- 6 Mayıs 2019
- 44
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi Ayda korkut
-
Insanlar elestiri yapmayi nasil yer etmiş kendine 1.konunun basligi kac defa yazdim cvb alamayinca ilgi ceksin diye 2.amacim kaslarim seyrekki düzelmekti 3. Mizzat kaynanam yaptirdi iyiydi ama bende olmadi insanlar sonucunun ne olacagini bilmeden cok sey yapiyor yada sonucu istedigi gibi olmuyor 4.yardimci olamican ne yaziyon be kardesim Ben akil edemiyormuyum yaptigim yere sormayi alta kirici olmayin diye belirtmeme ragmen ne amacla yaptirdin diyosun3. Konun bu başlıkla.
Bn cevap vereyim amaç neydi yaptırdın?.
Yada yaptırırken neden yapan birine danışmadın umarım düzelir
1. Kırıcı olmadım.Insanlar elestiri yapmayi nasil yer etmiş kendine 1.konunun basligi kac defa yazdim cvb alamayinca ilgi ceksin diye 2.amacim kaslarim seyrekki düzelmekti 3. Mizzat kaynanam yaptirdi iyiydi ama bende olmadi insanlar sonucunun ne olacagini bilmeden cok sey yapiyor yada sonucu istedigi gibi olmuyor 4.yardimci olamican ne yaziyon be kardesim Ben akil edemiyormuyum yaptigim yere sormayi alta kirici olmayin diye belirtmeme ragmen ne amacla yaptirdin diyosun
Evet kirici konustun yaptirmasaydin dercesine yaptirdigimdan beri Eve kapattim kendimi evet ilk defa birseyi cok arastirmadan yaptim sonuc berbat cünkü kayinvalidem iyi sonuc aldi ve mutlu oldu ayni insana yaptirdim canim cicim demene gerek yoktu ama yol göstericek vor bilgin varsa paylasabilirdin ilk kez allahin verdigi birseyi degismeye kalktim oda hüsran oldu sende kusura bakma yorum yazabilirsin tabi1. Kırıcı olmadım.
2. Burada herkesin hakkı yorum yazabilir.
3. Gelince bilseydin danisyadin böyle olmazdı dedim ve bunda kötü bisi yok illa cnm cicim danissaydin keske gibisindenmi konusmam lazımdı anlam vermedi..
4. De gelince konu actin takipteydim yazdim dusuncemi .
Ve her insanin konusma şekli baska .
Siz yazdigimdan ne çıkardınız bilemem ama . Ben sizin yazdiginizdan sunu cikardim.
Benim sorularima tatli cevap verin ..hepsi bu.
Kırıcı bisi yok ortada. Neyse ya uzatmiyim Allah yardimcin olsun. Güven olmuyor bu devirede yapitiracagin şeyelere....
Estağfurullah.Evet kirici konustun yaptirmasaydin dercesine yaptirdigimdan beri Eve kapattim kendimi evet ilk defa birseyi cok arastirmadan yaptim sonuc berbat cünkü kayinvalidem iyi sonuc aldi ve mutlu oldu ayni insana yaptirdim canim cicim demene gerek yoktu ama yol göstericek vor bilgin varsa paylasabilirdin ilk kez allahin verdigi birseyi degismeye kalktim oda hüsran oldu sende kusura bakma yorum yazabilirsin tabi
Peki ama bunu silemiyorumAynı içerikli konular tekrara giriyor.Konu tekrarı yapmıyoruz.Buna dikkat ederseniz sevinirim.İlgili bölümdeki ilk konunuzdan devam ediniz lütfen...
