• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hamile kalamyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu Ay Da Umutlar çöpe Gitti.kafaya Takmamaya çalışıyorum Ama Ne Fayda.artık ümidi Kestim Ben Sanırım.
Olmaz öle şey Ne Dmek Umudu Kestim Umut Kesmek Yok Insanlar 40 Yalşindan Sonra Hamile Kalio Hepimiz Mücadele Edicez Rahat Olmamiz Lazim Arkadaşlar Lütfen Bibirimize Destek Olalim Tamammi Bu Arada Ben Bişey Sorucam Ya Bende Belirti Gibi Bişeyler Var Ama Adetime 10 Gün Falan Var Acaba Ben Test Alsam Idrar Testi çikarmi Yani Illa Adetin üstünden 1 Hafta Geçmesimi Lazim

merhaba arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim ve son 11 aydan beri bebk istiyoruz bende srekli tedavi görüdüm ne gibi derseniz gohephone klomen gibi ilaçları kullandım eşime de sperm testi yapıldı hreşey normal bana da 30 dana fazla test uygulandı sorun yok deniliyor 3 ay içerisinde gebelik oluşmassa bende ilaçlı rahim filmi çekilcekmişim ama bu konuda korkularım var biraz daha beklesem mi sizce 2, 3 ay kadar klomeni bir ay ghophoneyide 1 ay kulanadım ama sonuç yok kafayada pek takmıyorum ama günleri takip etme açısından ister istemez düşünüyorsun bana destek olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim ve son 11 aydan beri bebk istiyoruz bende srekli tedavi görüdüm ne gibi derseniz gohephone klomen gibi ilaçları kullandım eşime de sperm testi yapıldı hreşey normal bana da 30 dana fazla test uygulandı sorun yok deniliyor 3 ay içerisinde gebelik oluşmassa bende ilaçlı rahim filmi çekilcekmişim ama bu konuda korkularım var biraz daha beklesem mi sizce 2, 3 ay kadar klomeni bir ay ghophoneyide 1 ay kulanadım ama sonuç yok kafayada pek takmıyorum ama günleri takip etme açısından ister istemez düşünüyorsun bana destek olursanız sevinirim

hıc bırseyden korkmayın bence bende cektırecegım rahım fılmı bızde 1 yıldır belıyoruz sızın gıbı ılkaclar kullandım hayırlısı tabı olmadı.ınsalh maddı durumlar duzelınce rahım fımı cektırıcem burda baya pahalı fılm cektırmek :sm_confused::sm_confused:

kızlar ben yaklasık 1,5 sene once depresyon gecırdım 1 senedırde bebegım olmuyor bunun sebep olacagını hıc dusunmemeıstım cunku ıyılestım dıodum acaba gercekten depresyonum bebege engel olabılır mı aslında hıc mantıklı gelmıyor....

arkadaşlar ben 2,5 yıllık evliyim 3 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum ve moralim çok bozuluyo ya bebişim olmazsa diye.Bugün dr a gittim ve doktorum bana 3 aylık bir zamanın erken olduğunu söyledi bazı testler istedi bir kaç gün sonra testlerin snucunu götürecem bakalım inşallah bir sorun çıkmaz.Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım çok geçmiş olsun hayırlısı diyelim...

merhaba,
bende aranıza yeni katıldım.siteyi uzun zamandır takip ediyordum
ben 9 aylık evliyim korunmadım ama bende hamile kalamıyorum doktor rahım ağzımda yara olduğunu yaktırmamı önerdi başka dr.ise ilk hamilelikten önce yakılmaz dedi kararsız kaldım ama çookk çocukk istiyorummm

arkadaslar, öncelikle şunu söylemek istiyorum: 3-4 ay çok kısa bir süre. Doktorunuza danışın; ve uygun görürse Folik Asit kullanmaya başlayın mutlaka. Ayrıca şunu da unutmayın: çocuk istiyorum olması gerek fikriyle denediğinizde, ya da sürekli acaba olacak mı cocugum olur mu ne zmaan hamile kalırım gibi sorularla kafanızı meşguk ettiğinizde bu hiç işinize yaramayacaktır. Kaygıları bir kenara atın ve doğal olun.. Kafanızı boşalttığınız zaman ( eğer hamile kalmak için sizin veya eşinizin herhangi bir fizyolojik engeliniz yoksa) bunun işe yaradığını göreceksiniz. Ne kadar fazla düşünür endişelenirseniz hamile kalmanız o kadar zorlaşacaktır. Bu gerçekten kanıtlanmış bir görüş şahsi fikrim değil; gebelik kaygısı yaşandığı zaman malesef gebe kalma daha da zorlaşır..

