• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden bu hale geldi?

peluss89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
1.277
51
48
İstanbul
kızlar uzun zmndır benim ruhumu öldüren bi derdim var. benim yaklaşık bir buçuk senelik bir ilişkim var. en başta daha ilk görüşte hoşlanmış benden. ben ilk zamanlar çok nazlandım ve oda sevgili olabilmemiz için pek çok şey yaptı. kısaca o kadar mükemmel bi insan tablosu çizdi ki, yeminler etti seni çok mutlu edicem diye. allem etti kallem etti beni kendine aşık etti. ve ben onla gerçekten de çooook mutlu aşk dolu zamanlar geçirdim. her şey harikayken, son 6-7 aydır değişmeye başladı herşey. o eski romantik, düşünceli, aşık olduğum adam gitti yerine sorumsuz, düşüncesiz, kaba saba, cimri, ihmalkar biri geldi. ve ben son 6-7 aydır onu ve ilişkimizi düzeltmek adına pek çok şey yaptım. konuştum olmadı, anlattım olmadı, açıkladım olmadı, küstüm olmadı, kavga ettim olmadı, bitirmekle tehdit ettim olmadı.. kısaca akla gelebilecek herşeyi yaptım.. :14:

ve geçen günlerde, ona o kadar kızgındım ki, ders vermek için mi desem yoksa bunca ayın verdiği bunalımdan mı desem aynı işyerinde çalıştığım bi adamı aradım. aslında onunla daha önce çok kısa bir konuşmamız olmuştu bi iş dolayısıyla.. ve ben hakkında hiçbişey bilmiyordum ama onun benden etkilendiği,hoşlandığını açıkca görebildim. ve işin açıkcası bende onu çok beğenmiştim ama o sıra söylediğim ilişkim olduğundan düşünmedim bile yakınlaşmayı. neyse bikaç gün önce aradım bu adamı. bikaç bişey saçmaladım, o da anladı sanırım özel konuşmak istediğimi cebini verdi. ve biz konuştuk. bana dediki ben öyle herkesden etkilenmem inan ki, ama senden çok hoşlandım.

şimdi asıl soruna gelelim. bana konuşurken evli olduğunu söyledi. bende ona sevgilim olduğunu söyledim. neyse neticede yinede senle görüşmeyi çok isterim çnk senden gerçekten çok hoşlandım dedi. işin açıkcası benmde kalbim onun için çarptı. çok hoşlandım ondan.

lütfen evli birinden nasıl hoşlanırsın yok nasıl konuşursun diyecek arkadaşlar hiç yorum yapmasınlar, çnk bende biliyorum ne denli ahlaksızca birşey olduğunu.. ne büyük bir hata ve günah olduğunu. ama inanın şuan ruh halim okadar kötü ki, ve ben o kadar bunalımdayım ki bu tarz hakaret tarzı yorumları kaldıramam. lütfen sadece bu tarzda yorum yapacak arkadaşlar hiç yapmasınlar. rica ediyorum. :43:

lütfen bana bir akıl verin. bi tarafda zamanında çok aşık olduğum, evlenmeyi ciddi ciddi düşündüğüm biri var. hem bekar hem beni gerçekten sevdiğini düşünüyorum. hem ilerde doğucak evlatlarıma çooook iyi bir baba olacak kadar sağlam bir kişiliği olan, varlıklı da biri. yani nerden baksanız tam evlenilecek adam. bende zaten bunca ay bu yüzden sabrettim, uğraştım. dedmki belki ilişkimiz kötü bi dönemden geçiyor. belki eskisi gibi olur herşey zamanla. düzelir, yine o ilgili adam olur.
ama şimdi gerçekten o evli olan adamdan çok ama çooook hoşlanıyorum, msjlaştığımız ve konuştuğumuz tek bir günde bile beni aylardır hiç olmadığım kadar mutlu etti sözleriyle.. kalbimin yeniden attığını hissettim. mutlu oldum gerçekten. sevildiğimi beğenildiğimi hissettim. bunları aylardır ilişkimde yaşamamıştım.

