neden bu hale geldi?

Ya altı aydır yaşadığın mutsuzluk yalnızlık nedir olmuyor ise ayrılırsın sevgilinden kafanı yüreğini dinlendirirsin önce mutlu olmaya yalnız kalmamaya bakarsın yani kendi yoluna bakarsın.

Sevgilin seni gerçekten affettimi acaba ? İntikam beslemesin yapar senin gibi hadi laf et sen yapmadın mı derse ne diyeceksin ?

Adam resmen ben buyum demiş ya sende sevgilim var demişsin bende buyum.

söylediğiniz iyi ve kötü herşey için teşekkürler. hepsini tek tek okudum ve hak verdim! özellikle kırmızıyla işaretlediklerime. belki ben bu yaşadığım ahlaksızca şeyi bi arkadaşıma yada aileden yakınıma anlatsam aynen sizin gibi tepki verecekti. ama tabi bu bilgiyi saklamasından da emin olamadığımdan ayrıca beni tanıyan birilerine anlatmaya yüzümde olmadığından burda açtım. yorumunuz beni sarstı ve siz ister inanın ister inanmayın bi bakımdan kendime getirdi. kendimdeki bazı şeyleri görmeme neden oldu. kendime bile itiraf edemediğim bazı şeyleri.
belli ki buraya Allah bana bunun için yazdırmış bu konuyu. sizin gibi bir aile büyüğünün ediceği acı, keskin ama gerçek lafları okuyup bi sarsılmam için.. şuan ne diyeceğimi bilemiyorum, tek diyeceğim bunlar..
kendinize iyi bakın, ve teşekkür ederim.

adamın karısı hakkında konuşmanı ve seninn başkasına ait olan hakıkındakii hayallerini göz ardı ederek(küfredesim geliyor çünkü)

ikisindende ayrıl kendini dinle
kendi kendine yetmesini öğren
çivi çiviyi söker ama delik deşik
izler bırakır

diyorum

evli bir adam diğer bir kadına kimse kusura bakmasın sadece tek birşey için yanaşır
özelliklede sevgilisi olan bir kadına
karısını boşayıp sizinle mutlu bir yuva kurucağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz hanımefendi
karısıyla evinde gayet mutludur ona kimbilir ne aşk sözleri söylüyordur
çocuğu var mı peki ?

bence aklını başına al kullanılıp bir kenara atılmak istemiyorsan ikisindende kurtul derim

söylediğiniz iyi ve kötü herşey için teşekkürler. hepsini tek tek okudum ve hak verdim! özellikle kırmızıyla işaretlediklerime. belki ben bu yaşadığım ahlaksızca şeyi bi arkadaşıma yada aileden yakınıma anlatsam aynen sizin gibi tepki verecekti. ama tabi bu bilgiyi saklamasından da emin olamadığımdan ayrıca beni tanıyan birilerine anlatmaya yüzümde olmadığından burda açtım. yorumunuz beni sarstı ve siz ister inanın ister inanmayın bi bakımdan kendime getirdi. kendimdeki bazı şeyleri görmeme neden oldu. kendime bile itiraf edemediğim bazı şeyleri.
belli ki buraya Allah bana bunun için yazdırmış bu konuyu. sizin gibi bir aile büyüğünün ediceği acı, keskin ama gerçek lafları okuyup bi sarsılmam için.. şuan ne diyeceğimi bilemiyorum, tek diyeceğim bunlar..
kendinize iyi bakın, ve teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…