• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hamile kalamıyorummmmmmmmm

laklakan

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
35
0
296
Bursa
mrb arkadaşlar 3 ay oldu çocuk istiyoruz ama bugün yine umutlarım yıkıldı....bu ayda olmadı. ben 4 ay önce dalak ameliyatı oldum acaba onun olumsuz bir etkisi olabilir mi bir de hamile kalmak icin püf noktalar varsa paylasırsanız sevinirim

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar 3 ay oldu çocuk istiyoruz ama bugün yine umutlarım yıkıldı....bu ayda olmadı. ben 4 ay önce dalak ameliyatı oldum acaba onun olumsuz bir etkisi olabilir mi bir de hamile kalmak icin püf noktalar varsa paylasırsanız sevinirim

ilk önce geçmiş olsun... bence bi hormon tahlili yap derm ... bende 8 aydır çocuk denemesi yapyodk olmuyodu hormon testi falan yapıldı en son prolaktinim yüksek çıktı yani süt hormonum ... ilaç kullandm şimdi herşe normal bakalm bene bu ay ne olacak :

canim benim hani 3 ay icin neden hamile kalmiyorum sorusunu sormak bence erken en az bi 6 ay denenmeli ondan sonra neden sorusu belki sorulabilirr gerci yasin kücükse dr en az 1 yil dene der:29:

eger hormonlarda nede bi sorun yoksa regl bitiminden bi gün sonra gün asiri calisin diger regle en az 5 gün kala kadarr:17:bide iliskiden sonra en az yarim saat ayaga kalkma hemen banyo yapma bunlar klasik uygulamalarrr..daha silkeleme ne var ama onlar sonraki is bide ameliyat olmusun sen yapma simcik onu:30:esine keci boynuzu pekmezi icir günde iki yemek kasigi ne...:31:en iyisi bide ovulasyon testi böylece yumurtlama günleri kesin bilirsin kacirmazsinizz :40:simdilik aklima gelenler bunlar daha geldikce yazarimmmm istersennn:1:

bende 3 ay boyunca niye olmyo demiştim ..şimdi hmileyimm 3ayım bitti 4.ayımızdayza giriyorz inşallah :) bende pco wardı tedawi bile olmadan normal yolla kaldım dşün ..senin bi sorunun yoksa 3 ay daha bekle ..sonra git doktora .. bide biraz ilkel olucak ama silkeleme weya enjeksiyon yollarını dene onlardanda sonuc alan cok kişi war burda.buna bende dahil :) bide doğum kontrol hapı falan kullandıysan önceden onun etkiside sürüyo biraz .. :1:

:18:
bende 3 ay boyunca niye olmyo demiştim ..şimdi hmileyimm 3ayım bitti 4.ayımızdayza giriyorz inşallah :) bende pco wardı tedawi bile olmadan normal yolla kaldım dşün ..senin bi sorunun yoksa 3 ay daha bekle ..sonra git doktora .. bide biraz ilkel olucak ama silkeleme weya enjeksiyon yollarını dene onlardanda sonuc alan cok kişi war burda.buna bende dahil :) bide doğum kontrol hapı falan kullandıysan önceden onun etkiside sürüyo biraz .. :1:

helin04 sen hangi yolla kaldn kii cnm bende şu silkeleme yöntemini uygulcm bakalm :9:

3 ay çok kısa bir süre sorgulamak için olur Allah'ın izniyle.. ben 20 aydır bekliyorum olmadı.. :) sıkma canını senin için daha erken..

:18:

helin04 sen hangi yolla kaldn kii cnm bende şu silkeleme yöntemini uygulcm bakalm :9:

silkeleme yöntemini denedim ben canm ..hergün ilişkiye girip silkeletediyodm dşün .. ama enjeksiyonda süper bi yöntemmiş hmile kalamasaydım denerdim ..ewde yapılan aşılama gibi bişey:) :1:

silkeleme yöntemini denedim ben canm ..hergün ilişkiye girip silkeletediyodm dşün .. ama enjeksiyonda süper bi yöntemmiş hmile kalamasaydım denerdim ..ewde yapılan aşılama gibi bişey:) :1:

ay cnm ben bugün bi topkte okudum gülmekten artık koptm yanii :9:ama bak sende bu yolla hamile kalımışsn ben bu akşam dencem :1:dün akşam eşime dedm adam şaşırdı yahuu dedim hep ben ayakları dikyorm yorlyorm birazda sen yorul silkele :1:ay allahım bakalm en son mart 10 adetm daha çok yeni nisanda nelr olcek merak edyorm:emir_bebek:

