• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Bu Kadar Dertlisin?

CerenPerest

Hayalperest olmak doğamda var..
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
124
403
53
1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, tek başına bir yolculuk yapacak olsaydın bunlardan hangisini seçerdin?
Tren
Araba
Karavan
Uçak

4. Peki çok üzgün olduğun zamanlarda en yakınım dediğin insanlar yanında olur mu?

5. İnsanlara gereğinden fazla değer verdiğini düşündüğün oluyor mu?
Zaten genellikle öyle oluyor...
Zaman zaman düşünmüyor değilim.
Yok ya verdiğim değerin karşılığını alıyorum.

6. Daha önce sevgilin tarafından ne olduğunu anlamadan terk edildiğin oldu mu?

7. Ve son olarak, daha önce yaşadığın ve şu an bile hatırladıkça boğazını düğümleyen bir olay var mı?
Evet, küçükken yaşadığım ve hatırladıkça üzüldüğüm bir olay yaşadım...
Yaşadıysam da artık etki etmiyor.
Hayır yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü etrafındaki kimseye güvenemiyorsun!

Ahh nasıl dertli olmayasın ki? Hayatına aldığın kim varsa seni yarı yolda bırakmış. Bunun sende yarattığı en büyük etki ise kimseye güvenememek olmuş. Her ne kadar karşındaki insana güvenmek istesen de olmuyor, yapamıyorsun. Çünkü geçmişte yaşadığın kötü anılar seni epey etkilemiş. O yüzden yeni biriyle tanıştığın zaman güvenemiyorsun. Her ne kadar karşındaki kişi sana dosdoğru gelse de içinde ona karşı hep bir korku yaşıyorsun. Daha önceki yaşadığın ilişkide oldukça hayal kırıklığına uğraşmışsın. Senin hiç beklemediğin bir şekilde karşına çıkmış ve tüm duygularını yerle bir etmiş. O yüzden senin biraz zamana ihtiyacın var. Bunu atlatabilmek adına kendini dinlendirmeli ve yeni bir sayfa açmalısın. Çünkü senin için doğru olan kişiyi sırf bu yüzden kaybetmek sonradan üzücü olabilir. Karşındaki insanı bir başkasına benzetmemeli ve şans vermelisin. Hayatına giren hiçbir insan birbirine benzemiyor. Hepsinde farklı bir hayat farklı bir hikaye var. Sonuçta hepsi sana farklı bir şeyler katıyor. O yüzden güven problemini aşmalı ve yepyeni bir sayfa açarak mutluluğa adım atmalısın.

Back