yoo hala aynı fikirdeyim burdaki kadınların da fikirleriyle cook uzaktayız, görüyorum ki çoğu kişi kendine hayat arkdaşı arıyor aşk tutku heyecan va hak getire, sonra da gelip buraya kocam benimle ilgilenmiyor hep telefonda hiç muhabbet sohbet yok vs konusu açıyor, sadece kadin değil erkek de karşındakine en iyisini vermek istemeli ben aylardir karbonhidrat yemedim niye? Kimse benim g.tüme bisi dememişti zaten, kendi istegimle yaptim bunu kendime ve eşime saygidan , bazı ozguvensizler hmmm benimle memem için iyi olacaksa ilgilenecekse ilgilenmesin hiç ben memeden ibaret değilim düşüncelerimi ruhunu sevmeli vs diyecek tabi ki onlari da sever ama kanka olarak kusura bakmayin hayatin gercegi bunlar, adam en iyi vakit geçirdiği kankasiyla eve çıkar yoksa niye evlensin. İnsanlar birbirinin dış görünüşüne vurulur sonra da ruhunu sever,e bu benim ruhumu sevdi diye koyveriyor bizim kadınımız erkegimiz niye çok zor bisey değil spor yap az ye günümüzde
estetik var ,öcü değil, eskiden saçını boyatan kadına estetik yaptirmis muamelesi yapiliyormus elbet gün gelecek bu tabu da yikilir. Ben eşime bir şey alacaksam nasıl gücüm yettigince en iyisini almaya çalışıyorsam bedenimi de onun için kendim için en iyisi olsun istiyorum keza o da öyle.