güzel bir konuya değinmişsiniz bravo kızlık zarı konusu Türkiye'de önemli olan bir unsurdur ha erkeklerin bu konuda ki çelişkileri ise manidar ve sinir bozucudur . Herkesle beraber olup temiz kız arama konusunda türk erkeklerinin ne denli mantık dışı ve örtüşmeyen davranışları,düşünceleri olduğunu biliyoruz hepimiz . Diğer konulara gelindiğinde ise sanırım bu dünya çapında bir sorun olmakla beraber erkeklerin sadece kendi tatmin ve duygularına her zaman öncelik tanıdığı ve bunun böyle devam edeceği hususunda da kesin yargılarım olduğunu belirtmek isterim maalesef ki bu değişmeyecek olan kadın her zaman erkeğine hoş görünüp memnun etmek zorundadır düşüncesi nesilden nesile devam etmekle beraber asla son bulmayacaktır sanırım . ha bunun dışında istisnalar da vardır elbet ama bildiğimiz üzere istisanlar da kaideyi hiçbir zaman bozmamıştır
maalesef canım maalesef bu çok üzücü, ben istisnayi olarak yaşadığımı düşünüyorum, anlattıklarımın dışında özelliklere sahip bir sevgilim var... tabi zaman ne gösterir bilinmez ama ileride çocuklarımı bu hastalıklı şeylerle büyütmüceğimden eminim..
Yazdiklariniza sonuna kadar katiliyorum. Bunlarin degismesi icin toplumun, toplumun degismesi icin yine biz kadinlarin degismesi gerekiyor. Kadinlari bu duruma dusuren yine kadinlar maalesef. Cunku erkekleri bu zihniyetle yetistiren de kadinlar, kizlara o ise yaramaz zari kiymetli bir hazine gibi saklamsini soyleyende kadinlar. Kadinlarin artik ayaga kalkip yeter demesi lazim.
Burada cok konu aciliyor erkek arkadasimla birlikte oldum diye. Kimse sen de zevk aldin mi diye sormuyor. Benim aklima sormak geliyor linc edilecegimi dusundugum icin bosveriyorum. Ev islerinde erkegin yardim etmesini lutuf sayiyoruz kadinlar olarak, halbuki olmasi gereken normal olan bu. Adamin cocuguna bakmasini, yemek yedirmesini bak ne guzel karisina yardim ediyor diye anLatan yine biz kadinlariz cogu zaman.
Demem o ki biz kadinlar erkeklerin yapmasi gerekenleri bize sunulmus nimet olarak gordukce bu duzen degismez.
Birde bu dugun adetleri varki benim icin kadinin tamamen mal yerine koyan bozuk bir duzen. Kiza kac bilezik takilacaginin pazarligi yapiliyor boyle birseye kadinlar ' ben mal miyim neyin pazarligi bu' demedikce erkeklerdeki parasini verdim aldim bakis acisi degismez.
şanlısın o zaman ve zamanın ne göstereceğini bilmiyorum ama sanırım tahmin etmek çokta zor olmasa gerek. Belki asırlar sonrasını tahmin edebiliriz ama bir şeyler o zaman değişebilir belki
en azından şimdilik zevk alıyorumolmadı bende erkekler gibi derim kullandım gitti DD
yokkk canım be ben senin durumuna demedim zaten ne olacağını tahmin etmek zor değil diye ben genel durumun yani bu tarz insanların düşüncelerin sonucunun ne olacağı belli diye dedim :))) yoksa tabi ki umarım senin için herşey mükemmel gider
hele de türkiye de kadın olmak...
