bu sorunu kimler yaşıyorr bilmiyorum ama artık bağırasım geliyor tepetaklak uyumaktan fenalıklar geçirdim iş oluyor bitiyorr yarımsaat ayaklarım havada yatıyorum ayağa bi kalkıyorum bütün her şey dışarıı akıyorr buna bi çaresi olan var mı tavsiyeleriniz neler bu sorun çok canımı sıkmaya başladı -_-
saatlerce ayaklarım havada yatıyorum ister istemez gece su içmeye kalkıyorum yada lavaboya sanki nasıl diyeyim adet görür gibi hissediyorum ped taktığımı biliyorum o derece artık her ay bunun stresindeyim normal bi ilişki bile yaşayamıyoruz eşimle kafada hep çocuk var tabi bnm öyle eşiminde öyledir ama o daha soğukkanlı bu konuda ne yapsam olmadı doktor her şey yolunda diyor aama ben yine raahatlıyamıyorum :s
CNm illaha akar ztn. Sn gene aynen devam et. B'nde öle illaha kalkıyorm akıyo ama az yani . B'nmde kafamda hep bebek var. Ve esim iki ay snr askere gitcek . Bnde çok stres içindeyim. Rbbm zamanını bilir bol bol dua et. CNm ins biZde bı gün bebek sahibi olucaz.
bnmde eşim askere gidecek ama yüksek lisansı var o yzden 2 senemiz var gittiğinde bebeğime tutunmak istiyorumbi an önce isteyen herkeseee versin Allah'ımmmm
bu sorunu kimler yaşıyorr bilmiyorum ama artık bağırasım geliyor tepetaklak uyumaktan fenalıklar geçirdim iş oluyor bitiyorr yarımsaat ayaklarım havada yatıyorum ayağa bi kalkıyorum bütün her şey dışarıı akıyorr buna bi çaresi olan var mı tavsiyeleriniz neler bu sorun çok canımı sıkmaya başladı -_-
O kadar sinir bozucu bi durumki bu bende kafayı yiyorum bu sorun yüzünden sizn yine ayağa kalkınca akıyomuş benim eşim çekilir çekilmez hepsi yatağa gidiyo napcamı şaşırdım artık. İlk zamanlar çocuk istemezken hepsi olduğu gibi duruyodu şimdi istiyorum ya durmuyolar
Spermlerin en sağlıklıları ve hızlıları tüplere ulaşır geri kalan hareketsiz ve yavaşlar çıkıyordur geriye milyonlarca spermden bir tanesi ulaşsa yeter boşuna canını sıkıyorsun ( hormon tahlilin normalse, tüplerin açıksa , her ay düzenli adet görüyorsan yumurtlaman oluyorsa ve eşinin sperm tahlilleri iyiyse yumurtlama günlerinde çalışmaya devam et )
her ay sağlıklı adet oluyorum ama yumurtlamam ne durumda hormonlarım ne durumda bilmiyorm eşim desen sperm tahlili yaptırmıyor beni deli ediyor bi kere duymuş kimden duyduysa 1 sene içinde çocuk olmazsa doktora gidilir lafını inatla gitmiyor bende kendi kendime sabırla bekliyorum işte ..
Bir de inadına tuvaletim geliyor beklerken o daha da sinir bozucu esimle anlasma yapıcam bu ay da olmazsa doktora gdelm dye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?