Neden bu kadar sarkmış ki dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senelerdır karbonhıdrat ve seker tuketmıyorum bunun sebebı etrafa dınc goruneyım dıye degıl saglıklı yasayayım dıye,
gogsum acma kapama dugmesı gıbı ...hamılelıyken 14 kılo verdım dogum yaptım kılo aldım sonra aniden cok kılo verdım lahmacun kıvamına geldı,kendı goguslerımın tıpıyle dalga gecerken kendıme gulerken suna bak dıye esım benı ''uyaaarııyooorrsuun'' dedı mesela

kımsenın nasılsa benı sevdı dıye koyvermesı falan yok, evlendıkten sonra 40 kılo almıs bırı degıl konu sahıbı ... dogustan olan bır beden ,kımısının gogsu ırıdır kımısının daha minyon hatları vardır, kucuk atletık bır gogus bıcımı seven erkegede nadide sultan gıbı 100 kg luk gogus denk geldıgınde gıtsın kestırsın mı mesela?

konu sahıbının psıkolojısını etkılemeyen bır durumu bunca sene bırlıkte yasamıs oldugu bedenını sırf konustugu erkegın zevkıne hıtap etmedı dıye yontturması hıc akıl karı degıl bır kere

sız hayatın gerceklerını cok yanlıs anlamıssınız... hayatın gercegı bır merdıvenden takılıp dusmeye bakar, bır ayagın takılıp suratımızın kaldırıma carpmasına bakar, bır trafık kazasına, bır yuksek ateslı hastalık sonucu ısıtme kaybına felce bakar hanımefendı.

kaza gecırdık mı hayatın gercegı dıye adamlar bızı bosasın o zaman ? gorsellıklerıne hıtap etmıyoruz dıye
olur mu sızce bu ?

ınsanın once kendıne saygısı olması gerek kendısıne saygısı olmayan bırı baskasının begenısıne gore yasamayı dusunur e tabı ..
Ben sizi söylediğiniz şeylere zaten katiliyorum ve söylediklerinizin hepsi istem ve irade dışı gelişen şeyler, benim eşime öyle birşey olsa asssla umrumda olmaz sevgimde hicbir şey değişmez neden? Çünkü bana ve kendisine saygisizlik söz konusu değil ,kaza.tv karsisinda yatarak göbek büyütse soğurum çok net . Konu sahibinin durumu da gebelik vs değil. Evlilik ilişki fayda değer denklemi bu ilişkisini göğsünü yaptirmaya değer bulmuyor olabilir hakveririm sonradan gördüm ki adamin da uzvu küçükmüş mesela, ama karşısina öyle biri çıkar ki aklı başından gider,adam daha demeden görmeden gider yaptirir göğüslerini. Bi de şu var bizim kadınımızda fazla bi özgüven var burda eşinin ilgisizliginden şikayet eden konularin hepsi çevrem tarafindan beğenilen biriyim ama diye başlıyor .. Peki gerçek hayatta nerde o bütün güzel kadınlar ben göremiyorum. İnsan kendine objektif olamiyor ta ki acı bir şekilde yüzüne vurulana kadar.

Ben sizi söylediğiniz şeylere zaten katiliyorum ve söylediklerinizin hepsi istem ve irade dışı gelişen şeyler, benim eşime öyle birşey olsa asssla umrumda olmaz sevgimde hicbir şey değişmez neden? Çünkü bana ve kendisine saygisizlik söz konusu değil ,kaza.tv karsisinda yatarak göbek büyütse soğurum çok net . Konu sahibinin durumu da gebelik vs değil. Evlilik ilişki fayda değer denklemi bu ilişkisini göğsünü yaptirmaya değer bulmuyor olabilir hakveririm sonradan gördüm ki adamin da uzvu küçükmüş mesela, ama karşısina öyle biri çıkar ki aklı başından gider,adam daha demeden görmeden gider yaptirir göğüslerini. Bi de şu var bizim kadınımızda fazla bi özgüven var burda eşinin ilgisizliginden şikayet eden konularin hepsi çevrem tarafindan beğenilen biriyim ama diye başlıyor .. Peki gerçek hayatta nerde o bütün güzel kadınlar ben göremiyorum. İnsan kendine objektif olamiyor ta ki acı bir şekilde yüzüne vurulana kadar.
ben cevremde begenılen bırıyım dıyen emınım begenılıyordur ben o konu sahıplerıne ınanıyorum zıra ıhanete ugramak bızım sucumuz degıl ıhanet edenın serefsızlıgı ahlaksızlıgıdır. adrıana lımanın aldatıldıgı dunyadan bahsedıyoruz ıste gercek budur.

