• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden dışarıı kaçarsınız be çocuklarım durun işte içerde :o yardım edin kızlarrr

ben de aynı sorunu yaşıyorum. yarım saat 1 saat ayaklarım havada kalıyorum. ama kalktığımda yene de akıyor. 4 aylık evliyim hala hamile kalamadım(( doktorum bende bi sorun olamdığını dedi ama eşimi doktora gönderemiyorum(( inatçı :(

canım evleneli daha dört ay olmuş eşine de doktora git filan diye baskı yapma öyyle hemen olmuyor bebiiş her ay hamile kalma ihtimalin sadece %20 o yüzden kasma kendini evliliğin tadını çıkar rahat ol sonra bir bakmışsın hamişsin inşallah o yüzden stres yapma hemen çocuğa odaklanma eşinle vakit geçir keyif sürün bebiş de olur nasılsa rabbimin izniyle aceleci davranma

çocuk sahibi olmayı düşünürken ben de aynı sorunu yaşamıştım :) internette araştırırken spermleri vücudumuzun yabancı bir madde olarak algılayıp dışarı attığını okudum, düzenli ilişki bu sorunu ortadan kaldırır diyordu. bunu okuduğum için ve zaten çocuk istediğimiz için yumurtlama dönemimde iki günde bir çalışmalarımız oldu. gerçekten zamanla dışarı gelen miktarın gittikçe azaldığını gördüm. vesvese yapmayın. örneğin haftada bir birlikte oluyorsanız aylardır düzelmemiş olabilir. anlatabildim sanırım :) hepinize hamilelik nasip olsun inşallah...

canım evleneli daha dört ay olmuş eşine de doktora git filan diye baskı yapma öyyle hemen olmuyor bebiiş her ay hamile kalma ihtimalin sadece %20 o yüzden kasma kendini evliliğin tadını çıkar rahat ol sonra bir bakmışsın hamişsin inşallah o yüzden stres yapma hemen çocuğa odaklanma eşinle vakit geçir keyif sürün bebiş de olur nasılsa rabbimin izniyle aceleci davranma

evet canım haklısın. galiba çok üstüne gidiorum eşimin. bazen kavga bile edioruz bu konu yüzünden(( artık oluruna bııraktım zaten. İnşaallah ben de senin gibi burada takvim yaparım))

evet canım haklısın. galiba çok üstüne gidiorum eşimin. bazen kavga bile edioruz bu konu yüzünden(( artık oluruna bııraktım zaten. İnşaallah ben de senin gibi burada takvim yaparım))

inşallah rabbim sana ve senin gibi evlat isteyen herkese nasip eder en kısa zamanda

Back