Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunun birden çok nedeni olabilir. Adetliyken hormon testi versen anlarsın, veya ilaç tedavisi kullanırsın ona rağmen gebe kalamazsin, en son olarak rahim filmi öneriyorlar, onu yaptırabilirsin
Bende altı aylık evliyken gittim eşimden bendende test istediker hiçbirsey yok dedıler özel ılac verdıler 3 ay boyunca fiyatı 9 bin tl bunu kullqnın olmassa bundada aşılama yaptırın dediler kullandık yine olmadı kendimizi toparlayıp çokça araştırıp özel bi kadındoğumcuya gittik hastaneye değil iyikide gitmişiz Allah o doktordan binkez razı olsun vajinusmus oldugumu ögrendim suan paikolojik destek alıyorım çokta iyi gidiyor 8 seans sürüyor ve 2 senasımda bıle kendımı cok iyi hissettim sizde bir doktora güvenip aldanmayın bizi gibi özellikle devlet hastanelerine özel klınıği olan kadın doğum merkezlerone gidin üstüne düşün
Bazen doktorlar sorunu tam olarak söylemiyor. İlk evlendiğimde bebeğim olmuyordu özel bir hastanede güzel bir doktora gittim kan tahlili vs herşeye baktı birşeyin yok dedi, rahim filmi istedi ondada sorun çıkmadı. Bir süre sonra doktorumu değiştirdim yumurta tembelliğin var dedi biraz tedavi olduktan sonra yine olumlu sonuç alamadık doktorumu değiştirdim. Özel kendi polikliniği olan bir doktora gittim bu sefer polikistik overin var dedi ve gerçekten öyleydi, güzel bir tedavi olduk hersey güzel ilerledi ama maalesef hamile kalmadım. Bu arada 4 sene geçti bütün bunlar olurken. Tedaviyi biraktim ve 3 ay sonra hiç beklemiyorken hamile olduğumu öğrendim