:) aynen ..ama bzimki cift cizigiyi görünce bi gerindi baba oluyorm diye grmen lazm .. sen yumurtlama günlerini belirle canm ona göre sabah erken saatte özellikle ilşkiye gir.. aksamlarıda aynı şeklde eminim olur hemen :) silkelet hamiş kal topigini diyosn dimi sen .bak orda listesi war bu yollla hamile kalanların
canim benim hani 3 ay icin neden hamile kalmiyorum sorusunu sormak bence erken en az bi 6 ay denenmeli ondan sonra neden sorusu belki sorulabilirr gerci yasin kücükse dr en az 1 yil dene der
eger hormonlarda nede bi sorun yoksa regl bitiminden bi gün sonra gün asiri calisin diger regle en az 5 gün kala kadarrbide iliskiden sonra en az yarim saat ayaga kalkma hemen banyo yapma bunlar klasik uygulamalarrr..daha silkeleme ne var ama onlar sonraki is bide ameliyat olmusun sen yapma simcik onu esine keci boynuzu pekmezi icir günde iki yemek kasigi ne... en iyisi bide ovulasyon testi böylece yumurtlama günleri kesin bilirsin kacirmazsinizz simdilik aklima gelenler bunlar daha geldikce yazarimmmm istersennn
bende 3 ay boyunca niye olmyo demiştim ..şimdi hmileyimm 3ayım bitti 4.ayımızdayza giriyorz inşallah :) bende pco wardı tedawi bile olmadan normal yolla kaldım dşün ..senin bi sorunun yoksa 3 ay daha bekle ..sonra git doktora .. bide biraz ilkel olucak ama silkeleme weya enjeksiyon yollarını dene onlardanda sonuc alan cok kişi war burda.buna bende dahil :) bide doğum kontrol hapı falan kullandıysan önceden onun etkiside sürüyo biraz ..
hayır canım maalesef yasamıyordoktor adetimin 3. gününde tahlıl yaptırcakta bi olsam.evet kızlar sılkelnmenın faydası olduğunu duymuştum
iğne falan yaptırdım bir haftageçsin tekrar gidicem bide soğan kürüne başladım dur bakalım rabbi isteyen herkese versin
soğan kürünü uygulayan çok var ne bilim adet düzensizlikleri içinde kullanıyolarmış denicem bakalım ama tadı iğrençç
Enjeksiyon yolu nedir ????bi onu anlayamadim
spermleri temiz bi kaba alıp sırınganın içine cekiyosun onu wajinin içine sokup hepsini içeri aktarıyosun .böyle bi yöntemmiş etkiliymiş ama .
spermleri temiz bi kaba alıp sırınganın içine cekiyosun onu wajinin içine sokup hepsini içeri aktarıyosun .böyle bi yöntemmiş etkiliymiş ama .
Siringaya ne gerek var peki esin zaten bu gorevi ustlenmiyomu
Siringaya ne gerek var peki esin zaten bu gorevi ustlenmiyomu
bide birden sırıngaya bastınmı daha iyi yol buluyomuş . gerci kısmet bu işler ama . denemekten bişey cıkmaz dimi :)
katılıyorum ve ekliyorum ayrıca hepsi aynı noktada toplanıyor şey gibi düşün poligondası hedefe eteş ediyosun pat pat pat aha tam isabet:)
vaaoovvaslında i fikir ama mikrop kapma ihtimalide bence yüksek die düşnyorm sonuçta çok hijyenik olmk lazm çok dikkatli
kızlar şu sirkeleme olayını bir kaç yerde okudum da nasıl yani uzandığınız yerden mi silkeliyor sadece yakalarınızı mı yoksa sizi baş aşağı nasıl silkelesin nasıl yapılıyor biraz anlatsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?