biliyorum çok yanlış, biliyorum mantıklı bakıldığında bi yanda her anlamda evlenilebilecek düzgün bir adam var, ve eğer ben bu heyecana, mutluluğa kapılırda o adamla işi ilerletirsem ilişkim bitecek. ve ben evli bi adamla hiçbir geleceği olmayan bi bilinmeze doğru yol almış olacağım..

ne olur bana akıl verin, birşey söyleyin. aklım kalbim ruhum çok karışık. derin bi mutsuzluğun içindeyim. şuan o evli adamla konuşmuyorum, bir daha beni arama dedim hata ettim ben dedim oda tamam dedi. beni istemeyeni istemem merak etme peşinden koşmam rahatsız etmem. hatta numaranı bile siliyorum şimdi. sakın beni yanlış anlama,tanıma dedi. benim aslında mutlu bir evliliğim var ve öyle ya şu kızdan hoşlandım, dur ona takılim tarzı adamlardan değilim. ama inan senden çok hoşlandım, senle görüşmeyi çok isterdim. ve merak etme, hiç kimseye bu kız benle görüştü vs. tarzı anlatmam. o kadar şerefsiz değilim, karşımdaki kızın hayatını, gururunu düşünürüm. endişen olmasın sakın dedi.

inanın çok kötüyüm. bir yanım, kalbim onu o kadar çok istiyor ki. ama aklım, mantığımda iyi ya da kötü var olan ilişkini bozma. o evlenilebilcek bi adam her açıdan, onu kaybetme geleceği olmayan yanlış bir macera için diyor. ve tüm bunların yanında ben o kadar mutsuzum ki.. sanki hayatla bağım kopmuş. ruhum paramparça. yardımlarınıza ihtiyacım var, ne olur benimde yanımda olun. birşeyler söyleyin. Allah aşkına kötü yorumlar yapmayın şu evli adam meselesinden dolayı, bana yararı olacak yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki.. ne olur yardım edin. :85:

bu olmadı bulursun hoşlanıcağın başka bi evli adam devam edersin yoluna üzme kendini, sevgilinden de ayrılma , cepte bir kalsın .... Hayy Allahım ne günlere kaldık artık normal şeyler gibi konuşulur oldu bu ahlaksızlıklar...

Adam evliyim diyor sende sevgilim var diyosun ne demek istedin acaba burada ? "Ne olacak ya benim de sevgilim var sen onu ben bunu arada kaynatırız"

Mantığını kullan sevgilini sevmiyorsan ayrıl ki sevsen ikincisi olmazdı evli erkeklerden uzak dur bekar çok onlar ile takılırsın.

"Evli adamla da görüş gizli yerlerde seviş koklaş, sevgilin de hazır dursun ilerde belki çocuklarının babası olur. Sevgilinle ayrılırsan da evli adama dersin boşanır yuvasını yıkar senle bi yuva kurar."
Ne dememizi bekliyorsun, bunu mu?
Bir de evli adamdan nasıl hoşlanırsın diyecekler yorum yapmasınlar demişsin, kim sana ciddi ciddi evli adamla devam et der ki?
Malesef kk'daki kadınlar düşündüğün gibi ahlaksız değil.
Adamı arayıp aklına giren de sensin.

Son düzenleme:
ruh halinin kötülüğüne sığınıp evli bir adamla birlikte olursan o ruh halin daha kötü duruma gelir, hazır sadece hoşlantıyken vazgeçde kurtul, o adama vericeğen harcıycağan enerjiyi sevgiline harca veyahut ayrıl kafanı topla herşeye sıfırdan başla...adam açık açık söylemiş evliliğimde mutluyum sadece bikaç kaçamak heyecan arıyorum diye karar senin... ya o adamın ufak heyecanını karşılıycak, boşzamanında vaktini doldurucaksın, yada önüne bakıp kendi yolunu çiziceksin...

Hepsini okumaya midem elvermedi

Körler sağırlar biribirlerini ağırlar :19: diye en yumuşatılmış yorumumu yapıyorum

zaaflarına yenilme,nefsine yenilme
öleceğini bilsen dirayetli,iradeli ol,dünyada yalnız kalacağını bilsen dik dur,bükme boynunu
gerekirse ıkısı de olmasın ama sen benliğinden ödün verme....

