askerde olduğundan olabilir canım,orada yaşadıkları kolay şeyler değil.nerede yapıyor askerliğini.
ama şu adetler felanda neymiş,herkes üzerine düşen görev ne ise onu yapar,seni hizmetçi olarak mı görüyor anlıyamadım onu yani.
askerde olduğundan olabilir canım,orada yaşadıkları kolay şeyler değil.nerede yapıyor askerliğini.
ama şu adetler felanda neymiş,herkes üzerine düşen görev ne ise onu yapar,seni hizmetçi olarak mı görüyor anlıyamadım onu yani.
eşimle bırlıkteyken oda askerdı...bızde sureklı tartısırdık.....
ama gelınce hersey duzeldı evet nekadar ıyı yerde olurlarsa olsunlar stres yapıyor erkekler bu durumu....alttan al guzel konus yanı anlayıslı ol....kıskandıracak seyler de soylememye calıs canım tamam....gelecegınde yasayacagınız guzel gunlerı dusunun...hersey gecıcı bugunlerde gececek ve kavusacaksınız ınsalah....
onların adetinde herşeyi kadın yaparmış öyle söylüyo biraz eski kafalı bi sevgilim var bu konuda..
Askerlğini tekirdağda yapıyor.
bu durum bizde de var... benim sevdiğim askerde de değil ama benim ailemin onu kabul etmemesi gibi bir durum var. şimdiye kdar etrafındaki herkes tarafından sevilmiş biri ve ailemin onu istemeyişini kaldıramıyor... sürekli sıkıntı hali... o yüzden de bazı zaman oluyor aynen senin anlattıklaırn oluyor... tlfda insan anlatmak istediklerini anlattığını zannediyor ama anlatamıyor...
senin sevgilin askerde, ne olursa olsun sıkıntılı bir ortam...
burda bi arkdaş şöyle bişey anlatmıştı. sevgilisi askerde, tlfda "geldiğimde ilk olarak ne yapıcam biliyo musun" demiş. bizim ark.da beni görmek isteyeceğini söyleyecek diye düşünürken çocuk "çikolata yicem" demişo zaman çok duygulanmıştım okuduğmda... demek zor bir durumda oluyor...
ama şunu da demeden edemicem, karadenizli erkekler biraz asabi oluyorlar, buna çok kez şahit olmuşluğum vardır,annemin arkadaşlarının eşlerinden..
aynen öyle oluyor asabi oluyolar agresif ama bana öyle değil :)) ama geçimi zor biri gerçekten.
Allah sabır versin,sevvginizle aşarsınz inş bunları da...
Allah sabır versin,sevvginizle aşarsınz inş bunları da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?