- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Evet oyle tabikiBelki hakkımıza böyle hayırlıdır. Artık Allah zamanını bekliyor diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oyle tabikiBelki hakkımıza böyle hayırlıdır. Artık Allah zamanını bekliyor diye düşünüyorum
Bende sana bende sendenim diyim.siz hep bu tarz konular açıyorsunuz ben de her konunuza ben de sendenim diyorum.
boşverilmiyor işte çok iyi anlıyorum sizi.
milletin bebeği varken kime hamile kalmak istiyorum desem ikinciyi yaptı.
Yemin ediyorum bilgi küpü gibisin aradığımız kadın bulundu kızlarMerhaba herşey vaktini bekler herşey bizim imtihanimiz. Öncelikle esin sperm değerlerine baktirsin ona göre tedavi olursunuz sende doktora görün.
Eşine e vitamini evicap 200 lük ve soğuk sıkım keciboynuzu özü yedir zeytin yağında geceden beklemiş incir yedir 2 tane hergun supradyn energy focus kullanmistik biz ve aktardan bal ari sütü polen karısı al . Azosperm değilse saracoglu keciboynuzu kürü icir . Sende ovulasyon testi tam pik yapmıyorsa çörek otu bal tarçın kürü yap . Sık ilişki ile olmuyorsa 5 gün perhiz yap t çizgisi c den daha koyu iken sabah degerlendir birde ertesi gün. Ayaklarını iyice kaldır. Bol dua et . Rabbim hayırlısıyla bekletmeden versin inşallah.
Önceden mi olmuş o iş(1bucuk aylık evli ) suan 2 buçuk aylık hanileymiş
Ben de onu anlamadımÖnceden mi olmuş o iş
Yazıda oraya takıldım valalBen de onu anlamadım
Önce doğal yöntemler dene canim tüp bebek hiç kolay bir süreç degilMaşallah cnm çok şükür olmuş en azından ben bile artık tüp bebek deneyim diyorum bir buçuk yıldır evliyiz bakalım .. evlat evlattır netice de . Sadece sebep oluyor bişeyler ❣❣❣❣
Sicak suya oturmak rahme cok zarar verio. Bilgin olsunHurafe denen şeyleri bilenler varsa yazsınlar. Onları da deneyecem artık. Leğene sıcak su koyup içinde biraz oturdum. İlişkiden sonra artık hemen kalmıyorum. Sauna ve havuz iyi diyen var zaten denize gidecem.
Gerçekten sanırım bosverince oluyo ama nasıl bosvercez her ay ‘acaba mı diyorum ya benim kafamı boşaltmam lazım en iyisi eve bir kedi alayım onla oynarım çokta severim belki kafam dağılır .. allah sağlıkla büyütsün inşallahBende cok istiyordum yillardir anlayabiliyorum. Evlendik esim istemiyordu ben de korkuyordum ya olmazsa diye. Bebek videolari falan izliyordum huluyordum agliyordum benim de olsun diye ☺ Ama biz hic denememistik esim istemedigi icin sonra onu ikna ettim. İlk ay denedik olmadi ikinci ayda aman olursa olur bunca zaman dusundjm yeter artik. Olmazsa da birsey yok dedigimde oldu ki adetim geciktiginde bamile miyim acaba diye bile dusunmedim 2 gune gelir kafasindaydim hamileligi kafamdan atmistim tamamen.
Ne zaman bos verdim o zaman oldu
Amin inşallahh cnm rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda ve kürü incir felan ye bende yiyorum belki faydası olur diyeAmin canım artık çok istiyorum. Bunca zamandır başkaları için dua ettim artık kendim için ediyorum. Rabbim duysun bizi inşallah.
Evde var yerim inşallah bu ay olurAmin inşallahh cnm rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda ve kürü incir felan ye bende yiyorum belki faydası olur diye
Kız sıcak su Rahmi mahvediyor diyo herkes oturma canım kaynanam dedi 7 çeşit ot topla kaynat üstüne otur ama annem bırakmadı buhar kötü eder diye .. dikkat et amanHurafe denen şeyleri bilenler varsa yazsınlar. Onları da deneyecem artık. Leğene sıcak su koyup içinde biraz oturdum. İlişkiden sonra artık hemen kalmıyorum. Sauna ve havuz iyi diyen var zaten denize gidecem.
Aşırı sıcak değil normal sıcaklıktaydıSicak suya oturmak rahme cok zarar verio. Bilgin olsun
Canım inşallah işe yarar ben klomen kullandım o ay iğne için evde değildim iğne yapmadım ve hamile kaldım klomen de yumurta geliştiriyor zatenAma düşünmemek imkansız. Klomene başladım şimdi iğne de olacam nasıl düşünmeyim.
Tabi canım öyle diyom ama daha beklicem mecbur bide doktor demeden geçmem ona .. bakalım nasip olucak inşallah hepimize ama ne zamanÖnce doğal yöntemler dene canim tüp bebek hiç kolay bir süreç degil
Çok sıcak suya oturmadım. Biraz gevşemek için oturdum. Su soğudu zaten hemen iyi ki soğumuş bariKız sıcak su Rahmi mahvediyor diyo herkes oturma canım kaynanam dedi 7 çeşit ot topla kaynat üstüne otur ama annem bırakmadı buhar kötü eder diye .. dikkat et aman
İlk kullanmada mı kaldın. O ay boyunca ilişki yaşadın mıCanım inşallah işe yarar ben klomen kullandım o ay iğne için evde değildim iğne yapmadım ve hamile kaldım klomen de yumurta geliştiriyor zaten
Canım çok teşekkür ederim sperm testin de sıkıntı yok şükür ama dediklerini denicem allah razı olsun. Ne güzel seyler yazmışsın ya İnşallah isteyen herkese ve bize de nasip olurMerhaba herşey vaktini bekler herşey bizim imtihanimiz. Öncelikle esin sperm değerlerine baktirsin ona göre tedavi olursunuz sende doktora görün.
Eşine e vitamini evicap 200 lük ve soğuk sıkım keciboynuzu özü yedir zeytin yağında geceden beklemiş incir yedir 2 tane hergun supradyn energy focus kullanmistik biz ve aktardan bal ari sütü polen karısı al . Azosperm değilse saracoglu keciboynuzu kürü icir . Sende ovulasyon testi tam pik yapmıyorsa çörek otu bal tarçın kürü yap . Sık ilişki ile olmuyorsa 5 gün perhiz yap t çizgisi c den daha koyu iken sabah degerlendir birde ertesi gün. Ayaklarını iyice kaldır. Bol dua et . Rabbim hayırlısıyla bekletmeden versin inşallah.