Neden hamile kalamyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar ben 1.5 sene önce doğum yaptım.Bebeğim doğduktan 3 ay sonra öldü.2.yi istiyoruz ama 1sene oldu uğraşıyoruz halen yok sebebi ne olabilir bu durumda olan arkadaşlar varmı.paylaşırsanız sevinirim.

canım valla dünyadakı herseyın sebebı olmuyo korunurken hamile kalanlar hiç sorun yokken hamile kalamayanlar cokkkkk benım sana tavsıyem hemen stres yapma benımde 2.5 yıldır olmuyo dua edıyorum vaktı vardır sende üzülme rabbim herkese hayırlı bebekler nasıp etsın canım ok

canım buradaki hiçbir arkadaşım sebebini bilemez ki! :sm_confused:
sana bu cevapları ancak doktorun verebilir...

canım ya öncelikle başın sağolsun ümidini yitirme dr a gittinmi bu durum için ne diyorlar eğer bir sebebi yoksa kalırsın inşallah...

hiç olmamiş olsa anlıcamda bi doğum yaptım.bu yüzden kafam karışıyo bide ilk bebeğimi çok özlüyorum oyüzden sabırsızlanıyorum inşallah bende hayırlısını diliyorum

doktora gitmeye geçen ay karar verdim bu ayki adetimi bekliyorum tedaviye adetliyken başlıyolarmış

gülsena başın sağolsun canım. bu konuda sana ancak doktor yardımcı olur. jinekolojik bi incelem ile sorunun ortaya konabilir. ancak dertleşmek ve rahatlama k istersen bi burdayız.

herkese gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum.sizlerden destek görmek beni çok mutlu etti allah razı olsun

canım bende düşük yaptım 1 ay önce. yalnız dr. ların ve bu durumu yaşamış olan herkesin söylediği şey asla stres yapma. bebeği olmayan kadınların genelinde, bebeğim olmayacak korkusu aşırı derecede strese girmelerine yol açıyormuş buda bebeği engelleyen en önemli faktörlerdenmiş. bi arkadaşım 5 yıllık evli dr. bile şaşırıyor, eşininde kendininde hiçbir problemi yok bebek için ama olmuyor. dr. demiş tek sebebi stres, korku, moral bozukluğu diye.

ayrıca gebelikte stres, bebeğin sakat olmasına bile yol açıyormuş. aman moralini bozma herşeyin hayırlısını dile. :teselli:

canım başın sağolsun çok üzüldüm ama birşey sormak istiyorum acaba psikolojik birşey olabilirmi senin bile aslında aklından geçmeyen ama bilinçaltının yaptığı yeni br bebek olursa onada aynı şey olacağından korktuğun için vücut buna sebep oluyor olabilir mi? haddimi aştıysam kusura bakma ama tıpta böyle şeyler oluyor....

strangellucky bebeğim kaybettiğim ilk aylarda böyle düşündüğüm çok oldu aynı acıyı yaşarım diye çok korkuyordum.ama şmdi öyle düşünmüyorum.hem haddini aşacak bir durum yok rahat ol

arkadaşlar bizde bebek düşünüyoruz.ilk ayımda olmadı.çok korkuyorum olmayacak diye

aranıza yeni katıldım.uzun zamandır takip ediyorum siteyi.sonund abende aranıza yorumlarımla kaılmak istedim.bende hamile kalamıyourm arkadaşlar 1 senedir sürekli doktor doktor geziyorum.sebep yok herşey normal fakat bebek de yok.iki gün sonra eğer adet olmassam bu ayda yok demektir.off ya ne olacak böyleekafamçokkarıştı

Aducan Umarim Adet Olmassin Tabi Hayirlisiysa Peki Belirti Olarak Ne Var Vücudunda

canım benim ilk bebeğimde erken doğmuştu ve doktor yaşama şansı yok demişti çok ağlıyor ve üzülüyordum banada çevreden çoğu kişi bu kadar üzülme rahmin yanar bidaha zor hamile kalırsın diyordu ama sallayan kim doktora bunu sorduğumdaysa aşırı stres ve üzüntünün bunu tetikliyebileceğini halk dilinde öyle dendiğini ve eskilerin boş konuşmayacağını söylemişti ama oğlum yaşadı ve ikinciyede 5 ay sonra gebe kaldım stres her şey yapıyor insana kafana çok takmamaya çalış ummadığın anda güzel haberi alacağına inanıyorum.

stres hamile kalamamanın en büyük nedeni bencede.
ben bir önceki hamileliğimde stresimden kurtulduğum ay hamile kaldım.

canim Rabbim bence sana sabir versin insallah en kisa zamanda saglikli bir bebisin olur benimde olmuyo sunu unutma bebisi olmayan birtek sen degilsin stres yapma.............

ben 4 senelik evliyim ve 15 ay buyunca bebek için uğraşıyoruz.eşimde de bendede hiç sorun yoktu fakat her ay hüsrandı.psikolojimde bozulmuştu.ben tiroid hastasıyım tiroid bezlerim hiç çalışmıyordu.kullandığım ilaç normale döndürdü.fakat 15 ay hep hüsrandı.kafamada çok taktığım için bir türlüü olmuyordu.ve şimdi hamileyim bri kaç gün sonra ultrasona gireceğim.inşallah sağlıklı sıhatli olur herşey yolunda gider.ve herkese tavsiyem gerçektende tıbben sorun yoksa kafaya takmayın demek çok saçma biliyorum bunları yaşadım.ama lütfen uzaklaşın.bebek düşüncesinden uzaklaşın.14. günden sonra 19.güne kadar lütfen deneyin.ve asla unutmayın ne kadar çok istersek o kadar erişmemiz güçleşior.

bu ay da umutlar çöpe gitti.kafaya takmamaya çalışıyorum ama ne fayda.artık ümidi kestim ben sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…