- 5 Kasım 2024
- 142
- 9
- 24
- Konu Sahibi nejlasonmez
İlk başta iki defa kimyasal gebelik geçirdim için iki ay koruma ve kan sulandırıcı ve folik asit verdi içmeye başladım sonra doktora gittim tekrar kan verdim filan vajinal muayene yaptı bir sıkıntı var mı dedim oda sıkıntı yok dedi gebelik düşünebilirsin dedi adet düzensizliğin var mı dedi bende iki ileri iki gün geri oluyor adetim işte kan verdim filan sonuç almak için gittim bu sefer hormon bozukluğu mu ne dedi akciğer yükselmiş tioridten mi dedim evet olabilir beni dahiliye yönlendirdi
Karnımıda müdahale kontrol etti yine bir şey yok sıkıntı yok dedi
şöyle bir şey de var
Ben son adetimin ilk günü 26 Kasım son günü 5 Aralık ayın 15 ilişkiden sonra kahve renginde lekenme oldu birde vajinin dışında yanma ve kızarlıkta oldu yanma ve kızarıklık ertesi gün gitmişti lekenme hala devam ediyor onu da sordum doktora başka bir ilaç içtin mi diyor yok dedim verdiğiniz ilaçların dışında içmedim bir tiordi var dedim ondanda olabilir dedi ama ne zaman dahiliye gitsem tiordiden değil diyor
başka bir şey demiyor ne yapacağım ben ya?
Birde adet düzene sokmak için hormon ilacı vercekti gebelik düşünüyor musun dedi bende evet deyince pembe olan ilacı verdi Sonra bugün bana bu iki ilacı verdi pembe olan hem yumurtalık iyileştirmeye hemde adeti düzene sokmak için gebe kaldığında ilaç içmeye bırak dedi
Diğeri de Demir ilacı kan düşüklüğü var dedi verdi
Böyle yaşayan var mı?
(madem sıkıntı yok neden hormon ilacı vercekti ben anlamıyorum eve gelince geldi aklıma neden sormadım diye )
Karnımıda müdahale kontrol etti yine bir şey yok sıkıntı yok dedi
şöyle bir şey de var
Ben son adetimin ilk günü 26 Kasım son günü 5 Aralık ayın 15 ilişkiden sonra kahve renginde lekenme oldu birde vajinin dışında yanma ve kızarlıkta oldu yanma ve kızarıklık ertesi gün gitmişti lekenme hala devam ediyor onu da sordum doktora başka bir ilaç içtin mi diyor yok dedim verdiğiniz ilaçların dışında içmedim bir tiordi var dedim ondanda olabilir dedi ama ne zaman dahiliye gitsem tiordiden değil diyor
başka bir şey demiyor ne yapacağım ben ya?
Birde adet düzene sokmak için hormon ilacı vercekti gebelik düşünüyor musun dedi bende evet deyince pembe olan ilacı verdi Sonra bugün bana bu iki ilacı verdi pembe olan hem yumurtalık iyileştirmeye hemde adeti düzene sokmak için gebe kaldığında ilaç içmeye bırak dedi
Diğeri de Demir ilacı kan düşüklüğü var dedi verdi
Böyle yaşayan var mı?
(madem sıkıntı yok neden hormon ilacı vercekti ben anlamıyorum eve gelince geldi aklıma neden sormadım diye )