şu sıralar sevgılınden dolayı ruh halin sıkkın ve boşluktasın .

o yuzden evlı adam ılgını cekmıs olabılır .ama emın ol yanlıs yaparsın .

o adamın da tek amacı senden yararlanmak .zaten adam o kadar

profesyonel olmus kı bu islerde muhabbetınden bıle ne mal oldugunu

bellı edıyor .siz onu arıyorsunuz sonra o sızın ılgınızı anlayıp guyya,

(oltaya balık gelmıs kacırır mı )ozel numarasını sıze verıyor.

özel telefonundan muhabbete devam edıyorsunuz ve daha once

kımseden etkılenmedıgını sızden cok etkılendıgını soyluyor :ssz:

adamın derdı nıyetı o kadar bellı kı ,oltaya balık gelmıs gıbı kacırmak

ıstemıyor .sen de cnm sılkelen kendıne gel o adamdan uzak dur .

eskı sevgılın ıcın ıse ; o adamda senı cok yıpratıyorsa ayrıl .

zaten ben sunu anladım ; ılk tanısma evresınde bır adam eger senı mutlu

edecegıne yemınler edıyor ıse ,hatta haftalarca aylarca pesınden kosuyorsa bu

turlerınden kesınlıkle uzak durmalı sanırım ,cunku sonunda boylelerı hep

sorunlu cıkıyor tecrubeye sabıttır .

Son düzenleme:
Kader'inde dediği gibi körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı olmuş arkadaşım sizinkisi... :51:
Bakalım hesabınızı kim kesecek? :ssz:

Son düzenleme:
Evli bir erkekle ne gibi bir gelecek düşünebilirsin ki? seni ayrılıcam diye kandırıp sonra ayrılmayacak yani etraftan duyduğumuz metres hayatına dönecek hayatın, evli olan biri eşini boşamayı göze alamaz. sen nickinden anladığım kadarıyla 23 yaşındasın hayatın çok başındasın bence aklını başına al ve evli olan kişiyle görüşmeyi kes. ne birinin yuvasını dağıt ne de kendi hayatını... kimse aşktan ölmez onu seviyor olabilirsin ama aşkı beslemezsen ölür gider o adamdan mümkün olduğunca uzak dur. eğer erkek arkadaşınla mutsuzsan onunla da ayrıl ileride seni mutlu edecek elbette birileri çıkacaktır ...

adam bide ben kimseye söylemem diye yolunu yapmış zaten söyleyemez ki karısının korkusundan sanada söyleme demeye getirmiş ne kadar komik ve akıllı sanan bir adam o kendini.

o zaman ben size bir akıl vereyim.belki aklınız başınıza gelir.

düşünün ki o çok sevdiğiniz erkek arkadaşınız şuan başka biriyle görüşüyor ve bu yüzden sizden uzaklaştı ne hissedersiniz?

düşünün ki o çoookkk hoşlandığınız evli adamın karısı eşini çok seviyor ve o evli adam sizin yüzünüzden eşinden uzaklaştı.o kadında sizin gibi acı çekiyor.ne hissedersiniz?

üç günlük heyecanlar için insanların hayatlarını karartmayın.hayattan bahsediyoruz.basit birşey değil konusunu açtığınız mevzu.

ruh halinin kötülüğüne sığınıp evli bir adamla birlikte olursan o ruh halin daha kötü duruma gelir, hazır sadece hoşlantıyken vazgeçde kurtul, o adama vericeğen harcıycağan enerjiyi sevgiline harca veyahut ayrıl kafanı topla herşeye sıfırdan başla...adam açık açık söylemiş evliliğimde mutluyum sadece bikaç kaçamak heyecan arıyorum diye karar senin... ya o adamın ufak heyecanını karşılıycak, boşzamanında vaktini doldurucaksın, yada önüne bakıp kendi yolunu çiziceksin...

