• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu kadar çok uyuyorum?

ahhh imkanım olsa sabahlara kadar uyurum ama işe gitmek zorunda oldugum için hergun ağlıya ağlıya kalkıyorum :KK51:
Bazen tırmıklanarak , bazen ısırılarak :olamaz:

Bir şeylerle uğraş , işe girebiliyorsan gir , bir kurs bişeyler.
İnsanın işi olmayınca sıkıntıdan uyuyabılır.

En buyuk hayalim sabah erken saatlerde gune guzel baslamak. Bi isim gucum yoksa 1e kadar uyurum. Bu sefer gec uyandigim icin uykum da gec gelir bu yuzden yine gec kalkarim. Boyle bi kisir dongu icersindeyim.
Aynen ya. Ben de öyleyim işte :cry:

Sabah namazına kalkınca uykunuz bölünüyor tekrar uyuyunca 2.uyku evresine geçiyorsunuz. Kalkınca o uyku yeterli gelmiyor.
Her gün 12 buçuğa kadar uyumak çok fazla. Zaman israfı resmen. Tembelliğe alıştırır sizi. Tabi ki zinde uyanamazsınız. Uyu uyu şişer insan.

Sabah namazından sonra uyumayın gün içinde 1 saat kestirin veya saat kurup daha erken kalkmaya çabalayın..

Canım bende aynı durumdaydım kan değerlerime ve demirime baktırdım onlar eksik çıktı hap kullanıyorum ve daha iyi hissediyorum. Sende bi dahiliye polikinliğine çık istersen

Benim icinde uyuyun cok hasret kaldim bebisten sonra :işsiz:
Vitamin takviyesi oneririm, bir ara bende öyleydim eczaneden vitamin aldim daha dinc hisettiriyor.

Merhaba. 8-9 saat uyuyorum ama yine uykusuzum yine uykusuzum. Gözüm açılmıyor, çok zor uyanıyorum. 1 saat olmuyor uyanali, hâlâ uykum var. Normalde sabah namazı için uykum bölünüyor, tekrar uyuyunca, 12 buçukta zor uyanıyorum. Ben de güne zinde ve erken başlamak istiyorum ama yok.. Olmuyor. Önerisi olan var mı?

Bazen 13 saat uyudugum oluyor ve gozlerimi acamiyorum dusunun. Ama ben bunun hormonsal oldugunu dusunuyorum şayet bazen o kadar rahat uyaniyorum ki 2 saat bile uyusam :)

Bende kesintisiz 14saat uyurum. Üstüne kendi kendime uyanmam ya telefon ya zil sesi :oha:

Bende o şekildeyim geç uyanıyorum birde uyandıktan sonra da halsizlik iş yapmama kolumu bile kaldırmak yüktü sağlıkçı da olduğum için değerlerime baktırdım tabi başka problemlerde vardı sonuç hipotiroid demir eksikliği d vitamini eksikliği ve çinko eksikliği hepsinin takviyesini aldım bi tiroidi düZene sokamadım işte ilaçlara alışıcam mecburen

Merhaba. 8-9 saat uyuyorum ama yine uykusuzum yine uykusuzum. Gözüm açılmıyor, çok zor uyanıyorum. 1 saat olmuyor uyanali, hâlâ uykum var. Normalde sabah namazı için uykum bölünüyor, tekrar uyuyunca, 12 buçukta zor uyanıyorum. Ben de güne zinde ve erken başlamak istiyorum ama yok.. Olmuyor. Önerisi olan var mı?
Kaçta yatıyorsunuz? Verimli uyku 22.00-03.00 arası uykuymus onu kaçırmak bağışıklık sistemini zayiflatirmis. Biz hep kaçırıyoruz. Bir de yetişkin birine 7-8 saat uyku yeterli, fazla uyunduğunda beyin ertesi günün uykusuna geçildiğini sanırmış, dolayısıyla 9 saat uyuduğunuzda beynimiz 2 saat uyumuş gibi algilayabiliyormus bazen diye bir yerde okumuştum.

Tiroid,vitamin eksikliği,kansızlık,şeker bunlara baktırın,tiroid hastasıyım insanın sürekli uyuyası geliyor.

Kaçta yatıyorsunuz? Verimli uyku 22.00-03.00 arası uykuymus onu kaçırmak bağışıklık sistemini zayiflatirmis. Biz hep kaçırıyoruz. Bir de yetişkin birine 7-8 saat uyku yeterli, fazla uyunduğunda beyin ertesi günün uykusuna geçildiğini sanırmış, dolayısıyla 9 saat uyuduğunuzda beynimiz 2 saat uyumuş gibi algilayabiliyormus bazen diye bir yerde okumuştum.
Bunu demeniz kotu oldu ben simdi 14 saate tamamlarim :KK45:

Back
X