• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hamile kalamıyorummmmmmmmm

Çaresizlik insana neler yaptırıyormuş Allah iyiliğinizi versin :)
Bende bundan öncekinde yaklaşık 1 sene filan istedim stres yaptım heralde , nezaman aklımdan çıkardım başka islere daldım , ozaman oldu stres çok önemli gercekten , hamile kalmayı engelliyor
Birde iliski sonrası bir süre yatmak gerekiyormuş onu bende biryerde okumuştum
Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda saglıkla nasip etsin inşallah

yaklaşık 5 aydır çocuk düşünenlerdenim bende, daha erken sorgulamak için deniyo ama insan ister istemez bi strese giriyor.. geçen ay silkeleme yöntemini bende kullandım sonuç alamadım bu ay doktorada gittim afedersiniz ama alttan muayene etti herşey normal dendi 1yıl dolmadanda müdahale edemem ayrıca 1 yıl boyunca deneyip sonuç alamayan sonrasında sonuç alan çok fazla dedi gerçi ilgisiz geldi biraz doktor... neyse bu ayda silkelettim kendimi :1: inşallah bir sonuç alırız kırmızıları görmek istemiyorum artık....

bende 7 aydan beri istiyorum bu sefer ovulasyon testi aldım bakalım inşallah bu ay kırmızıları görmem

İki bucuk senedr bnd hic kalamadm. Pkoluyum:( klomen kullndm olmdi. Sogan suyu ictm olmdi. Hmn ardnda incir ictm smdi adetime. 10gun kala sogan iciyrm. Bakalim adetimi bklyrm nolck. Yksa hgs cekilcm.... Bnde bu silkeleme yontemini denicm. :)

başlık sahibi arkadaşımmm aynı durumdayımmm... :( doktora gittim bir yıla kadar normal değil dedi, test tahlil falan istemedi. ama eşim de ben de öyle genç yaşlarda değiliz. kaybedecek zaman yok yani.. şu an yumurtlama dönemlerine dikkat ettim, kendimi silkelettim :P nisana hamile kalamazsam doktora gidecez. ilk sayfada enjeksiyon yazmışlar o nedir acaba bilen var mı???
bir de folik asit kullanırken bilmem gereken bir şey var mı??? yemeklerden önce diyor prospektüste. saati falan önemli mi acaba? kusura bakmayın, iyice evhamlı oldum bu mevzuda :((

bir yıla kadar normal yazacaktım yaa bu konu açılınca kendimi kaybediyorum :) arkadaşlar folik asitle ilgili sorumu cevaplayın nolur. günün hangi saati olduğu önemli mi??

:) aynen ..ama bzimki cift cizigiyi görünce bi gerindi baba oluyorm diye grmen lazm .. sen yumurtlama günlerini belirle canm ona göre sabah erken saatte özellikle ilşkiye gir.. aksamlarıda aynı şeklde eminim olur hemen :) silkelet hamiş kal topigini diyosn dimi sen .bak orda listesi war bu yollla hamile kalanların

sabah erken saatte mi :S böyle bir şey mi vardı :S

bende 3 ay boyunca niye olmyo demiştim ..şimdi hmileyimm 3ayım bitti 4.ayımızdayza giriyorz inşallah :) bende pco wardı tedawi bile olmadan normal yolla kaldım dşün ..senin bi sorunun yoksa 3 ay daha bekle ..sonra git doktora .. bide biraz ilkel olucak ama silkeleme weya enjeksiyon yollarını dene onlardanda sonuc alan cok kişi war burda.buna bende dahil :) bide doğum kontrol hapı falan kullandıysan önceden onun etkiside sürüyo biraz .. :1:

mrb canım. hayırlı olsun bebişin öncelikle.. enjeksiyon yolu nedir onu bilmiyorum nasıl oluyo?

mrb canım. hayırlı olsun bebişin öncelikle.. enjeksiyon yolu nedir onu bilmiyorum nasıl oluyo?

saol canm benim ..ilişkiden sonra eşinin menisini temiz bi kaba al .sonra enjeksiyona aktar menileri içeriye vaji girişinden püskürt veya benjeksiyonun birazını içeri sok öyle yap ..spermler daha hızlı hareket eder o yöntemle ilşki gibi degil yani .deneyen ve snuç alan cok kişi war sitede.

bende 3 ay boyunca niye olmyo demiştim ..şimdi hmileyimm 3ayım bitti 4.ayımızdayza giriyorz inşallah :) bende pco wardı tedawi bile olmadan normal yolla kaldım dşün ..senin bi sorunun yoksa 3 ay daha bekle ..sonra git doktora .. bide biraz ilkel olucak ama silkeleme weya enjeksiyon yollarını dene onlardanda sonuc alan cok kişi war burda.buna bende dahil :) bide doğum kontrol hapı falan kullandıysan önceden onun etkiside sürüyo biraz .. :1:

bende 2 aydır deniyorum ama olmuyor kolay hamile kalma yöntemlerini deniyorum ama silkeleme ve enjeksiyon yolları ne demek anlayamadım:)açıklarsanız bende uygulayacağım..

ilk önce geçmiş olsun... bence bi hormon tahlili yap derm ... bende 8 aydır çocuk denemesi yapyodk olmuyodu hormon testi falan yapıldı en son prolaktinim yüksek çıktı yani süt hormonum ... ilaç kullandm şimdi herşe normal bakalm bene bu ay ne olacak :

güzel haberlerini alırız inşallah ;)

saol canm benim ..ilişkiden sonra eşinin menisini temiz bi kaba al .sonra enjeksiyona aktar menileri içeriye vaji girişinden püskürt veya benjeksiyonun birazını içeri sok öyle yap ..spermler daha hızlı hareket eder o yöntemle ilşki gibi degil yani .deneyen ve snuç alan cok kişi war sitede.

neler varmış ya :) yumurtlama günümü bekliyorum tatlım şimdi 3 gün sonra deneyelim bi inşallah etkili olur...

kızlar bende 7 aydır hmile kalamıyorum 6aylık erken doğum yaptım ondan sonra duzenlı adet olamıyorum ilaçlar filan fayda etmedi buay cok ümitlenmiştim ama kan tahlılı yaptırdım çıkmadı reglde olamıyorum iğne yaptırdım dur bakalım olcakmı 2.5 ay oldu şiştim valla bi patlasa da tekrar ümitlensem.konuyu açan arkadaşım daha çok yeni 3ay inş olur canım

geçmiş olsun canım ya stres yapma reglin düzene girince tekrar bebişin olur inşallah canım. bende erken daha biliyorum ama korkuyorum ya olmazsa diye:(

Çaresizlik insana neler yaptırıyormuş Allah iyiliğinizi versin :)
Bende bundan öncekinde yaklaşık 1 sene filan istedim stres yaptım heralde , nezaman aklımdan çıkardım başka islere daldım , ozaman oldu stres çok önemli gercekten , hamile kalmayı engelliyor
Birde iliski sonrası bir süre yatmak gerekiyormuş onu bende biryerde okumuştum
Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda saglıkla nasip etsin inşallah

aminn... tüm yolları deneyicez artık olana kadar :)))

gerçekten stress çok etkiliyor ben tam 2 aydır adet olmuoyorum:( söktürücü bile kullandım ama yok.durduk yere ağlıyorum çatlamak üzereyim nerdeyse :(inşallah Allah bizede yaşatır yavrumuzu kucağımıza alırız

silkeleme ve enjeksiyon demişssin canım onlar nasıl oluyo ?

Back