neden hamile kalamıyorummmmmmmmm

evet oradan okudum yani son adetme göre bugün falan işte yumurtlyorm yani öyle ateşime falan bakmadmda son adetmden itibaren 14. gün bu günlere denk gelyo gün aşırı yapyorz hayırlısı artk ayy anaaammm bide hamile kalyomuşummmm ne güzel olur yahuuuu

Enjeksiyon yolu nedir ????bi onu anlayamadim

hayır canım maalesef yasamıyor doktor adetimin 3. gününde tahlıl yaptırcakta bi olsam.evet kızlar sılkelnmenın faydası olduğunu duymuştum

:44:çok geçmş olsun canım yaa benimde şu anda aslına bakarsan göriümcemin bebeği aynı snin gibi 7 aylık hastanede yatyo gelişememiş 1 ay geriden gelyomuş çocuk pazartesiş alıp küvezde yaşatmaya çalışacaklarmışdoktor ilaç veryo aslında adet söktürücü falan yani ben de olammıştm doğum kontrol hapı kullandm falan ilk zamanlar sonra düzene girmişti

iğne falan yaptırdım bir haftageçsin tekrar gidicem bide soğan kürüne başladım dur bakalım rabbi isteyen herkese versin

iğne falan yaptırdım bir haftageçsin tekrar gidicem bide soğan kürüne başladım dur bakalım rabbi isteyen herkese versin

amin ama aslına bakarsan ben bu kürlere falan karşıyım yaa soğan kürünün bebek düşürdğnü biliyorm ama hamile kalanlar var yani risklibi durum bi ara bende bal çörekotu tarçın kürü kullandm süt hormonum alt üst oldu şimdi maydonoz suyunu kaynatıp içmeye başlamıştm o da bebeğim düşüryomuş olmasını zormlaştryomuş karar verdm daha hiç bi kür kullanmcm

soğan kürünü uygulayan çok var ne bilim adet düzensizlikleri içinde kullanıyolarmış denicem bakalım ama tadı iğrençç

soğan kürünü uygulayan çok var ne bilim adet düzensizlikleri içinde kullanıyolarmış denicem bakalım ama tadı iğrençç

:44:ayy evet biliyorm yeni aklıma geldi bekarken soğanı 1 gün suda bırakıp sabah aç karnına içyodm sivilceler için gerçekten iğreennn bi tadı var gerçi bi kükürtlü sabunla hemen geçti boşuna işkence çektirdm kendime

Canim iii alsamlar oncelikle ben 2 senelik evliyim.bir sene dolmadan cocuk tedavisine baslamiyo doktorlar.daha 3 aylik korunmayi birakma surecinde olmamasi gayet normal.ben sana benim hikayemi anlatiyim belki denersin belki sadece okursun.bir seneyi doldurduktan sonra tedaviye basladi doktorum asilama asamasina kadar gelindi ama olmuyodu sebebi yokken.en zor tedavi sekli dediler sebepsiz oldugu icin.esim benim uzulmelerime aglamalarima dayanamadigi icin tedaviyi yarida kesti.bu sure icindede evliligim 2 seneye geldi.durumu kabullenip kendimi universiteye verdim ehliyete yazildim.kendime ugraslar buldum aci cekmemek icin.ocak ayinda annemlere istanbula tatile gittim.annem belimi cekicekti hamile kalmami kolaylastirsin diye.regl gunum yaklasiyodu cekelimmi diye kararsiz kaldik ve hastalanmami bekledik.ama hasta olmuyodum.bi tes yapip icimizi rahatlatip oyle cekicektik belimi.testi yaparken negatif cikicagindan okadar emindimki.pozitifi gorunce sook oldum.2 yil boyunca herseye dikkat ettim.afedersiniz iliskiyi bile cocuk icin isteyip ayarliyodum.o ay okadar yogundumki birliktelik bile az olmustu ihtimal veremedim ama artik hamistim.benden tum hamile kalmak isteyenlere tavsiye.istediginizi yapin istediginiz kadar ugrasip cabalayin Rabbim zamani gelmeden vermiyor.ben bu durumda sunu iyi anladim kafaya takmak ve stres hamile kalamamanin en buyuk sebebi bundan kurtulun ve aramiza en kisa surede katilinnn derimmm

bide birden sırıngaya bastınmı daha iyi yol buluyomuş . gerci kısmet bu işler ama . denemekten bişey cıkmaz dimi :)

katılıyorum ve ekliyorum ayrıca hepsi aynı noktada toplanıyor şey gibi düşün poligondası hedefe eteş ediyosun pat pat pat aha tam isabet:)

Denemekten zarar gelmez ama kaafa rahat olsun derim ugras olucagina

katılıyorum ve ekliyorum ayrıca hepsi aynı noktada toplanıyor şey gibi düşün poligondası hedefe eteş ediyosun pat pat pat aha tam isabet:)

vaaoovvaslında i fikir ama mikrop kapma ihtimalide bence yüksek die düşnyorm sonuçta çok hijyenik olmk lazm çok dikkatli

vaaoovvaslında i fikir ama mikrop kapma ihtimalide bence yüksek die düşnyorm sonuçta çok hijyenik olmk lazm çok dikkatli

o konuda bişe diyemem daha önce başka bir benzer konuda da yazdım ben kızıma hamile kalmak için bunu öylesine uydur buydur denedim tutacagı varmış tuttu ama mikrop iişi bilemem bende olmadı tabi dikkat etmek gerek ben kendimle dalga geçerek yapmıştım bu işi hahaha ama oldu işte :)

kızlar şu sirkeleme olayını bir kaç yerde okudum da nasıl yani uzandığınız yerden mi silkeliyor sadece yakalarınızı mı yoksa sizi baş aşağı nasıl silkelesin nasıl yapılıyor biraz anlatsanız

Ben kendimce uyguladigim yontemleri soyliyim folik asit icmeye basladim kac gunde bir adet oldugumu bi not defterine yazip yumurtlama tarihini hesapliyordum nettende hesaplata bilirsin bu gunlerde ovulasyon testi alip yaptim cift cizgi cikinca yani yumurtlamaya baslayinca iliskiye girdik bide iliskiden hemen sonra kalkmadim 1-2 saat kadar ogluma bu sekilde gebe kaldim bide 8 ay korunmasiz iliski olmasina ragmen olmadi en son ay bu yontemi yaptim tuttu bence bi deneyin bide iliski oncesi ikinizde sert birer kahve icinki uyarsin

yok canm ilşkiddn sonra eşn ayaga kalkıp bacaklarndan camasır slkeler gibi silkeliyo ..cok komik oluyo ama :)) bizimkinin beli bi kac gün kendine gelememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…