Kalıcı Makyaj Uygulamaları - Pişman bir kadın
Herkese merhaba.hayatimda ilk kez biryerimi yaptırdim ve çok pişmanim kizlar dün kaslarima kalici makyaj yaptirtim o kadar siyah ve kalın ki daha birde kaldirtma yaptirdim yani cok pismanim aynalara küstüm o sikayet ettigim kaslarim ne güzelmis. Bilgisi olan söyler mi lütfen bir senelik...www.kadinlarkulubu.com
Evet önce çizdi sordu hatta ikinci kez cizdirdim ama cizimden daha kalın oldu insallah öyledir ve incelir daha söylemedim yeni yaptirdigim icin 2 hafta beklicem yine istedigim olmazsa gidicem insallah döner geri kaslarim ve birdaha yaptirmam cok tskr ederim bilginizi paylastiginiz icinIlk gunler cok koyu oldugunu duydum kabuk atinca dogallasir ayrica kalici kaş kontru yoktur illaki akiyormus dovme gibi degilmis diye biliyorum ben. Yanlis miyim ama silen yerler vardir mutlaka yada gittigin yere memnun kalmadigini soyledin mi? Prof yer hata yapmaz yapacagi kalinligi once cizer ve kisiye onaylatir ona gore yaparlar.
Evet önce çizdi sordu hatta ikinci kez cizdirdim ama cizimden daha kalın oldu insallah öyledir ve incelir daha söylemedim yeni yaptirdigim icin 2 hafta beklicem yine istedigim olmazsa gidicem insallah döner geri kaslarim ve birdaha yaptirmam cok tskr ederim bilginizi paylastiginiz icin
Sadece kaslarınızın resmini çekip paylaşırmısınız bende yapmayı dusunuyorumHerkese merhaba.hayatimda ilk kez biryerimi yaptırdim ve çok pişmanim kizlar dün kaslarima kalici makyaj yaptirtim o kadar siyah ve kalın ki daha birde kaldirtma yaptirdim yani cok pismanim aynalara küstüm o sikayet ettigim kaslarim ne güzelmis. Bilgisi olan söyler mi lütfen bir senelik yaptirtim 1 sene sonra kendi kaşlarim yavas yavas döndürebilirmiyim ve yoksa Bunlar artik hep beninlemi yenilettiricem mi. Hic arastirmadim bilmeden gidip yaptiricam dedim yaptirdim cok pismanim hele o kaldirma sanki sade göz kapagiyla kaldim üzerinede Kömür sürmüs gibi. Lütfen kırıci olmayin dünden beri agliyorum zaten
Canım aldırma sen boş ver . Bilmiyorum ama bir sene dediyseler bir sene de düzelir zamanla kasların eski halini alacaktır ozaman üzülme çok geçmiş olsun buda bir deneyim oldu sanaInsanlar elestiri yapmayi nasil yer etmiş kendine 1.konunun basligi kac defa yazdim cvb alamayinca ilgi ceksin diye 2.amacim kaslarim seyrekki düzelmekti 3. Mizzat kaynanam yaptirdi iyiydi ama bende olmadi insanlar sonucunun ne olacagini bilmeden cok sey yapiyor yada sonucu istedigi gibi olmuyor 4.yardimci olamican ne yaziyon be kardesim Ben akil edemiyormuyum yaptigim yere sormayi alta kirici olmayin diye belirtmeme ragmen ne amacla yaptirdin diyosun
Canım kötü durmuyor ki sen alisamadin sanırım bn çok kötü oldu sandım Allah seniBU bügünki haliEki Görüntüle 2266318
BU bügünki haliEki Görüntüle 2266318
Ay cok tskr ederim biraz beni rahatlattin ama Ben aynanin karsisina gecince kendimden nefret ediyorumCanım kötü durmuyor ki sen alisamadin sanırım bn çok kötü oldu sandım Allah seniçok üzülmüştüm :) yok be millet nasıl boyuyo kocaman seninki normal olmuş bnce
Rica ederim estağfurullah ama gerçekten abartılacak hiç birşeyi yok bnce eski kasin çok inceydi bu sana tuaf geldi öyle kötü değil gayet normalAy cok tskr ederim biraz beni rahatlattin ama Ben aynanin karsisina gecince kendimden nefret ediyorumtatli yorumun icin tskr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?