- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
:) aynen ..ama bzimki cift cizigiyi görünce bi gerindi baba oluyorm diye grmen lazm .. sen yumurtlama günlerini belirle canm ona göre sabah erken saatte özellikle ilşkiye gir.. aksamlarıda aynı şeklde eminim olur hemen :) silkelet hamiş kal topigini diyosn dimi sen .bak orda listesi war bu yollla hamile kalanların
sabah erken saatb şöle erken saatlerde spermler daha aktif ve kaliteli oluyo o yüzden sabah saatleri daha uygunsabah erken saatte mi :S böyle bir şey mi vardı :S
bende 3 ay boyunca niye olmyo demiştim ..şimdi hmileyimm 3ayım bitti 4.ayımızdayza giriyorz inşallah :) bende pco wardı tedawi bile olmadan normal yolla kaldım dşün ..senin bi sorunun yoksa 3 ay daha bekle ..sonra git doktora .. bide biraz ilkel olucak ama silkeleme weya enjeksiyon yollarını dene onlardanda sonuc alan cok kişi war burda.buna bende dahil :) bide doğum kontrol hapı falan kullandıysan önceden onun etkiside sürüyo biraz ..
mrb canım. hayırlı olsun bebişin öncelikle.. enjeksiyon yolu nedir onu bilmiyorum nasıl oluyo?
sabah erken saatb şöle erken saatlerde spermler daha aktif ve kaliteli oluyo o yüzden sabah saatleri daha uygun
bende 3 ay boyunca niye olmyo demiştim ..şimdi hmileyimm 3ayım bitti 4.ayımızdayza giriyorz inşallah :) bende pco wardı tedawi bile olmadan normal yolla kaldım dşün ..senin bi sorunun yoksa 3 ay daha bekle ..sonra git doktora .. bide biraz ilkel olucak ama silkeleme weya enjeksiyon yollarını dene onlardanda sonuc alan cok kişi war burda.buna bende dahil :) bide doğum kontrol hapı falan kullandıysan önceden onun etkiside sürüyo biraz ..
ilk önce geçmiş olsun... bence bi hormon tahlili yap derm ... bende 8 aydır çocuk denemesi yapyodk olmuyodu hormon testi falan yapıldı en son prolaktinim yüksek çıktı yani süt hormonum ... ilaç kullandm şimdi herşe normal bakalm bene bu ay ne olacak :
saol canm benim ..ilişkiden sonra eşinin menisini temiz bi kaba al .sonra enjeksiyona aktar menileri içeriye vaji girişinden püskürt veya benjeksiyonun birazını içeri sok öyle yap ..spermler daha hızlı hareket eder o yöntemle ilşki gibi degil yani .deneyen ve snuç alan cok kişi war sitede.
kızlar bende 7 aydır hmile kalamıyorum 6aylık erken doğum yaptım ondan sonra duzenlı adet olamıyorum ilaçlar filan fayda etmedi buay cok ümitlenmiştim ama kan tahlılı yaptırdım çıkmadı reglde olamıyorum iğne yaptırdım dur bakalım olcakmı 2.5 ay oldu şiştim valla bi patlasa da tekrar ümitlensem.konuyu açan arkadaşım daha çok yeni 3ay inş olur canım
Çaresizlik insana neler yaptırıyormuş Allah iyiliğinizi versin :)
Bende bundan öncekinde yaklaşık 1 sene filan istedim stres yaptım heralde , nezaman aklımdan çıkardım başka islere daldım , ozaman oldu stres çok önemli gercekten , hamile kalmayı engelliyor
Birde iliski sonrası bir süre yatmak gerekiyormuş onu bende biryerde okumuştum
Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda saglıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?