• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu kadar çok uyuyorum?

Polyester5

Dost istersen Allah yeter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
101
84
13
Merhaba. 8-9 saat uyuyorum ama yine uykusuzum yine uykusuzum. Gözüm açılmıyor, çok zor uyanıyorum. 1 saat olmuyor uyanali, hâlâ uykum var. Normalde sabah namazı için uykum bölünüyor, tekrar uyuyunca, 12 buçukta zor uyanıyorum. Ben de güne zinde ve erken başlamak istiyorum ama yok.. Olmuyor. Önerisi olan var mı?

vitamin değerlerinize baktırın.

kış ayındayız, takviye çoğumuz için şart.

namaz dediniz, tesettürlü iseniz özellikle d vitamininize dönem dönem baktırın, çok güneşlenemediğiniz için muhtemelen eksik çıkacaktır. D vitamini eksikliğinin de sebebp olmadığı sıkıntı yok gibi bişey,önlem almak gerekiyor.

Bence bu aliskanlikla alakali bunye uykuya alisiyor ve hep onu istiyor 1 2 gun disini sıkıp erken uyansan onada alisirsin bende oyle oluyor

Bir sorumluluğunuz olmadığı içindir.
Uyku uykunun mayasıdır yani uyudukça uyumak istersiniz.
Kendinize bir uğraş bulmak iyi gelebilir.

vitamin değerlerinize baktırın.

kış ayındayız, takviye çoğumuz için şart.

namaz dediniz, tesettürlü iseniz özellikle d vitamininize dönem dönem baktırın, çok güneşlenemediğiniz için muhtemelen eksik çıkacaktır. D vitamini eksikliğinin de sebebp olmadığı sıkıntı yok gibi bişey,önlem almak gerekiyor.
D vitamini eksikliğim vardı değerim 8 di yanlış hatırlamıyorsam. 3 kutu devit ilaç kullandım yazın, bir sorun kalmamıştı. Yine mi eksildi acaba?

Bir sorumluluğunuz olmadığı içindir.
Uyku uykunun mayasıdır yani uyudukça uyumak istersiniz.
Kendinize bir uğraş bulmak iyi gelebilir.
Bir uğrasım olsa da yine de kendimi resmen kazıyarak kalkıyorum yataktan. Çok
Ben saat 11 de yatar 10 da kalkarım uykuyu çok seviyorum açılmasam.dahada uyurdum ama bebetom acikiyo :)
Allah size ve bebetonuza sağlık versin:KK24:

D vitamini eksikliğim vardı değerim 8 di yanlış hatırlamıyorsam. 3 kutu devit ilaç kullandım yazın, bir sorun kalmamıştı. Yine mi eksildi acaba?

kaça çıktı?
yazın kullandıysanız kışın hayli hayli kullanmalısınız.

bakın ben yazın 5-6 ay fazla fazla güneşleniyorum, yine de kışın takviye alıyorum.

d-vit yerine daha yüksek içerikli ilaç kullanın ayrıca. damlası 1000 ui olanlar var, araştırın, kışın düzenli kullanın.

kaça çıktı?
yazın kullandıysanız kışın hayli hayli kullanmalısınız.

bakın ben yazın 5-6 ay fazla fazla güneşleniyorum, yine de kışın takviye alıyorum.

d-vit yerine daha yüksek içerikli ilaç kullanın ayrıca. damlası 1000 ui olanlar var, araştırın, kışın düzenli kullanın.
Daha sonra baktirmadim, bilmiyorum ki kaça çıktı o_OBir doktora gorunsem iyi olacak.

Merhaba. 8-9 saat uyuyorum ama yine uykusuzum yine uykusuzum. Gözüm açılmıyor, çok zor uyanıyorum. 1 saat olmuyor uyanali, hâlâ uykum var. Normalde sabah namazı için uykum bölünüyor, tekrar uyuyunca, 12 buçukta zor uyanıyorum. Ben de güne zinde ve erken başlamak istiyorum ama yok.. Olmuyor. Önerisi olan var mı?
Uyu ya boşver :)
evde olsam ben de uyurdum
15 senedir erken kalkıyorum çalıştığım için
kahvaltıdan sonra yine uyu mis gibi ne olacak ki:)

Daha sonra baktirmadim, bilmiyorum ki kaça çıktı o_OBir doktora gorunsem iyi olacak.

8 diyorsunuz, çıksın çıksın 30-40 olsun, ki kış aylarında yeniden düşüşe geçmiştir,

canan karatay 100 lerde olmasını tavsiye ediyor, bir çok doktor da 50 civarını normal görüyor.

Acil kan testi yaptir ve tiroitlerine baktir lutfen.

Back
X