barikeysen hymen zedelenmiş olabilirMerhaba öncelikle lütfen yargılamayın ve çok güzel insanı rahatlatıyorsunuz lütfen banada yardım edin korkuyorum nişanlım ile 3 gün önce ilişki yaşadık ama içime boşalma veya zevk suyu olmadı bundan eminiz biraz zorlama oldu ve ondan sonra hafif kanamam oldu daha sonra leke şeklinde geldi az az bugün 3 gün oldu lavobaya gittiğimde kan geldi adetime 10 gün var ama çok çok düzensiz adet oluyorum her ay farklı oluyo sizce neden olmuş olabilir şimdiden teşekkür ederim
Merhaba öncelikle lütfen yargılamayın ve çok güzel insanı rahatlatıyorsunuz lütfen banada yardım edin korkuyorum nişanlım ile 3 gün önce ilişki yaşadık ama içime boşalma veya zevk suyu olmadı bundan eminiz biraz zorlama oldu ve ondan sonra hafif kanamam oldu daha sonra leke şeklinde geldi az az bugün 3 gün oldu lavobaya gittiğimde kan geldi adetime 10 gün var ama çok çok düzensiz adet oluyorum her ay farklı oluyo sizce neden olmuş olabilir şimdiden teşekkür ederim
Evet bakireyim sadece sabah kanama oldu şuan sadece biraz leke var ağrısı falan yok amabarikeysen hymen zedelenmiş olabilir
3. Gün gelmesi normal miKizlik zari yirtilmistir canim ondandir
yani 3 gün sonra değil o gün gelmesi lazım tabi ama reglm düzensiz diyosun öyle bişey de olabilir. Zaten nişanlısın dert etmene gerek var mı ki?Evet bakireyim sadece sabah kanama oldu şuan sadece biraz leke var ağrısı falan yok ama
3. Gün gelmesi normal mi
Şimdi tam olarak bi ilişki olmadı ama zorlama oldu tam içime girmedi canım acıdı baya hemde hamilelik falan değildir demiEvet canim eger nirmal iliski olmussa ve ondan sonra pembemsi kanama tarzi olmussa bakirelik bozulmustur ondan sonra kanama gelmesi normaldir adet olunur zaten
Orda evet leke oldu 2. Günüde peçeteye hafif hafif leke geldi pembeAma eger eminsen iliski esnasinda kanama oldu mu pembemsi ondan sonra o sirada adet olanda var sinrada olandan var ama 1gun sonrasi olani gordum 3gun sonrasi olani gormedim
Baya baya kastım hemide yani karın kasıklarım falan ağrıdı 1 gün sonraKendini kastınsa 3 gün gelmesi normal
O zaman kizlik zaridir canim orda gelen lekeOrda evet leke oldu 2. Günüde peçeteye hafif hafif leke geldi pembe
Yok dert etmiyorum abla diyebilir miyim daha rahat olmak için sadece gebe kalmak falan benim için kötü oluryani 3 gün sonra değil o gün gelmesi lazım tabi ama reglm düzensiz diyosun öyle bişey de olabilir. Zaten nişanlısın dert etmene gerek var mı ki?
Benim değil ama arkadaşım çok kastığı ve stresli bir süreçte birlikte olduğu için bir hafta kanama görmüştüBaya baya kastım hemide yani karın kasıklarım falan ağrıdı 1 gün sonra
Diyorum ya abla o sorun değil hamilelik falan canımı sıkıyo düğünümüze daha varCabim tam icine gormesi onemli degil bazilari daha esnektir hemen yirtilanda var sen uzulme icini ferah tut allah buyuktur hem nisanlim diosun insallah oyledir en azindan evlenme sansin var
Yok canim gebe kalmazsin ilk iliskide sonrasinda dikkat etYok dert etmiyorum abla diyebilir miyim daha rahat olmak için sadece gebe kalmak falan benim için kötü olur
tabi ki diyebilirsin ama korkma boşalma veya zevk suyu gelmediyse hamile kalmazsın stres yapma boşu boşnaYok dert etmiyorum abla diyebilir miyim daha rahat olmak için sadece gebe kalmak falan benim için kötü olur
Evet evet bende öyleydim baya kastım kendimiBenim değil ama arkadaşım çok kastığı ve stresli bir süreçte birlikte olduğu için bir hafta kanama görmüştü
Evet abla olmadı nişanlım da öyle diyo gelse ben hissederdim diyo korkma etme diyo nefsimize uyduk yaptık bi hatatabi ki diyebilirsin ama korkma boşalma veya zevk suyu gelmediyse hamile kalmazsın stres yapma boşu boşna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?