kusra bakmayın pat dıye gırdım ama konuya sılkelemek ney? daha yenı duydum wallaa

kusra bakmayın pat dıye gırdım ama konuya sılkelemek ney? daha yenı duydum wallaa

o iş bittikten sonra ilişkiden sonra ayaklar havaya kladırılıyomuş ve eşin seni sallıyomuş aykların havada iken sağa sola aşağı yukRI :9::9:buna silkeleme denyomuş bende yeni uygulcm valla:9:

o iş bittikten sonra ilişkiden sonra ayaklar havaya kladırılıyomuş ve eşin seni sallıyomuş aykların havada iken sağa sola aşağı yukRI :9::9:buna silkeleme denyomuş bende yeni uygulcm valla:9:

:9::9: Allahallaa ayyy gulmekten öldüm yaa...neler varmıs ınanmıyorum.. işe yarıyormuymus bari...?

ayy evet bende ilk okuduğumda aynı tepkiyi vrdm:9: ama biraz önce yazan bi arkadaşta bu yolla kalmış hamile:49:

bu sıteye has bır kadın hastalıkları uzmanı doktor vardı. o sorunlara cvp yazıyordu bı sormak lazım aslında...

kızlar bende 7 aydır hmile kalamıyorum 6aylık erken doğum yaptım ondan sonra duzenlı adet olamıyorum ilaçlar filan fayda etmedi buay cok ümitlenmiştim ama kan tahlılı yaptırdım çıkmadı reglde olamıyorum iğne yaptırdım dur bakalım olcakmı 2.5 ay oldu şiştim valla bi patlasa da tekrar ümitlensem.konuyu açan arkadaşım daha çok yeni 3ay inş olur canım

ay cnm ben bugün bi topkte okudum gülmekten artık koptm yanii :9:ama bak sende bu yolla hamile kalımışsn ben bu akşam dencem :1:dün akşam eşime dedm adam şaşırdı yahuu dedim hep ben ayakları dikyorm yorlyorm birazda sen yorul silkele :1:ay allahım bakalm en son mart 10 adetm daha çok yeni nisanda nelr olcek merak edyorm:emir_bebek:

kesin dene :) bizimki karsı cıktı basta erkek adam yaparmı öyle diye zor dize getirdim :)))

kızlar bende 7 aydır hmile kalamıyorum 6aylık erken doğum yaptım ondan sonra duzenlı adet olamıyorum ilaçlar filan fayda etmedi buay cok ümitlenmiştim ama kan tahlılı yaptırdım çıkmadı reglde olamıyorum iğne yaptırdım dur bakalım olcakmı 2.5 ay oldu şiştim valla bi patlasa da tekrar ümitlensem.konuyu açan arkadaşım daha çok yeni 3ay inş olur canım

aslına bakarsan bende evliliğimin 3. ayında hamile kaldm ekimde evlendm ocak 3 son adet tarhmdi işte hamile kalmışım ve o bebeğimi kaybettm 2 buçuk aylıkken kalbi durdu 2 ay denemedk martta kürtaj olmuştm 9 aydr denyorz yok tık meğer süt hormonum yükselmiş şu an normal herşey bakalm olacak mı:2:senin bebeğn yaşyomuellermbomboskald24kasm11

:9:eğer benimki öle derse derm kas yaparsn falan asıl erkeke işi yani kas yapar ne güzel yahuuu :9:

:) aynen ..ama bzimki cift cizigiyi görünce bi gerindi baba oluyorm diye grmen lazm .. sen yumurtlama günlerini belirle canm ona göre sabah erken saatte özellikle ilşkiye gir.. aksamlarıda aynı şeklde eminim olur hemen :) silkelet hamiş kal topigini diyosn dimi sen .bak orda listesi war bu yollla hamile kalanların

aslına bakarsan bende evliliğimin 3. ayında hamile kaldm ekimde evlendm ocak 3 son adet tarhmdi işte hamile kalmışım ve o bebeğimi kaybettm 2 buçuk aylıkken kalbi durdu 2 ay denemedk martta kürtaj olmuştm 9 aydr denyorz yok tık meğer süt hormonum yükselmiş şu an normal herşey bakalm olacak mı:2:senin bebeğn yaşyomuellermbomboskald24kasm11

hayır canım maalesef yasamıyor :14: doktor adetimin 3. gününde tahlıl yaptırcakta bi olsam.evet kızlar sılkelnmenın faydası olduğunu duymuştum

Back