Oyyyy bu konuda en tazelerden biri olduğum için hemen yazayım... Bu arada kendimde dün ameliyata girmeden önce buraya forum açmıştım, çok iyi hissedince orayada tüm sürecimi yazarım.. Ama şu an şiş olsamda, günde 1 paket sigara yetmediği zaman çok olup ta, şu anda hiçç aklıma gelmesede, bugün itibariyle eve çıkmış olup azar azar küçük tatlı kaşığıyla çorba yoğurt yeyip, hep döner iskender, sarımsaklı süzme yoğurtlu mantı, patates patlıcan kızartması canı cehenneme isteyip yiyemesemde, bu saat itibariyle buz tutmayı bıraksamda, evet yine olurdum... Sonucu göremiyorum çünkü dün oldu operasyon.. Özel hastanede falan da olmadım.. Kemerin vardı bence burnum biraz büyüktü, ama etrafım daki herkes gayet normal diyordu çok yakışıyor diyordu, ama ne zaman forumlara baksam ilk okuduğum burun estetiği konusu oluyordu, ekşi sözlüktede, forum donanım haberde de okumadığım sayfa kalmamıştır.. En son cesareti toplayıp oldum
inşallah sonuç iyi olur, pişman değilim ki şu anki resmimi koyacağım alta, benim gibi naekozdan korkan, kalın derili cilde sahip biri olup ta sonucu görmeden pişman değilim diyebiliyorsa, umarım her isteyen dileyen olur