popomun buyuk olması gogsumun kucuk olması bır kusur degıl ve bu meseleler tamamen kısısel zevk meselesıdır bu adamın ıstedıgı buysa bunla bıttıgınde baska adamın da ıstedıgı baska bırsey olur tak cıkar komutlu şişme bebekler degılız kı bız adamına gore olusalım.

esınız yatarak gobek buyutmeye basladıgında once uyarırsınız guzel dılle konusursunuz , sanane laaan benım gobeeeem deyıp gobegını kasıya kasıya konusmaya basladıgında da onla olamayacagını anlarız aslında orda sorun gobek degıl esın saygısız tavrı ve uslubu olur mesela. bırbırıne karıstırmamak gerek meseleyı burda konu'' mınık pipili bır adamın kendıne guvenen kadına karsı hıssettıgı kompleks sonucu cıkan uslubu bu ne ya bu boylemıydı gerı duzelır mı dıyecek kadar vasat beyın kapasıtesı aslında '' :) cunku bırseyı konusmanın soylemenın adabı vardır

yoo hala aynı fikirdeyim burdaki kadınların da fikirleriyle cook uzaktayız, görüyorum ki çoğu kişi kendine hayat arkdaşı arıyor aşk tutku heyecan va hak getire, sonra da gelip buraya kocam benimle ilgilenmiyor hep telefonda hiç muhabbet sohbet yok vs konusu açıyor, sadece kadin değil erkek de karşındakine en iyisini vermek istemeli ben aylardir karbonhidrat yemedim niye? Kimse benim g.tüme bisi dememişti zaten, kendi istegimle yaptim bunu kendime ve eşime saygidan , bazı ozguvensizler hmmm benimle memem için iyi olacaksa ilgilenecekse ilgilenmesin hiç ben memeden ibaret değilim düşüncelerimi ruhunu sevmeli vs diyecek tabi ki onlari da sever ama kanka olarak kusura bakmayin hayatin gercegi bunlar, adam en iyi vakit geçirdiği kankasiyla eve çıkar yoksa niye evlensin. İnsanlar birbirinin dış görünüşüne vurulur sonra da ruhunu sever,e bu benim ruhumu sevdi diye koyveriyor bizim kadınımız erkegimiz niye çok zor bisey değil spor yap az ye günümüzde estetik var ,öcü değil, eskiden saçını boyatan kadına estetik yaptirmis muamelesi yapiliyormus elbet gün gelecek bu tabu da yikilir. Ben eşime bir şey alacaksam nasıl gücüm yettigince en iyisini almaya çalışıyorsam bedenimi de onun için kendim için en iyisi olsun istiyorum keza o da öyle.
Kendiniz de yazmışsınız. Erkek neticede. Eğer poposu memesi için seviyorsa sizi, Yarın o poponun daha iyisini daha dolgununu bulup çekip gidecek belki. İstediğiniz kadar uğraşın, Sizinki dünyada bir numara değil, vazgeçilmez değil. Daha iyisi hep vardır. Erkek yaşlansa da gözü daha gencine gidiyor. Az daha büyüğünü görünce sizin yemediğimiz o karbonhidratların bir önemi olacak mı bakalım. Neticede adamın değer verdiği şey belli

