Zazu Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2011 138 2 118 25 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mavinci #41 İZMİR .!.: Bende kefiri kendim mayalıyorum,bazen epey çoğalıyor atmak zorunda kalıyorum eşim ve ben çok seviyoruz ,ekşi bir ayran hatta oğçalpara ,keklere bile koyuyorlar bende yapmayı düşünüyorum ,hazımsızlığa çok iyi geliyor,tok tutuyor,mükemmel bir içecek Genişletmek için tıkla... Bende evde kendim mayalıyorum ve hergün koca bir bardak içiyorum. Marketlerde satılanlarda bir sürü katkı maddesi var. Bence en güzeli evde yapmak
İZMİR .!.: Bende kefiri kendim mayalıyorum,bazen epey çoğalıyor atmak zorunda kalıyorum eşim ve ben çok seviyoruz ,ekşi bir ayran hatta oğçalpara ,keklere bile koyuyorlar bende yapmayı düşünüyorum ,hazımsızlığa çok iyi geliyor,tok tutuyor,mükemmel bir içecek Genişletmek için tıkla... Bende evde kendim mayalıyorum ve hergün koca bir bardak içiyorum. Marketlerde satılanlarda bir sürü katkı maddesi var. Bence en güzeli evde yapmak
B bilgikolik Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2011 10 0 36 İstanbul 28 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mavinci #42 kefiri bir kez denedim tadı fena değildi çilek aroması vardı zaten yanlız bağırsakları inanılmaz çalıştırıyor.
kefiri bir kez denedim tadı fena değildi çilek aroması vardı zaten yanlız bağırsakları inanılmaz çalıştırıyor.