• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kimse cevap vermiyor :(

Bahsettiğim işlem bu. Ben makine kullanmıyorum da tavsiyede etmiyorum. Bence kalinlastirmayin daha da tahriş olmasın
Ya istedigim böyle dogal olmasiydi buda kil teknigi ile oluyormus sanirim ilk kez birseyi arastirmadan yaptim ve hüsran .ama uclari cok ince degilmi birde kendi kaslarim ordan ciksin almayayim diyede istiyorum bugün kalemle deneme yaptim fena durmadi sadece koyulugu yönünden kötü durdu. BU arada cok tskr ederim ilgilendiginiz icin🤗

Ya istedigim böyle dogal olmasiydi buda kil teknigi ile oluyormus sanirim ilk kez birseyi arastirmadan yaptim ve hüsran .ama uclari cok ince degilmi birde kendi kaslarim ordan ciksin almayayim diyede istiyorum bugün kalemle deneme yaptim fena durmadi sadece koyulugu yönünden kötü durdu. BU arada cok tskr ederim ilgilendiginiz icin🤗
Rica ediyorum. Benbu şekilde yapıyorum ve sonradan işlem tavsiye etmiyorum. Boyamaya devam et bence

Sizin yeriniz nerde ki ve benim 2. Mecbur olacak o zamn uclarida olsa sıkıntim ne olucak ki cildim yönünden mi Yoksa kalinligi yönünden mi diyorsunuz gercekten adile nasit kaslari boya gittikce anliyorum uc ince bir cizgi sadece

Zamanla kabuk bağlayıp atar. Gözünüz alışır. Bence de biraz ince olmuş. Sanki uçlarına doğru şimdiki kaşınızın renginde bi kalem alıp doldurabilirsiniz. Kenarlarının arasını diyorum hani kuyruk var ya. Ama daha koyu olursa zift gibi olur. Şimdilik böyle idare edebilirsiniz umarım. Başları ideal boyutta

Zamanla kabuk bağlayıp atar. Gözünüz alışır. Bence de biraz ince olmuş. Sanki uçlarına doğru şimdiki kaşınızın renginde bi kalem alıp doldurabilirsiniz. Kenarlarının arasını diyorum hani kuyruk var ya. Ama daha koyu olursa zift gibi olur. Şimdilik böyle idare edebilirsiniz umarım. Başları ideal boyutta
Tskr ederim simdi biraz daha toparlandi evet uclari ince orantisizlikta var simdilik biraz alistim 🤗

Back