• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden dışarıı kaçarsınız be çocuklarım durun işte içerde :o yardım edin kızlarrr

shed

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
251
1
16
Diğer
bu sorunu kimler yaşıyorr bilmiyorum ama artık bağırasım geliyor tepetaklak uyumaktan fenalıklar geçirdim iş oluyor bitiyorr yarımsaat ayaklarım havada yatıyorum ayağa bi kalkıyorum bütün her şey dışarıı akıyorr buna bi çaresi olan var mı tavsiyeleriniz neler bu sorun çok canımı sıkmaya başladı -_-

bu sorunu kimler yaşıyorr bilmiyorum ama artık bağırasım geliyor tepetaklak uyumaktan fenalıklar geçirdim iş oluyor bitiyorr yarımsaat ayaklarım havada yatıyorum ayağa bi kalkıyorum bütün her şey dışarıı akıyorr buna bi çaresi olan var mı tavsiyeleriniz neler bu sorun çok canımı sıkmaya başladı -_-

unuttuğum bir şey var bu yüzden mi bebeğim olmuyor ben anlamadım ki ne yapsam bilemedimm artık 7 aydır kendimi strese soktum sonunda :S

Slm CNm bak bazen B'nmde öle oluyo ama genelde söyle yapınca benim akmiyo. Bı saat ayaklarımı havada tutuyrm snr sagıma ve soluma kıvrılip yatıyorum bı daha 4 5 saat kalkmıyorum . Hiç Bsy akmiyo ama azıcık illaha akması lazım senin kendi zevk suyun. Da akıyo dışarı. B'nm 3 yil olcak hala olmadı klomenle olmadı soğan suyu incir suyu ictim olmadı:( pkoluyum. Eşimde varikosel var . Ama Rabb'ime dua ediyorum ins olur. üzülme CNm Rabb'ime sığın.

saatlerce ayaklarım havada yatıyorum ister istemez gece su içmeye kalkıyorum yada lavaboya sanki nasıl diyeyim adet görür gibi hissediyorum ped taktığımı biliyorum o derece artık her ay bunun stresindeyim normal bi ilişki bile yaşayamıyoruz eşimle kafada hep çocuk var tabi bnm öyle eşiminde öyledir ama o daha soğukkanlı bu konuda ne yapsam olmadı doktor her şey yolunda diyor aama ben yine raahatlıyamıyorum :s

saatlerce ayaklarım havada yatıyorum ister istemez gece su içmeye kalkıyorum yada lavaboya sanki nasıl diyeyim adet görür gibi hissediyorum ped taktığımı biliyorum o derece artık her ay bunun stresindeyim normal bi ilişki bile yaşayamıyoruz eşimle kafada hep çocuk var tabi bnm öyle eşiminde öyledir ama o daha soğukkanlı bu konuda ne yapsam olmadı doktor her şey yolunda diyor aama ben yine raahatlıyamıyorum :s

CNm illaha akar ztn. Sn gene aynen devam et. B'nde öle illaha kalkıyorm akıyo ama az yani . B'nmde kafamda hep bebek var. Ve esim iki ay snr askere gitcek . Bnde çok stres içindeyim. Rbbm zamanını bilir bol bol dua et. CNm ins biZde bı gün bebek sahibi olucaz.

CNm illaha akar ztn. Sn gene aynen devam et. B'nde öle illaha kalkıyorm akıyo ama az yani . B'nmde kafamda hep bebek var. Ve esim iki ay snr askere gitcek . Bnde çok stres içindeyim. Rbbm zamanını bilir bol bol dua et. CNm ins biZde bı gün bebek sahibi olucaz.

bnmde eşim askere gidecek ama yüksek lisansı var o yzden 2 senemiz var gittiğinde bebeğime tutunmak istiyorum :( bi an önce isteyen herkeseee versin Allah'ımmmm :(

bnmde eşim askere gidecek ama yüksek lisansı var o yzden 2 senemiz var gittiğinde bebeğime tutunmak istiyorum :( bi an önce isteyen herkeseee versin Allah'ımmmm :(

amıınnnnnnnnnnnn ıns cnmm yaaa... benımde suanda 28mm buyuklugunde yumurtam var ama doktor ıgne vermedı ksıt olarak kalırmı dıye korkuıyrm suanda :( bklm bu ay olucak mı bnmde ?

O kadar sinir bozucu bi durumki bu bende kafayı yiyorum bu sorun yüzünden sizn yine ayağa kalkınca akıyomuş benim eşim çekilir çekilmez hepsi yatağa gidiyo napcamı şaşırdım artık. İlk zamanlar çocuk istemezken hepsi olduğu gibi duruyodu şimdi istiyorum ya durmuyolar :(

Spermlerin en sağlıklıları ve hızlıları tüplere ulaşır geri kalan hareketsiz ve yavaşlar çıkıyordur geriye milyonlarca spermden bir tanesi ulaşsa yeter boşuna canını sıkıyorsun ( hormon tahlilin normalse, tüplerin açıksa , her ay düzenli adet görüyorsan yumurtlaman oluyorsa ve eşinin sperm tahlilleri iyiyse yumurtlama günlerinde çalışmaya devam et )

O kadar sinir bozucu bi durumki bu bende kafayı yiyorum bu sorun yüzünden sizn yine ayağa kalkınca akıyomuş benim eşim çekilir çekilmez hepsi yatağa gidiyo napcamı şaşırdım artık. İlk zamanlar çocuk istemezken hepsi olduğu gibi duruyodu şimdi istiyorum ya durmuyolar :(

ne kdr zor bi durum olduğunu biliyorm ama bunun hiç başka yöntemi yok aradım taradım yok ayakları tavana dikiyoruz yatıyoruz sabaha kadar :(

