Neden kilo veremiyorum :(

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.500
Herkese merhaba. Ben 16 yasindayim, 85 kiloyum, 1.60 boyundayim. 2 aydir gunde 1 saat yuruyerek, yememe dikkat ederek ve gunde 2 litre su icerek 5 kilo verdim. Bana az verdim gibi geliyor. :18: Son 3 haftadir hic kilo vermedim bu da moralimi bozdu ve dikkat etmemeye basladim. 3 aya kadar 10 kilo vermek istiyorum ama zor gibi gorunuyor cunku kilo veremiyorum artik :26: Acaba ben ne zaman kilo veririm neden simdi veremiyorum ve 3 ay gibi bi surede 10 kilo verebilirmiyim. Sadece yuruyus yeterli olurmu yoksa daha baska egzersizler mi yapmam gerek? Yardimci olursaniz cok sevinirim

troidlerin yavaş çalışıyor olabilir...çabuk kilo alıyosan çok yavaşta veriyosan bi diyetisyene git derim..eğer gidemiyosan uzun yapılan diyetlerden sonra ( burayı iyi oku) beyin senin kötü günlerin için vücudundaki yağları bırakmaz bi bakmışsın kilo veremiyorsun

beynini şaşırtacaksın 2 gün muz gibi kalorili besinler tüketebilirsin ertesi gün tekrar rejime başladığında 0 dan başlıyomuşsun gibi kilo vermeye dvm edersin

bu arada dukan diyetini öneririm bi çok dr arkadaşım çok zayıfladılar bu diyetle

bu dediklerinizi yapiyorum zaten ama yinede kilo veremiyorum acayip moralim bozuk bu konu yuzunden dukan diyetini arastiricam tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…