teşekkür ederim cevabın için. ben inan ki ruh halimin kötülüğüne sığınıpda evli bir adamdan hoşlanmamı mazur göstermedim, gösteremem. nerden bakarsan bak ahlaksızlık bu. bahanesi yada telafisi olmayacak birşey. ama diğer dediğine gelcek olursaam inan ben o adama harcadığım enerjinin sevginin bin mislini sevgilime harcadım. elimden gelen, aklıma gelen herşeyi yaptım. neden böyle oldun diyorum bilmiyorum diyor. seni seviyorum ama neden bu hale geldiğimi bilmiyorum diyor..
birde şu var, ben her ikisini de elimde tutcak, hem pastam dursun hem karnım doysun zihniyetinde olsam, o kafada ahlaki yapıda biri olsam buraya yazacağıma şuan hayatıma bakıyo olurdum. kenarda köşede sevişiyo olurdum.
ben şuan kafamı toplayamıyorum, çok şey birikti, çok karmaşığım. sizlerden yardım istedim. beni teselli edecek ya da yardımı dokunacak bi iki söz. ama sağolun çok güzel hakaretler ettiniz. umarım içiniz rahatlamıştır. bende olsam bende ederdim heralde.. neyse yinede vakit ayırdığınız için teşekkürler.

evli adam karısını umursamayıp seninle görüşüyor
yarın bir gün seninle evlenir sonra başka biz kızdan da hoşlanır onunla da takılır belki seni boşar onunla evlenir
etme bulma dünyası
vicdanın ve miden el veriyorsa devam et

sen zaten ne kadar büyük bi hata yaptığının farkındasın,ama farkında olmak yetmiyor insan kendine hakim olmalı..
eşini aldatan o rezil insanla görüşme bir daha zaten görüşerek yapmışsın bi hata devam ettirme artık..
ama bence sevgilinlede yapamazsın ki artık yani sevmediğin bi insanla sadece mantığa dayalı bi evlilik yaparak mutlu olabilecek misin
zaten o adamla görüşerek sevgilini aldatmış oldun ona karşı vicdanın rahat olabilecek mi

bu heyecan arayan erkekleri Allah kahretsin

Son düzenleme:
neden kendine yeni bir sayfa açmayı denemiyorsun..
geçmişteki hatalarını bir kenara bırakarak kendine temiz bir sayfa açmalısın

illa bir ilişkiye ihtiyacın yok ama sanırım sen sevgiye açsın.. çünkü evli bir insanı mantığın almıyor ama onun ettiği güzel sözler senin ruhunu okşuyor. hata olduğunu sende biliyorsun..

seni seven sana değer veren ve seninde değer verdiğin biri çıkar elbet..
o zamana kadar ruhunu dinlendir. biriyle olmaktansa yalnız kal zaman ver kendine.
sevgi açlığını evli bir insanla giderme

Son düzenleme:
zaaflarına yenilme,nefsine yenilme
öleceğini bilsen dirayetli,iradeli ol,dünyada yalnız kalacağını bilsen dik dur,bükme boynunu
gerekirse ıkısı de olmasın ama sen benliğinden ödün verme....

teşekkür ederim diğerleri gibi hakaret etmeyip akıl verdiğin için. şuan o dediğin için haddinden fazla depresyondayım sanırım ama çok haklısın doğru olan yapmam gereken bu. gerekirse yapayalnız kalmayı göze alarak.

Evli erkeklerden uzak dur.
Gun gelir bir yuva kurarsin ve esinin karsina senin gibi ruhunda firtinalar kopan bir genc kiz gelir,
O binbir umutla kurdugun yuvanin ustune kara bir bulut gibi coker.
Eden bulur unutma.
En dogrunu ikisinide arkanda birak, hayatini sifirla.
Daha cok gencsin, karsina baska ve dogru insanlar gelecektir.

adam EVLİ , misler gibi KARISI var :ssz:

muhtemelen yeni bir heyecan istiyor. Oltaya yem durumu .. elde ettikten sonra geçecek durumundan !

Sevgilinede üzüldüm açıkcası madem mutlu değilsin ayrıl zorla tutmuyor ya seni bu ilişkide.

Adamın çocukları var mı o konuya bile girmiyorum. yazık YUVASINA , KARISINA.......

Son düzenleme:
Back