- 4 Şubat 2023
- 66
- 45
- 35
- Konu Sahibi acemianne88
Merhaba arkadaşlar esimle bes yıllık evlıyız bugünde evlılık yıldonumumuz ama yine önce tanısma yıldonumunde bile hediye alan eşim evlendıkten sonra bu konuda çok degıstı.Kac kere söyledim konustum ama bisey degısmedı.Ya hediyeyi gectim insan bir öper güzel bişeyler söyler ama yok...Normalde de sevdiğini söylemez ama öper sarılır vb ...Ama ben duymak istiyorum bu suc mu?Hediye konusunda da ben ne alayım sen kendine al ben sizin için zaten sunları yapmıyor muyum vb. seyler diyor.Erkekler neden böyle bu kadar masum biseyı neden kaosa cevırırler?Derdim bana pahalı seyler alsın asla degıl bunu ona da söyledim ama benim için gitsin bısey secsin alsın güzel bisey söylerek bana versin bu cok mu zor?O yapmadıgı için artık bende bugun bisey demedim hatırlamıyormus gibi yaptım ama onun hatırladıgından bildiğinden adım kadar eminim.Özel tarıhlerı çok iyi bilir ama kutlamaz .Yanı bu konuda onunla konusmak beni yordugu için sesimi çıkarmadım.Ama malesef beklentiye girmekten üzülmekten de kendimi alıkoyamıyorum....