konuya sert gireceğim, örneğin masturbasyon? kaç kadın masturbasyon yapabiliyor? yapamıyor hele de bekarsa kızlık denen o çooook önemli zara zarar gelir diye. evlendikten sonra zaten kocasının arkasını temizlemekten onun ihtiyaçlarını gidermekten frijit oluyor da ses etmiyor kadın.. erkek yatakta klasik bir boxerla sevişmeye başlarken kadından hep daha seksi külotlar, daha seksi südyenler, daha seksi hareketler bekler çünkü ona zevk vermek zorundasın. nerede okudum hatırlamıyorum bişey okumuştum "kadının zevk almadığı ve boşalmadığı seks erkeğin mastubasyonundan başka bişey değildir" bana bunu hatırlatmıştı bu söz.. bir erkek rahat rahat milli olsun diye ülkede bir sürü genel ev var. bir erkek bir kızı eve atıp neler yaptığını ağzından tükürükler saça saça anlatabilirken bir kadın bundan hep suçluluk duyuyor, ortada bir suç olmadığı halde kendinden utanmaya başlıyor, bir erkeğin bir kadınla yatmasına "helal aslanım benim, koçum benim" diye tepki verirken bir kadın anlattığında "ya evlenemezseniz ne olacak, ya şöyle olursa, ya böyle olursa" kadının aldığı ya da alabileceği zevk kimin umrunda? belki sadece zevk almak için yaptı? olamamz mı olabilir. ama yok kadın bir erkeğe kendini verdiyse ne olursa olsun ondan ayrılmamak zorunda çünkü ayrıldığı dakika o artık bir or*sp*dur herkesin içine girebileceği "zarsız" bir delikten ibarettir. bunları düşündükçe beynimin alev aldığını hissediyorum.
kadın olmak akşam işten koşa koşa çıkıp eve gelip beyine yemek hazırlamak demek, yorgunda olsan onunla sevişmek zorundasın demek. bunların yapmadığın taktirde erkeğinin başka kadınlara gitmeye hakkı vardır çünkü. kadın olmak büyük çok büyük bir derttir.. ve kadınlar çok güçlü..
cocuk yapip, ona bakip ve büyütmeyi unutmussun arakadasim....
ne güzel anlatmissiniz.....gercekten cok güclüyüz...:2:
Enteresan bir konu, katiliyorum bazi sozlerine.
Bizim " millet " ne der lafi vok meshurdur. Bir toplumu cok onemseriz ama aslinda kendimizin onemsedigi seyler ya dikkat cekmez yada ona etrafimiz izin vermez.
Bu arada, kizlik zari diye birsey yok. Her insandan insana degisir bu. Bazilarinda var dir ama iliskiye girince kanamaz. Yani bizim toplumumuz cok cahil. Bebegin cinsiyetini kadin belirler dusuncesiyle ayni bu!!
Ama sunu da unutmayalim, biz erkekleri buyuturken cok serbest buyutuyoruz, kadinlarla nasil gecincegini hic anlatmiyoruz cunku evde oyle konular konusulmaz " ayiptir" . Erkek cocugna hersey serbest ama " sen kizsin " lafi var bikere bizim milletimizde. Hersey burdan kaynaklaniyor.
Ve en onemlisi, muslumaniz. Tabi musluman olmayanlarda var. Ama muslumansaniz eger evlilikten once iliskiye giremezsiniz, kadin erkek fark etmez. Tabi buna uyanlar var uymayanlar var orasida bizi ilgillendirmez :)
Ask'i yasadigin kisiye " es " denir ve o " essizdir "
kızlık zarı diye birşeyin varlığından söz edilmesi bile aşağılayıcı, biraz düşünürsek anlayabiliriz ne onur kırıcı bir durum. evleniyorsun erkeğin soyadını taşıyorsun ve eski soyadında KIZLIK SOYADI deniyor. Evlendin çünkü bir zarla hoop kızlıktan kadınlığa geçtin seni kız yapan sadece o? kız nedir ya kız ne? hepimiz kadınız ilişkiye giren girmeyen herkes kadındır. kız ancak klasik bir sıfat olarak kullanılabilir kadınları kendi arasında sınıfa ayırmak için değil.
seversin sevişirsin eşin veya sevgilin bana farketmez bu benim için kutsal bir şey. bu seks yapmaktan öte AŞK YAPMAKTIR benim lügatımda.
ama kadınsın ya orana sahip olman gerekir olamazsan sana o....pu erkeğine "helal koçum" derler..
yeni nesil biz kadınların elinde onları bu kötü düşüncelerden arındırarak büyütebiliriz, erkek çocuklarına kız çocuklarının da kendilerinin yapabildiği herşeyi yapabilmekte özgür oldugunu anlatabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?