Spermlerin en sağlıklıları ve hızlıları tüplere ulaşır geri kalan hareketsiz ve yavaşlar çıkıyordur geriye milyonlarca spermden bir tanesi ulaşsa yeter boşuna canını sıkıyorsun ( hormon tahlilin normalse, tüplerin açıksa , her ay düzenli adet görüyorsan yumurtlaman oluyorsa ve eşinin sperm tahlilleri iyiyse yumurtlama günlerinde çalışmaya devam et )

her ay sağlıklı adet oluyorum ama yumurtlamam ne durumda hormonlarım ne durumda bilmiyorm eşim desen sperm tahlili yaptırmıyor beni deli ediyor bi kere duymuş kimden duyduysa 1 sene içinde çocuk olmazsa doktora gidilir lafını inatla gitmiyor bende kendi kendime sabırla bekliyorum işte ..

her ay sağlıklı adet oluyorum ama yumurtlamam ne durumda hormonlarım ne durumda bilmiyorm eşim desen sperm tahlili yaptırmıyor beni deli ediyor bi kere duymuş kimden duyduysa 1 sene içinde çocuk olmazsa doktora gidilir lafını inatla gitmiyor bende kendi kendime sabırla bekliyorum işte ..

O sorun bizdede var doktora gitmeyi sevmiyor.demekki erkeklerde genetiksel bişey bu :) hep ben çabalıyorum hep ben araştırıyorum.Her ay adet dönemlernde sinirlerimiz bozuluyo bu aydamı yok diye.:2:

Ayni sorun bendede mevcut.bir saat bacaklar yukarda durmaktan agriyor sonra yatiyorum sabaha kadar beklesemde sabah yine akiyor malesef:(

Bir de inadına tuvaletim geliyor beklerken o daha da sinir bozucu esimle anlasma yapıcam bu ay da olmazsa doktora gdelm dye :)

canım sen kendini boşa sterse sokuyosun benim de öyle oluyordu ki bu normal sonuçta o bizim vücudumuza ait bir şey değil ve vücut onu ister istemez dışarı atacak sen ilişkiden sonra 1 saat yat en az akan akar kalan sağlar bizimdir ki hızlı olan sperm çoktan yumurtaya ulaşır o 1 saatte dediğim gibi benim de öyle oluyor ve bak çok şükür 21 haftalık hamileyim:49::49: rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

spermin ilk fışkırmasında gidenler yumurtalığa gidiyor diye biliyorum ben gerisi önemli değil zaten:26: hem okadar sperm içinizde nereye gidecek on saatta dursan gene akar kalkınca :51:

canım birazda psikolojik oluyo, kafana cok fazla takma. siz ilişkiyi sadece cocuga odaklı yapmaya baslamıssınız, bu şekille sartlandırma kendini, herseyi oluruna bırak her seyin zamanı var, en iyi zamanı Allah bilir ama dedigim gibi kendini fazla sartlandırma, daha kötü sonuclar dogurabilir. bizde eşimle cocuk yapmaya karar verdigimzde bende senin gibiydim, kendimi parcaladım neden olmuyo sorun mu var diye, doktora gittim herseyin yolunda oldugunu söyledi ama yine de içim rahat degildi, senin gibi sürekli bacaklarım havada yatıyodum, sonra akısına bırakmaya basladım, düşünmedim hiç yatmadım bile, üç ay sonra hamile kaldım, şimdi maşallahı var üç aylık bi oğlum var :) Allah sana da verir umarım, ama dedigim gibi sakın kendini sartlandırıp, psikolojini bozma, akısına bırak..

Bir de inadına tuvaletim geliyor beklerken o daha da sinir bozucu esimle anlasma yapıcam bu ay da olmazsa doktora gdelm dye :)

merhaba, yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sanki :) çok düzenli bir yumurtalığım olduğu söylenemez ama bende bebek bekliyorum aylardır. Doktorlar normal olduğumu söyleyip bir sene bitmeden gelme dediler. fakat eşimde gitmiyor, benim adetlerim düzensiz diye topu bana atış durumda . hatta geçen hafta o kadar moralim bozuktu ki sanki ben suçluymuşum gibi hissetmeye başlamıştım. Çok şükür o psikolojiden çıktım ve artık çaba göstermediği için eşime yüklendim. bu ay sonu tatile girinc e doktora gidecek bakalım.

inş herşey gönlünce olur

istediğin kadar ayaklarını havaya dik o bebek psikolojisiyle girerseniz ilşikiye olmuyo..rabbim ne zaman isterse..ben kaç kişi duydum çevremde istemedikleri beklemedikleri anda hamiş kalan..strese sokmaman lazım kendini..rabbim ol diyeceği zamanı biliyo..(ayakları dikmeyi ben şuna benzetiyorum..adam arabayla geliyo çat bariyerlere çarpıyo ölüyo..herkez ne diyo trafik kazası..)ecel işte rabbim ne zman isterse o olur..rabbim bebek isteyen hiç yuvası evlatsız bırakmasın..

ben de aynı sorunu yaşıyorum. yarım saat 1 saat ayaklarım havada kalıyorum. ama kalktığımda yene de akıyor. 4 aylık evliyim hala hamile kalamadım(( doktorum bende bi sorun olamdığını dedi ama eşimi doktora gönderemiyorum(( inatçı :(

Back