Kendiniz de yazmışsınız. Erkek neticede. Eğer poposu memesi için seviyorsa sizi, Yarın o poponun daha iyisini daha dolgununu bulup çekip gidecek belki. İstediğiniz kadar uğraşın, Sizinki dünyada bir numara değil, vazgeçilmez değil. Daha iyisi hep vardır. Erkek yaşlansa da gözü daha gencine gidiyor. Az daha büyüğünü görünce sizin yemediğimiz o karbonhidratların bir önemi olacak mı bakalım. Neticede adamın değer verdiği şey belli
Hanimefendi bunların hepsi bir bütün elbetteki benimkinden güzeli var, başka bir üye de yazdı adriana lima aldatiliyor (her ilişkisinde) demek ki güzellikten başka vasfı yok. Benden güzeli var nasılsa diye karnimiza kadar sarkitalim o zaman memeleri, basalim karbonhidrati.. Her anlamda donanımlı ve dolu olursun adam aldatir (ya da kadın) tmm karaktersiz dersin insan önce bi kendine de bakmalı.

Yorumlari anlamiyorum gercekten. Reamen adama hak veren kadinlar var. Evet herkesin goz zevki, begenisi farklidir ve bu birlikteliklerde cok onemlidir. Ben de cekici bulmadigim biriyle birlikte olmak istemezdim. AMA bu adamin tavri okuzce. Savunalacak, aciklanacak hicbir tarafi yok. Begenmeyebilir, gozune hitap etmeyebilir. Bu sekilde mi ifade edilir?

Hanimefendi bunların hepsi bir bütün elbetteki benimkinden güzeli var, başka bir üye de yazdı adriana lima aldatiliyor (her ilişkisinde) demek ki güzellikten başka vasfı yok. Benden güzeli var nasılsa diye karnimiza kadar sarkitalim o zaman memeleri, basalim karbonhidrati.. Her anlamda donanımlı ve dolu olursun adam aldatir (ya da kadın) tmm karaktersiz dersin insan önce bi kendine de bakmalı.
aldatılmak donanıma bakmıyor kı nıce ınsanlar kımle aldatılıyor
tıp egıtımı almıs basarılı bır ıs kadını bakınca tıpı de guzel ama adam hayat kadınına gıtmıs mesela
ıhanet eden kısının kendı karaktersızlıgı o, aldatılan kısının donanımsızlıgı becerıksızlıgı degıl

dunyada yasadıgımız surece kendımıze ve hayatımıza ozenlı davranmakta yasam bıcımı bulundugumuz konum sosyo ekonomık kulturle alakalı
tarlada cay toplayan bamya toplayan ellerı nasırlasmıs gunes altında kırıs kırıs olmus kadın aldatılmaya mahkum mu yanı
90-60-90 olcum var 180 boyum var 38 no ayaklarım var yeterlı egıtımım ıs hayatında olurum var herkes tarafından sevılırım kesın aldatılmam ve erkegın ılgısı sabıt kalır dıye mı dusunuyorsunuz :)

gercekten konustukca batırıyorsunuz maalesef :KK43:
yasınız kac ?

Böyle bir konu daha vardı sanki, o zannettim başlığı da görünce

aldatılmak donanıma bakmıyor kı nıce ınsanlar kımle aldatılıyor
tıp egıtımı almıs basarılı bır ıs kadını bakınca tıpı de guzel ama adam hayat kadınına gıtmıs mesela
ıhanet eden kısının kendı karaktersızlıgı o, aldatılan kısının donanımsızlıgı becerıksızlıgı degıl

gercekten konustukca batırıyorsunuz maalesef :KK43:
yasınız kac ?
Onu söyledim zaten o adamım karaktersizligi yapacak birşey yok ona, kadının hayrina o durum. Bu sizin düşünceniz, ben kendi düşünce şeklimin faydasini hayatımın her alanında yaşıyorum çok memnunum.

