Olmaz öle şey Ne Dmek Umudu Kestim Umut Kesmek Yok Insanlar 40 Yalşindan Sonra Hamile Kalio Hepimiz Mücadele Edicez Rahat Olmamiz Lazim Arkadaşlar Lütfen Bibirimize Destek Olalim Tamammi Bu Arada Ben Bişey Sorucam Ya Bende Belirti Gibi Bişeyler Var Ama Adetime 10 Gün Falan Var Acaba Ben Test Alsam Idrar Testi çikarmi Yani Illa Adetin üstünden 1 Hafta Geçmesimi Lazimbu Ay Da Umutlar çöpe Gitti.kafaya Takmamaya çalışıyorum Ama Ne Fayda.artık ümidi Kestim Ben Sanırım.
merhaba arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim ve son 11 aydan beri bebk istiyoruz bende srekli tedavi görüdüm ne gibi derseniz gohephone klomen gibi ilaçları kullandım eşime de sperm testi yapıldı hreşey normal bana da 30 dana fazla test uygulandı sorun yok deniliyor 3 ay içerisinde gebelik oluşmassa bende ilaçlı rahim filmi çekilcekmişim ama bu konuda korkularım var biraz daha beklesem mi sizce 2, 3 ay kadar klomeni bir ay ghophoneyide 1 ay kulanadım ama sonuç yok kafayada pek takmıyorum ama günleri takip etme açısından ister istemez düşünüyorsun bana destek olursanız sevinirim
arkadaslar, öncelikle şunu söylemek istiyorum: 3-4 ay çok kısa bir süre. Doktorunuza danışın; ve uygun görürse Folik Asit kullanmaya başlayın mutlaka. Ayrıca şunu da unutmayın: çocuk istiyorum olması gerek fikriyle denediğinizde, ya da sürekli acaba olacak mı cocugum olur mu ne zmaan hamile kalırım gibi sorularla kafanızı meşguk ettiğinizde bu hiç işinize yaramayacaktır. Kaygıları bir kenara atın ve doğal olun.. Kafanızı boşalttığınız zaman ( eğer hamile kalmak için sizin veya eşinizin herhangi bir fizyolojik engeliniz yoksa) bunun işe yaradığını göreceksiniz. Ne kadar fazla düşünür endişelenirseniz hamile kalmanız o kadar zorlaşacaktır. Bu gerçekten kanıtlanmış bir görüş şahsi fikrim değil; gebelik kaygısı yaşandığı zaman malesef gebe kalma daha da zorlaşır..
canım inanki ben buna inanmıyorum 2.5 yıllık evliyim daha birgün olsun eşimle ilişkiye girdiğimde ayy hamile kalırmıyım ayy ne olcak ayy olmadı hiiiççç aklımın ucuna gelmiyor zaten kafamada takmıyorum ya olur ya olmaz modundayım allahtan istediğim annelik duygusunu tatmak ve eşimede babalık duygusunu tattırmak onun dışında olmazsa ölürüm ayy ben naparım umrumda değil açıkcası zaten bu konuda eşimde çok anlayışlı bizim elimizde değil herşey allahtan diyor.
yani açıkcası hadi bugün büyük gün girelim olsun yaaa olmazsa ne olur falan filan hiç düşünmeden istediğim zaman gönlümce ilişkiye giriyorum öyle saatlercede yatmıyorum 5 10 dk sonra kalkıyorum gayet rahatım herşey de normal tahliller falan ama gelgelim bir kere bile korunmadık bir kere bile gebe kalamadım.
canım bende düşük yaptım 1 ay önce. yalnız dr. ların ve bu durumu yaşamış olan herkesin söylediği şey asla stres yapma. bebeği olmayan kadınların genelinde, bebeğim olmayacak korkusu aşırı derecede strese girmelerine yol açıyormuş buda bebeği engelleyen en önemli faktörlerdenmiş. bi arkadaşım 5 yıllık evli dr. bile şaşırıyor, eşininde kendininde hiçbir problemi yok bebek için ama olmuyor. dr. demiş tek sebebi stres, korku, moral bozukluğu diye.
ayrıca gebelikte stres, bebeğin sakat olmasına bile yol açıyormuş. aman moralini bozma herşeyin hayırlısını dile. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?