mrb arkadaşlar 3 ay oldu çocuk istiyoruz ama bugün yine umutlarım yıkıldı....bu ayda olmadı. ben 4 ay önce dalak ameliyatı oldum acaba onun olumsuz bir etkisi olabilir mi bir de hamile kalmak icin püf noktalar varsa paylasırsanız sevinirim
mrb arkadaşlar 3 ay oldu çocuk istiyoruz ama bugün yine umutlarım yıkıldı....bu ayda olmadı. ben 4 ay önce dalak ameliyatı oldum acaba onun olumsuz bir etkisi olabilir mi bir de hamile kalmak icin püf noktalar varsa paylasırsanız sevinirim
bende 3 ay boyunca niye olmyo demiştim ..şimdi hmileyimm 3ayım bitti 4.ayımızdayza giriyorz inşallah :) bende pco wardı tedawi bile olmadan normal yolla kaldım dşün ..senin bi sorunun yoksa 3 ay daha bekle ..sonra git doktora .. bide biraz ilkel olucak ama silkeleme weya enjeksiyon yollarını dene onlardanda sonuc alan cok kişi war burda.buna bende dahil :) bide doğum kontrol hapı falan kullandıysan önceden onun etkiside sürüyo biraz ..
:18:
helin04 sen hangi yolla kaldn kii cnm bende şu silkeleme yöntemini uygulcm bakalm
silkeleme yöntemini denedim ben canm ..hergün ilişkiye girip silkeletediyodm dşün .. ama enjeksiyonda süper bi yöntemmiş hmile kalamasaydım denerdim ..ewde yapılan aşılama gibi bişey:)
kusra bakmayın pat dıye gırdım ama konuya sılkelemek ney? daha yenı duydum wallaa
o iş bittikten sonra ilişkiden sonra ayaklar havaya kladırılıyomuş ve eşin seni sallıyomuş aykların havada iken sağa sola aşağı yukRIbuna silkeleme denyomuş bende yeni uygulcm valla
Allahallaa ayyy gulmekten öldüm yaa...neler varmıs ınanmıyorum.. işe yarıyormuymus bari...?
ayy evet bende ilk okuduğumda aynı tepkiyi vrdmama biraz önce yazan bi arkadaşta bu yolla kalmış hamile
bu sıteye has bır kadın hastalıkları uzmanı doktor vardı. o sorunlara cvp yazıyordu bı sormak lazım aslında...
ay cnm ben bugün bi topkte okudum gülmekten artık koptm yaniiama bak sende bu yolla hamile kalımışsn ben bu akşam dencem dün akşam eşime dedm adam şaşırdı yahuu dedim hep ben ayakları dikyorm yorlyorm birazda sen yorul silkele ay allahım bakalm en son mart 10 adetm daha çok yeni nisanda nelr olcek merak edyorm
kızlar bende 7 aydır hmile kalamıyorum 6aylık erken doğum yaptım ondan sonra duzenlı adet olamıyorum ilaçlar filan fayda etmedi buay cok ümitlenmiştim ama kan tahlılı yaptırdım çıkmadı reglde olamıyorum iğne yaptırdım dur bakalım olcakmı 2.5 ay oldu şiştim valla bi patlasa da tekrar ümitlensem.konuyu açan arkadaşım daha çok yeni 3ay inş olur canım
kesin dene :) bizimki karsı cıktı basta erkek adam yaparmı öyle diye zor dize getirdim :)))
eğer benimki öle derse derm kas yaparsn falan asıl erkeke işi yani kas yapar ne güzel yahuuu
aslına bakarsan bende evliliğimin 3. ayında hamile kaldm ekimde evlendm ocak 3 son adet tarhmdi işte hamile kalmışım ve o bebeğimi kaybettm 2 buçuk aylıkken kalbi durdu 2 ay denemedk martta kürtaj olmuştm 9 aydr denyorz yok tık meğer süt hormonum yükselmiş şu an normal herşey bakalm olacak mı:2:senin bebeğn yaşyomuellermbomboskald24kasm11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?