Neden herkes uzaktan baktktan sonra ye oluyor?

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
siteniz çok güzel hatta mükemmel ötesi fakat neden herkez biraz ürküyor benim gibi anlamadım. ben yaklaşık 3 ay falan dışarıdan gözlem yaptım sonrasında üye oldum. forumlara baktıkcak yeni gelen arkadaşlarında uzun süreler sonucu üye olduklarını görüyorum neden acaba:uhm:

Merhaba..

Belki de siteyi belli bir müddet takip edip,konuların içerikleri hakkında,üyelerin samimiyeti hakkında yada paylaşımların kendisine ne katacağını test etmek amacı ile uzaktan izliyorlardır..

Bence izleyip üye olmak,üye için daha kalıcı oluyor..Çünkü üye olmadan önce ki takibi sonucunda,foruma adapte olması hatta yorumunu okuduğu üyelere bile yakınlık hissetmesi onu üye yapmaya zaten teşvik ediyor..

Açıkçası ben de bir süre takip ettim Kadınlar Kulübü'nü :) Baktım ki paylaşım zengin,aradığım herşey sadece bir tık kadar yakınımda,üyelerin bayan olması ise cazipliklerin en başında yer almıştı benim zihnimde..

Ama her yeni gelen arkadaşın belli bir süre takipten sonra üye oldukları fikrinize katılmıyorum..Kişiden kişiye değişiyor..Çok da rastlamışımdır anında üye olan üyelerimizi..

Kısacası ister uzaktan,ister üye olduktan sonra her üye;
Kadınlar Kulübü Sitesinin ürkülecek bir yer olmadığı kanısında hem fikirler..yerimseniben

bende biraz takip edip üye olanlardanım))))..sanırım emin olamıyorsun ne kadar güvenli ne kadar samimi?ama I love you KK

Bana netten bir arkadaş tavsiye etmişdi incelemeden oldum üye ama yanılmamışım :)

bende bişey arıyodum kk çıktı karsıma hemn uye oldum öle uzun sure takıp etmedım yanı .)

ben de aynı gün içinde üye oldum baktım ki istediklerime cevap verecek nitelikte bi site hemen üye oldum çok da memnunum a'dan z'ye her konu var harika:)

en buyuk cazıplıgı herkesın bayan olması bayan sıtesı olması..
nette nereye uye olucaksınkı baska ya oyun sıtelerı yada msn de konusma ama kk da arık ıcınde bende yaklasık 6 ay takıp ettım o donemde sonradan uye oldum bı sure ısımden dolayı ayrı kaldım ama her gırısımde burda edındıgım guzel dostlarıma mesaj attım..
ıyıkı hayatımda dıyorum cunku reelde tasıdım okadar degerlı arkadaslarım varkı kımseye degısmem..
her nekadar dusunce fıkır ayrılıgna dussekde yerı geldıgınde gene dostum oluruz ıyıkı uye olmusum..

valla ben her arama motoruna bişi yazdığımda kk çıkıyor önüme,aaaaaaa amaaa dedim ,üye oldum,o gündenberi paçamı kurtaramadım kaydirigubbakcemile

BEN KIZIMA OYUN SİTESİ ARARKEN TESADÜFEN KK'YI GÖRDÜM,
AHANDA DEDİM BU BENİM SİTEM kaydirigubbakcemile5, VE HEMEN ÜYE OLDUMkaydirigubbakcemile5
OLUŞ O OLUŞ BİDAHADA YAKAMI KURTARAMADIM :sm_confused::lepi:

BU SİTE HASTALIK ANACIM BİR GİRİYOSUN ÇIKABİLENE AŞKOLSUN :enbuyukkk:

AMA BEN MEMNUNUM HAYATIMDAN turkbayragi İYİKİ VARSIN KKkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

bende uzun süre takip ettikten sonra üye olanlardanım. iyiki burdayımopuyorumnanaktan

ben ilk baktığımda bana ev hanımlarına göre biraz fazla cool geldi. bu nedenle uzaktan bakmayı denedim senlerce bilgisayar sitemlerinin içinde olduğum iiçin çeşitli sitelede kişilerin kendisini olduğunda çok daha farklı tanıttığını gördüm. aslında her yerde var bu bu sitede sanırım takip ettiğim sürede bu şekilde insanlara denk denk geldim. o neden le ben biraz ürkmüştüm benimle aynı sorunu yaşayan varmı diye korktum sadece:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…