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni katıldım ve çok bayanda oldugu gibi benimde sorunum pco. 2,5 yıllık evliyim bir yıl önce çoğul gebelik geçirdim ve 4,5 aylık düşük yaptım. şu an tekrar bebek sahibi olmak istiyorum 15gün fostimon kullandım dün gece çatlatma iğnem yapıldı ve yarın sabah ilk kez aşılamam olacak çok heycanlıyım inşallah olumlu sonuç alırım dua edin bana rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah

Bende 19 aydır falan bebek istiyorum. Bizde de herhangi bir sorun yok ama olmuyor. Bende çok takıyorum sanırım kafama. Takmamam gerektiğini bilerek takıyorum. Ay gününü mü kaçırdık ay acaba bugün mü ay acaba midem mi bulanıyor ay belirtiler mi var derken vakit geçti. Ama nasip artık. Allah ne zaman isterse o zaman olur zaten. Sadece "Ol" demesine kalmış. Öyle değil mi? Burada o kadar çok olaya şahit oluyoruz ki, hamile kalmak istemeyip hamile kalan. Korunup da hamile kalan. Yada tam tersi hamile kalmak isteyip yıllarca tedavi olan, tüp bebek deneyen başarısız olan ama sonradan normal yolla hamile kalan.
Ben evlendiğimde bu kadar zor olacağını bilseydim baştan beri hiç korunmazdım.
Ama nerden bileyim. Hep zannederdim ki bırakınca hemen hamile kalacağım.
Aslında benim herkese tavsiyem evlendikleri gibi korunmadan cinsel ilişkide bulunmaları. Çünkü baştan olmasını engelliyoruz sonradan da olamıyoruz.
Keşke bana bunu önceden anlatsalardı.

aslında bende bunu merak ediyorum neden hamile kalamıyorum!!!
kızlar hormon tahlillerim normal eşimin sperm sonucu 3 defa detaylı incelendi normal adetlerim düzenli sanırım yumurtam çatlıyorki doktorum ne zaman baksa bi problem yok tamam güzel diyor kist falan hiçbir şey yok rahim normal bi hsg kaldı doktorum bile hiç merak etme bak gör oda temiz çıkacak diyor tabi orasını allah bilirde diyelim oda temiz çıktı o zaman ne olcak ilaç mı kullancam yoksa aşılamamı yapılacak.

arkadaslar, öncelikle şunu söylemek istiyorum: 3-4 ay çok kısa bir süre. Doktorunuza danışın; ve uygun görürse Folik Asit kullanmaya başlayın mutlaka. Ayrıca şunu da unutmayın: çocuk istiyorum olması gerek fikriyle denediğinizde, ya da sürekli acaba olacak mı cocugum olur mu ne zmaan hamile kalırım gibi sorularla kafanızı meşguk ettiğinizde bu hiç işinize yaramayacaktır. Kaygıları bir kenara atın ve doğal olun.. Kafanızı boşalttığınız zaman ( eğer hamile kalmak için sizin veya eşinizin herhangi bir fizyolojik engeliniz yoksa) bunun işe yaradığını göreceksiniz. Ne kadar fazla düşünür endişelenirseniz hamile kalmanız o kadar zorlaşacaktır. Bu gerçekten kanıtlanmış bir görüş şahsi fikrim değil; gebelik kaygısı yaşandığı zaman malesef gebe kalma daha da zorlaşır..

