Tek bir arkadaşım bile yok. İnsan aile arkadaş sosyal yaşam mesleği ile bir bütün . Ya da ben öyle yaşadığım için yıllarca bu hayat ağır geldi bana. Ya sen neden pişmansın ?Neden.. Esin yuzundenmi yoksa ailenden cok ayri kaldigina mi
Benimde hic arkadasim yok. Arkadas olabilecegim herkesin ya dedikoducu ya yalanci oldugunu gordum.esimlede bazen cok yaralayici tartismalar yasiyoruz..cok inatci hep kendi kurallari gecerli ollsun istiyor. Ve bu kurallar hep benim yapmak istemedigm seyler oluyor. Calismiyorum butun gun evdeyim surekli esim veya ailesinin hizmetindeyim. Bugun su isi yapmayi istemiyorum demeye hakkim yok.. Var da surat ascaklar diye yapiyorum. Ayri eve cikamadik hala. Tr ye gittigimizde bile bi sekilde burnumdan getiriyor tatilimi..Tek bir arkadaşım bile yok. İnsan aile arkadaş sosyal yaşam mesleği ile bir bütün . Ya da ben öyle yaşadığım için yıllarca bu hayat ağır geldi bana. Ya sen neden pişmansın ?
Çok üzüldüm çok iyi anlıyorum ben de üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşayacaktım ama en başta kural koydum eşime ayrı ev isterim diye o da zor da olsa ikna etti ailesini . Benim eşimle problemim yok şükür. Sosyal bi Üni öğrencisiyken küçücük bi yere gel bi işe yarama. Aslında çalışıyorum ama hep yarım hissediyorum kendimi dilim yetersiz olduğu için. Ne zamanıdır burdasın? Benim 3.5 sene olduTek bir arkadaşım bile yok. İnsan aile arkadaş sosyal yaşam mesleği ile bir bütün . Ya da ben öyle yaşadığım için yıllarca bu hayat ağır geldi bana. Ya sen neden pişmansın ?
2 yil oldu benimde..Çok
Çok üzüldüm çok iyi anlıyorum ben de üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşayacaktım ama en başta kural koydum eşime ayrı ev isterim diye o da zor da olsa ikna etti ailesini . Benim eşimle problemim yok şükür. Sosyal bi Üni öğrencisiyken küçücük bi yere gel bi işe yarama. Aslında çalışıyorum ama hep yarım hissediyorum kendimi dilim yetersiz olduğu için. Ne zamanıdır burdasın? Benim 3.5 sene oldu
Allah yardımcın olsun. İnşallah mutlu olursun herşey istediğin gibi olur.2
2 yil oldu benimde..
Merhaba kızlarben de 6 senedir buradayım. Üzüldüm yazdıklarınızi görünce...
gurbette yasamayi kabullenmek inanin sizin icin cok seyi kolaylaştırır.
neden hiç arkadaşınız yok? Hic kimsenin etrafında cok mükemmel insanlar yok ama herkesi olduğu gibi kabul edip arkadaşlık edilebiliyor...
Arkadaşız olmaz ki evin içinde kendi kendinizi bitirir insan
merhaba
bende evlenerek geldim ve hic arakadasim olmadi.ilk baslarda cok zordu ama simdi alistim.13 yildir burdayim.calistigim icin ve birde cocuklar oldugu icin artik zor gelmiyor.her zaman istemistim keske bir arkadasim olsa cat kapi gelse dertlessek diye ama malesef hic olmadi(((((((([/QUOTE
aslinda turkiyede ev hanimi cok var.burda herkes calisiyor etrafimdada hic turk olmadigi icin mecburen alisiyorsun.sana katiliyorum benimde yuregim buyuk boslukta yerini dolduramiyorum hic bir seyle.mahallemize apartman yapiliyor ve inan bana cok dua ediyorum insallah turk bir komsu gelir diye.hayirlisi cnm ne yapalimÇok iyi anlıyorum hepimizin özlemi aynı şey . Öyle gördük tabi evvelinde. Eş dost akraba. Burda herkes birbirine yabancı kalmayı mesafeli durmayı tercih etmiş durumda . Ne güzel alışmışsın. Evet ben de alıştım ama yüreğim de büyük boşlukla. Allah hayırlı ömür versin yavrularına .
INSALLAH GONLUNE GORE OLUR. GELIR BI YOLDAS SANA.BENIM OYLE SANSIM DA YOK BUYUK SEHIRLERE UZAK KALDIGIM YER HIC YABANCI YOK HEP FRANSIZ. ONLAR DA IYI INSANLAR AMA ISTE KULTUR FARKLI OLUNCA PAYLASIM PEK OLMUYO. NERDE OTURUYORSUN SEN CANIM?aslinda turkiyede ev hanimi cok var.burda herkes calisiyor etrafimdada hic turk olmadigi icin mecburen alisiyorsun.sana katiliyorum benimde yuregim buyuk boslukta yerini dolduramiyorum hic bir seyle.mahallemize apartman yapiliyor ve inan bana cok dua ediyorum insallah turk bir komsu gelir diye.hayirlisi cnm ne yapalim
haklisin cnm kultur farkli olunca birbirimizi anlamakta zor oluyorINSALLAH GONLUNE GORE OLUR. GELIR BI YOLDAS SANA.BENIM OYLE SANSIM DA YOK BUYUK SEHIRLERE UZAK KALDIGIM YER HIC YABANCI YOK HEP FRANSIZ. ONLAR DA IYI INSANLAR AMA ISTE KULTUR FARKLI OLUNCA PAYLASIM PEK OLMUYO. NERDE OTURUYORSUN SEN CANIM?