Onu söyledim zaten o adamım karaktersizligi yapacak birşey yok ona, kadının hayrina o durum. Bu sizin düşünceniz, ben kendi düşünce şeklimin faydasini hayatımın her alanında yaşıyorum çok memnunum.
ben sızın kendı dusuncenıze degıl konu sahıbıne'' hayatın gercegı bu madem oyle amelıyat olun ''mınvalındekı dusuncenıze ve bunun karsılıgı savlarınıza karsılık yazıyorum
ıstersenız hergun estetık olun yoksa banane o benı ılgılendırmez yoksa

Bir anormallikli var acaba ? Sen kendinde beğenmediğinden bahsetmişsin. Hem ufak olup hem neden sarktı acaba.
Bir anda görünce belki afallamkş yüzüne yansımış olabilir.
Ama senin ne düşündüğün önemli sende sıkıntılı bir görüntüsü var diyorsan ameliyat onu da istemiyorsan biraz spor ile şekillenebilir belki.
Eşine gelince ilk bakışta afalladığı için öyle olmulsa da ilerde hamileyken taş emzirirken ya süt torbası ya boşaldığı için böle sönük , emzirme bitince ise daha tuhaf bir şekle giriyorlar aşağı sarkıp ama bi kaç zaman sonra düzeliyor. Bu olaylar olduğunda ne yapacakmış acaba. Bakmayacak mı hiç oralara.

ben sızın kendı dusuncenıze degıl konu sahıbıne'' hayatın gercegı bu madem oyle amelıyat olun ''mınvalındekı dusuncenıze ve bunun karsılıgı savlarınıza karsılık yazıyorum
ıstersenız hergun estetık olun yoksa banane o benı ılgılendırmez yoksa
Konu sahibi fikir almak için açıyor ya hani buraya konuyu, bende faydasını gördüğüm düşünce tarzını paylasiyorum işte. Ben de 25 lere kadar çok daha romantik düşünüyordum ama gördüm ki 300 bin yılda süregelen evrim içguduleri ,7 8 bin yıllık modern hayata geçince e hadi artik modern insan olduk diye ortadan kayboluvermiyor, bir erkekle mutlu olmak istiyorsan gözüne de hitap etmelisin ( de dedim dikkat) he yok bana ne ya mecbur değilim diyorsan çok saygı duyarim tercihtir, kedisiyle mutlu mesut yaşayabilen çok tanıdığım varr harika insanlar.

Beni böyle aşağılayan erkeği bende penisi ile aşağalardim seninki de soğan cücüğü kadar derdim
:KK70: ay zaten oyleymıs minik oldugu ıcın kompleks yaptıgından konu sahıbını hava yastıklarıyla elestırdı buyuk ıhtımal

Adriana lima da aldatılıyor ama demek ki güzellikten başka vasfı yok ne demek? Aldatılan kadın güzel ise vasıfsız, vasıflı ise güzel değil, her ikisi de varsa o zaman adam mı karaktersiz oluyor? Resmen bunu yazmışsınız. Ben de aldatıldım. Hem de 174 boyum fit bir vücudum ( spora giderim düzenli) olduğu halde. Hem de yüksek lisans yapmış bir öğretmenim. Bakımıma giyimime iyi para harcarım. Ama eski eşim afedersiniz benden 15 yaş büyük, teyze modunda (resimlerini gördüm kadınların) çoğunlukla büyük göğüslü kadınlarla sapıkça konuşmalar yaparak sanal yollarla aldattı beni. Ben eşimden gencim, uzunum, hatta bu adamla mı evlendin derlerdi bana ve o kadınlardan çok çok iyiyim. Bunu kendimi övmek için yazmıyorum ama hata nerde şimdi. Adam iki iri memeye sattı beni. Ben ne yapayım yani bu karakterde adamı aman elimde dursun diye hoş etmeye çalışıp göğüslerimi iki katına mı çıkarayım? Şu bir gerçek kadınlar saçını süpürge de etse, kendini en iyi şekilde geliştirse de, bakımın en güzelini de yapsa erkek için önemi olmuyor. Gidecekse daha kötüsüne de gidiyor. Hep derim bu hayatta kimse için kendinden ödün vermeye değmez. Çünkü illaki sizin yA da Benim yaptığımın önemini yitirteceği biri çıkacak o adamların karşısına