canım inanki ben buna inanmıyorum 2.5 yıllık evliyim daha birgün olsun eşimle ilişkiye girdiğimde ayy hamile kalırmıyım ayy ne olcak ayy olmadı hiiiççç aklımın ucuna gelmiyor zaten kafamada takmıyorum ya olur ya olmaz modundayım allahtan istediğim annelik duygusunu tatmak ve eşimede babalık duygusunu tattırmak onun dışında olmazsa ölürüm ayy ben naparım umrumda değil açıkcası zaten bu konuda eşimde çok anlayışlı bizim elimizde değil herşey allahtan diyor.
yani açıkcası hadi bugün büyük gün girelim olsun yaaa olmazsa ne olur falan filan hiç düşünmeden istediğim zaman gönlümce ilişkiye giriyorum öyle saatlercede yatmıyorum 5 10 dk sonra kalkıyorum gayet rahatım herşey de normal tahliller falan ama gelgelim bir kere bile korunmadık bir kere bile gebe kalamadım.

canım inanki ben buna inanmıyorum 2.5 yıllık evliyim daha birgün olsun eşimle ilişkiye girdiğimde ayy hamile kalırmıyım ayy ne olcak ayy olmadı hiiiççç aklımın ucuna gelmiyor zaten kafamada takmıyorum ya olur ya olmaz modundayım allahtan istediğim annelik duygusunu tatmak ve eşimede babalık duygusunu tattırmak onun dışında olmazsa ölürüm ayy ben naparım umrumda değil açıkcası zaten bu konuda eşimde çok anlayışlı bizim elimizde değil herşey allahtan diyor.
yani açıkcası hadi bugün büyük gün girelim olsun yaaa olmazsa ne olur falan filan hiç düşünmeden istediğim zaman gönlümce ilişkiye giriyorum öyle saatlercede yatmıyorum 5 10 dk sonra kalkıyorum gayet rahatım herşey de normal tahliller falan ama gelgelim bir kere bile korunmadık bir kere bile gebe kalamadım.

Canım eğer bebek istiyorsanız istersen ilişkiye girdikten sonra bi yarım saat yatakta oyalan. Yine kafana takma ama en azından spermlerin daha ileri gitmesi kolay olabilir.

İşte diyorum ya ne yaparsak yapalım naip ne zamanaysa o zaman oluyor bebecikler.

bende 1 yıllık evliyim çocuğum olmuyor.doktora hiç gitmedim söleyebileceklerinden korkuyorum açıkçası her ay ümit ederek geçiyo ama sonuç hep hüsran.kafama takmamaya çalışıyorum ama bu okadar zorki allahımm tüm çocuk isteyenlere versinnn onların yanı sıra banada

canım bende düşük yaptım 1 ay önce. yalnız dr. ların ve bu durumu yaşamış olan herkesin söylediği şey asla stres yapma. bebeği olmayan kadınların genelinde, bebeğim olmayacak korkusu aşırı derecede strese girmelerine yol açıyormuş buda bebeği engelleyen en önemli faktörlerdenmiş. bi arkadaşım 5 yıllık evli dr. bile şaşırıyor, eşininde kendininde hiçbir problemi yok bebek için ama olmuyor. dr. demiş tek sebebi stres, korku, moral bozukluğu diye.

ayrıca gebelikte stres, bebeğin sakat olmasına bile yol açıyormuş. aman moralini bozma herşeyin hayırlısını dile. :teselli:

rahimde yapışıklık olabilir bencede bir dr git.çünkü dogumdan sonra sanırım böyle şeyler olabiliyormuş.ilk bebegini neden kaynettin cnm.başın sag olsun Allah kimseye yaşatmasın sanada hayırlı bir evlat versin :(:Saruboceq:

mhb arkadaş
bende 2. evliliğimi yaptım daha önceki evliliğimden benim 1 oğlum eşiminde 2 kızı var ortak bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittik herşey normal çıktı ama yaştan dolayı aşılama yapıldı 3 gün günüm geçti veeeeeeeeeeeee biraz önce leke geldi olmayınca olmuyor demekki çok üzgünüm ve perişanım

evet sırada aşılama var banada aynı şeyler oldu herşey normal çıkınca aşılama yapılıyor ama benimki tutmadı heralde 3 gün günüm geçti ama biraz önce leke geld moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Back