- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
Merhaba hanımlar bugün içimde öyle anlamsız bir sıkıntı var ki patlayacağım sanki erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz ama hep bişeyler eksik gibi geliyor geçenlerde yanıma geldi yıl dönümümüzdü ama bayram dolayısıyla 1 hafta sonrası görüşebildik konumu okuyanlar bilir yanına gitmemi istemiyodu neyse o geldi ama geldiğinde sanki ondan bişeyler gitmişti telefonda yıl dönümümüzü kutlayamadık bile ağlamıştım oda insanın her anı bir olmuyo demişti uzaktayız birbirimizden dedi yanına geldiğimde herşey daha farklı olucak dedi ve geldi (biz birbirimizden uzakta farklı şehirlerdeyiz 1 ayda bir görüşüyoruz) neyse geldi yanıma ama o sanki beni seven ve benim sevdiğim adam gibi bakmıyordu bana çok farklı geldi doğru düzgün öpmedi bile hediye almıştım ve özel bize özel bir hediye yaptım ona o ise bana bişey almamıştı ama beklemiştim o güne ait bir hatıra beklemiştim belkide beklentilerimi yüksek tuttuğum için üzüldüm o gün ama insan istiyor hanımlar... neyse sadece elimden tuttu ve teşekkür ederim sevgilim deyip öptü beni o an ama hiç de içten ve sevgi dolu bir öpücük değildi neyse vaktimiz doldu ve o gitmek zorunda kaldı yaşadğı şehre geriye ve gittiğinde telefonda konuştuk dedim çok farklı geldin doğru düzgün beni öpmedin ellerimi tutmadın bile dedim sarılamadık bile dedim uzun aradan sonra bir araya gelince insanda çekingenlik oluyo dedi üzüldüm açıkçası o anı deli gibi heyecanla beklerken çekingenlikten bahsetmesi ki o bana her zaman sakın benden çekinme hiç bi konuda diyen insandı sanki beni artık sevmiyo gibi hanımlar bilmiyorum sanki eskisi gibi aşık değil bana hani evliliklerde de olur ya ilk önce cicim ayları derler sanki artık o heyecan bitmiş gibi onda alışkanlık olmuşum gibi hissettiriyo bana bişey söylüyo kırılıyorum aman aşkımm alışmadın mı daha sanki beni bilmiyomusun diyo bu ilişki sicze nereye doğru gidiyor hanımlar böyle bir kesitten illaki 3 yılımı tesbit edemezsiniz biliyorum ama en azından ilişkimdeki heyecanı nasıl arttırabilirim yada siz bu anlattığım kısımdan neler anladınız benimle paylaşır ve bana yardımcı olurmusunuz lütfen sorularınız varsa kafanıza takılan sorabilirisiniz tamamen hayatımı anlatmam çok uzun olacağından yazamadım hepsini cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...