Neden geçmiyor bu nefret?

Canim seni diger arkadaslara yaptigin mantikli yorumlardan taniyorum. Baskalarina bu kadar iyi akil verirken insan kendine gelince bazi seylere cozum bulamiyor.

canim, oncelikle nefret etmek bile bir deger vermedir. en kotusu nedir biliyor musun, hicbirsey hissetmemektir. ne nefret, ne sevgi...sifir, koca bir hiclik. umurumda degil, olse de kalsa da durumu. iste o duyguya erisirsen o insan senin gozunde tamamen onemini yitirmis olacak.

canim seni hic sevmemis, aci cekmissin, hepimiz yasadik. ama lutfen artik ona bir sunger cek ve erkek arkadasina gecmisini anlatmayi birak. Ne kadar uzdugunun farkinda degil misin? sen belki farketmiyorsun ama ister istemez erkek arkadasina korku veriyorsun. ya geri donerse ona diye.
oncelikle bunu birak

ve arkadsin da dedigi gibi iletisimini bitir tamamen. issiz adam filmindeki gibi. bloke et maillerini alma gerekirse telefon numarani degistir, o kisiyi bloke edersen yorumlarini da almazsin sanirim. zaten senin okuyacagini biliyor. ozellikle yapiyor. maksat, seni tekrar kendine baglamak. kafa karistirmak. yenildi ya kabul edemiyor. ve seni seven bu insanla tertemiz bir baslangic yap. kafani karistirmasin artik.

nefretin bile aslinda kafa karismasindan ileri geliyor. halen neden boyle oldu? ben ona ne yapmistim? ben neden bunu hakettim diyorsun, ic hesaplasma yasiyorsun.

birak gitsin artik. ne hali varsa gorsun. zaten sen kazanmissin.

Facebook yorumlarına bakmak zorunda degilsin ki...sil facebooktan..bence erkek arkadasının kıymetini bil.rüyalar bilinç altıdır cok düşünmüşsün onu.zaten anlattıklarına bakınca seni aramayan sormayan biriyle aslında hayali bir ilişki yasamışsın..hala derdin ne onu anlamadım onun facebookundaki yorumlara bakman bence en basta seni destekleyen seni seven erkek arkadasına karşı yapılmış bir hatadır..
erkek arkadasın eminim onun yorumlarına baktıgını bilmiyordur...nefret etmen için bir şey yapmamaış bence seni zaten hiç sevmemiş öyle düşün hiç aramamış hiç ilgilenmemiş bu onun degil senin hatan sen seni doğumgününde aramayan aylarca senle buluşmayan biriyle cıktıgını mı sanıyorsun canım...
artık sil onu kafandan her sey sende bitiyor..sevgilinle mutluluklar diliyorum sana abartma olan olmuş ve bitmiş...

erkek arkadasimdan gizli ya da onun hosuna gitmedigini belirttigi hicbir sey yapmadim. zaten facebookumda ekli degil. ara sira bakiyorum, ortak arkadasimiz cok fazla, resimleri falan oluyor.
benim zaten asil derdim facebook degil. fazla uzatmamak icin yazmadim ama, benimle aylarca bulusmayan bu insan, ayrilmak istedigimi belirttigimde beni bencillikle, dusuncesizlikle sucluyor, herkesin benim kadar ilgi gostermesinin mumkun olmadigini soyluyordu. bunun gibi bircok seyle beynimi yikadi. zaten onceleri ilgiliydi, bir anda kesti ilgiyi ve ben bunu da kendi sucum sandim. disaridan bir gozle bakamadim acikcasi. sucun buyuk kismi tabi bende, sonucta aklimi kullanamadim, ama seviyordum, sonsuza kadar surecek saniyordum, hangimiz sanmadik ki? 18 yasindaydim sadece.

Anladım canım ama olan olmuş ve bitmiş inan yerinde olsam bakmazdım onun resimlerine..bakma artık ortak arkadaslarınız olsa da bakma ..sonra kafan karışıyor bak böyle..yeni ilişkinde mutluluklar..

Konuda hic sorun yok olabilir kinin icinde fakat okumassaniz kinamam nedir: )))))

5 senelik hort ya hu.
Eee konu sahibi gelse de sonucu söylese, noldu acaba evlendi mi? Nefreti bitti mi, merak ettim şimdi.

Konuyu okuyup aklında güzel bir cevap belirleyip tam cevapla tuşuna basacakken konunun 2009 yılında açıldığını görmek benim içinde hayal kırıklığı oldu :/// hep byull'un yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…