• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden dış görünüşten kırıyor insanlar ya

ftmadnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
39
-9
1
24
Merhaba, göğüslerim büyük ben’de çok isterdim küçük olmasını.
Hep üzülüyorum hiç bir şekilde Kendıne göre bir südyen bulamıyorum sürekli düşüyor tutmuyor canımı çok sıkıyor emzirime dönemi daha fazla büyüdüler’ normalde’de zaten çok büyük şimdi tam sarktı bide arkadaşlarım hep bu lafı dıyor çok büyük çok göze çarpıyor sanki ben istıyorum böyle düşük ve büyük olmasını bizimkiler küçük çok iyi duruyor gibi konuşmalar sürekli kafama takıyorum ama amelıyat olmaktansa çok korkuyorum napabilirim?😞 Not eşimde hep büyük keşke biraz daha küçük olsa çok güzel dururdu dıyor

Hep üzülüyorum hiç bir şekilde Kendıne göre bir südyen bulamıyorum sürekli düşüyor tutmuyor canımı çok sıkıyor emzirime dönemi daha fazla büyüdüler’ normalde’de zaten çok büyük şimdi tam sarktı bide arkadaşlarım hep bu lafı dıyor çok büyük çok göze çarpıyor sanki ben istıyorum böyle düşük ve büyük olmasını bizimkiler küçük çok iyi duruyor gibi konuşmalar sürekli kafama takıyorum ama amelıyat olmaktansa çok korkuyorum napabilirim?😞 Not eşimde hep büyük keşke biraz daha küçük olsa çok güzel dururdu dıyor
Kendin istemiyorsan estetik yaptırma.
Hepsinin de ağzının payını ver
Eşine de sen doğurup emzirse idin de benim memelerim deforme olmasaydı o zaman diyeceksin kapasın çenesini.
Meme muhabbeti de açan arkadaşların bir tuhaf. Kime ne canım meme senin memen. Millet de alem. Git iyi bir sütyen mağazasına uyan sağlam bir model dene al kıy paraya.
Millet memesi büyük olsun diye silikon taktırıyor. Kimse istemez sarksın bozulsun ama anne olunca oluyor napalım

Kuzum inan para önemli değil en iyi tutan diye alıyorum hemen diğer gün deyişiyor ama tekrardan mağazalara bakıcağım.

Merhaba benim de küçük.Dolgun olmasını çok isterdim.Destekli sütyen kullanmaktan bıktım.Ne giysem düz görünüyor sütyensiz.Silikon düşünüyorum.Ben de ameliyat olmaktan korkuyorum.Ne yaparsanız kendiniz için yapın derim.

Kimene ya Allah hallah. Kendini eşin dahil kimseye beğendirmek zorunda değilsin. Sende onların kusurlarını vur yüzüne baksınalr bakalım nasıl oluyor

Ne biçim muhabbet bunlar ya. Onlara ne sizin memenizden. Çok güzel minimizer sütyenler var bence denemelisin yıkamasını da elde yap.

Göğüs kupun ne? Sütyen ölçünü doğru alıyor musun? Bunlar da önemli.

Benim göğüslerim de büyük ablamın da yok denecek kadar küçüktür. Sürekli dalga geçerdi ay bir dönem kabusum olmuştu. Bir gün dedim ki "sen kıskanıyorsun beni, aslında benim mememe sahip olmak için neler vermezdin" e heralde ne sanıyorsun dedi salak asndmfnfm

Merhaba benim de küçük.Dolgun olmasını çok isterdim.Destekli sütyen kullanmaktan bıktım.Ne giysem düz görünüyor sütyensiz.Silikon düşünüyorum.Ben de ameliyat olmaktan korkuyorum.Ne yaparsanız kendiniz için yapın derim.
Ya en azından rahatsınızdır öyle düşünüp üzülmeyin ameliyata hayat korkusu olduğu için insan yaptıramıyor

Benim göğüslerim de büyük anlamın da yok denecek kadar küçüktür. Sürekli dalga geçerdi ay bir dönem kabusum olmuştu. Bir gün dedim ki "sen kıskanıyorsun beni, aslında benim mememe sahip olmak için neler vermezdin" dedim. e heralde ne sanıyorsun dedi salak asndmfnfm
Ya hahah sizin toplumuydu yoksa benim gibi sarkık mı

Ya hahah sizin toplumuydu yoksa benim gibi sarkık mı
Topluydu ama ne kadar toplu olursa olsun büyük meme sarkıyor.
IMG_3070.jpeg
Doğru bedeninizi bulun ve mutlaka deneyerek alın. Suwene bakabilirsiniz orda kampanya da oluyor

Ya en azından rahatsınızdır öyle düşünüp üzülmeyin ameliyata hayat korkusu olduğu için insan yaptıramıyor
Rahat evet ama bir gecelik giyiyorum o düz görüntü beni çok rahatsız ediyor.Evet en önemli şey sağlık diyorum ben de çok şükür

Çirkin meme yoktur yanlış sütyen seçimi vardır. Sırtını güzelce ölç, memeni de güzelce ölç çıkan ölçülere göre bedenini belirle. Mesela kom markasına git ve bedenine uygun bir minimizer sütyen seç. Nelly modelini öneririrm. Büyük memelere ve orta boy memelere çok yakışan bir model. C ve üstü memeler güzel taşır bu sütyeni. Milleti takma kafana ne derlerse desinler. Onlar sayesinde sen bebeğini doyuruyorsun. Bu arada bi kaç egzersizle memeler toparlanıyor. 2-3 ay günde 15 dk ayır ve göğüs bölgeni ve sırtını çalıştıradak egzersizler yap farkı göreceksin. Sıkma canını.

Sadece meme tarafından ölçmeliyim demi bele kadar değil
Memenin üstünden ve tam meme altında sırtınızı ölçeceksiniz sonra iki sonuç arasındaki farka göre kup harfini bulacaksınız

Back