Neden hep kavga ediyoruz :( çok üzülüyoruz ikimizde çk seviyoruz ama hep tartışıyoruz

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Merhaba bayanlar..
Sevigilimle 1 sene 5 aydır tanışıyoruz..3 ayı aşkındır da çıkıyoruz .. asker izinnde geldiğinde buluştuk çıkmaya başladık.. Neyse birbirimizi çok seviyoruz..onun beni sevdiğini hssediyorum hissettirdiğimi de düşünüyorum fakat hep tartışyışıyoruz .. mesela örnek vereyim dün gece
koğuşta birsürü insan var diye akşam rahat konuşamıyor biz de birtek akşamları konuşabiliyoruz..benim bedavam vardı haftasonu iş olmuyor bitecekti işte konuştuk o yüzden zorunda kaldık..
Cumartesi günü beni sinilendirdi telefonu yüzüne kapattım..
Pazar günü rahat konuşamadığından sinirli oluyor o yüzden bilmiyorum nereden açtı o konuyu .. okul için hazırlandın mı dedi .. evet dedim.. annem sağolsun üütülemiş zaten gömleğimi dedim.. herşeyi annen yapıyor çok hazırcısın..ben karadenizli adamım bizim adetlerimiz farklı .. sen şmdiden böylesin falanda filanda .. elim ayağım tutuyo ben de yemek yapmasını biliyorum yeri gelince yaparım ddedim.. bizim adetlerimiz böyle kabul ediyosan ederdin dedi..
etmiyosam güle güle sana mı dyorsun dedim.. ben öyle mi söyledim şimdi tabiki hayır ama yapman gerek dedi.. ben baştan kabul etmiştim zaten neyin davası bu dedim.. devam etti.. çok sinirlendim.. karı dırdırı gibi dırdırdır başımda bi sus ya yeter dedim.. telefonu kapat bidaha beni bugün arama dedi..
Ya tamam lütfen kapatma dedim kapatıyorum dedi.. kapatma dedim .. ya bi kapatsak 10 dakika sonra sinirim geçer biliyosun böyle daha kötü oluyo anlamıyosun dedi.. of falan dedim kapatmayalm o zaman da ben kötü oluyorum dedim..neyse sonra düzeldik zaten..uyuyalım mı dedi bi süre sonra..üzgündüm iyi tamam dedim.. böyle kapatma aşkım dedi.. iyi tmm iyi geceler dedim.. aşkıım dedi nevar dedim..vs..vs.. işte neyse sonra kapattık ..
15 dakika geçti uyuyordum işte.. aradı.. efendim ne oldu dedim.. bişiy söylemek için aradım dedi.. ne söyleyeceksin dinliyorum dedim..
Bu kavgların bin katınuı yapsak yine de senden ayrlmam ben seni çok seviyorum dedi..öyle biraz konuştuk

Ya neden böyle oluyor anlamıyorum ? oranın stresi falan mı ? .. öyle özledim deyşşi vardı ki.. genelde içine atar üzmek istemez beni ama gece öyle özledim dedi ki canım yanıyordu daha da yandı ben de çok özledim onu çok zor dayanıyorum.. kavvga etmek tartışmak hiç istemiyorum ona böylesine ihtiyacım varken.. böyle severken neden böyle oluyor ..? tavsiyeleriniz nelerr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…