A
Adriana lima da aldatılıyor ama demek ki güzellikten başka vasfı yok ne demek? Aldatılan kadın güzel ise vasıfsız, vasıflı ise güzel değil, her ikisi de varsa o zaman adam mı karaktersiz oluyor? Resmen bunu yazmışsınız. Ben de aldatıldım. Hem de 174 boyum fit bir vücudum ( spora giderim düzenli) olduğu halde. Hem de yüksek lisans yapmış bir öğretmenim. Bakımıma giyimime iyi para harcarım. Ama eski eşim afedersiniz benden 15 yaş büyük, teyze modunda (resimlerini gördüm kadınların) çoğunlukla büyük göğüslü kadınlarla sapıkça konuşmalar yaparak sanal yollarla aldattı beni. Ben eşimden gencim, uzunum, hatta bu adamla mı evlendin derlerdi bana ve o kadınlardan çok çok iyiyim. Bunu kendimi övmek için yazmıyorum ama hata nerde şimdi. Adam iki iri memeye sattı beni. Ben ne yapayım yani bu karakterde adamı aman elimde dursun diye hoş etmeye çalışıp göğüslerimi iki katına mı çıkarayım? Şu bir gerçek kadınlar saçını süpürge de etse, kendini en iyi şekilde geliştirse de, bakımın en güzelini de yapsa erkek için önemi olmuyor. Gidecekse daha kötüsüne de gidiyor. Hep derim bu hayatta kimse için kendinden ödün vermeye değmez. Çünkü illaki sizin yA da Benim yaptığımın önemini yitirteceği biri çıkacak o adamların karşısına
İşte aynı şeyleri demişiz niye sinirlendiniz ki,adam karaktersizmiş sizin için hayırlısı olmuş.

Bence kesinlikle ayrılmalısın. Çünkü bu insanla karakteriniz uyuşmuyor. Neden çünkü kesinlikle uslubu kötü bu birinci. İkincisi bunu dile getirmesi. Senin de onda muhakkak begenmediğin özellikleri var ki kendin diyorsun küçük ama umursamadım diye. Ama o napıyor senin bedeninle ilgili kötü bir yorum yapıyor ve burada söylenir mi söylenmez mi kırılır mı kırılmaz mı? Diye düşünmeden. Senin ilk yakınlaşmanda sana bir travma yaratıyor. Kesinlikle sen sevdiğinin kusurunu görmek yerine kusur kapatan birisin, o sana layık biri değil. En önemli sorun burda memenin küçük olması falan değil sorunun kökeni bu insanın karakteri. Erkekler patavatsız söyle böyle diye lütfen bu adamın söylediklerini normaleştirenlere kulak asma. ,
Bir saniye bile şüphe ettiysen o kişiyle alakalı o yerde durma.
2.si de birinin dış görünüşü hakkınds yorum yapılmasını doğru bulmuyorum özellikle kendi sorun etmediği bir şeyi. O senin bedenin demekki sana ait öyle ya da böyle sen değiştirmek istememişsin ya da istedin değiştirmedin bu farketmez, bunun hakkında sen soru sormadan buna yorum yapması kesinlikle doğru bulmuyorum. Bunu söylemesi kesinlikle yanlış, ee hadi begenmedi sen begenmedin diye olağan bişeyi pat diye değişmez ki. Ee noldu bunu söyledin anca bu kalp kırmaktır. Begenmediyse, usulca yoluna gitsin.
Sen şuana kadar kendinden memnunmuşsun zaten. Estetik yaptırmana gerek yok bence. Begenmeyen yoluma baksın.
Ben senin kendin gibi düşünen başka biriyle, kusur arayan değil kapatan, seni çok özel hissettirecek biriyle olmanı umuyorum. 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X