Neden böyle oldu yahu :(

Oyalamak farkli bir mana aslinda o yuzden ertelemek diyecegim....
Neden erteliyor erkek arkadasiniz bu isi bilmiyorum ama bazi erkekler is ciddiyete bindigi zaman kendilerinin bile anlamayacagi bir sekilde geriliyor ve kaçıyor bu konulardan...
Sizin onceliginiz kpss olmalı...
Aklinizda bunlar varken kendiniz icin verimli olamazsiniz...
O yuzden bir muddet bu konulari ertelemesi gereken siz olmalisiniz diye dusunuyorum...
Bu arada erkek arkadasinizin tavrinida daha net kestirebilirsiniz...
Gozlemlemek icin zaman verin kendinize ve ona.
Ailenizide bu konuda ikna etmek size dusuyor.
Erkek arkadasiniz annenizle gorusuyor mu en azindan konusma sansi var mi bilmiyorum ama eger annenizle telefonda dahi konusabilirse sizin icin rahatlatici olabilir sanki...
Annenizde biraz rahatlamis olur...
Guvenir en azindan...
Kolay gelsin

Oyalamak farkli bir mana aslinda o yuzden ertelemek diyecegim....
Neden erteliyor erkek arkadasiniz bu isi bilmiyorum ama bazi erkekler is ciddiyete bindigi zaman kendilerinin bile anlamayacagi bir sekilde geriliyor ve kaçıyor bu konulardan...
Sizin onceliginiz kpss olmalı...
Aklinizda bunlar varken kendiniz icin verimli olamazsiniz...
O yuzden bir muddet bu konulari ertelemesi gereken siz olmalisiniz diye dusunuyorum...
Bu arada erkek arkadasinizin tavrinida daha net kestirebilirsiniz...
Gozlemlemek icin zaman verin kendinize ve ona.
Ailenizide bu konuda ikna etmek size dusuyor.
Erkek arkadasiniz annenizle gorusuyor mu en azindan konusma sansi var mi bilmiyorum ama eger annenizle telefonda dahi konusabilirse sizin icin rahatlatici olabilir sanki...
Annenizde biraz rahatlamis olur...
Guvenir en azindan...
Kolay gelsin
Evet aslında olay bu. Kpssye çalışmam lazım asılmam lazım artık bense kafamı veremiyorum derslere falan bu ikinci senem. Gecen sene benim icin atanmak kadar önemli bisey yoktu bu sene odaklanamiyorum bile :( Benim içimi bu konuda rahatlatması lazım. Onun düşünmesi lazım artık bunları. Oyalıyor olduğuna bir ihtimal vermiyorum belki ama sanırım beni rahatlatması gereken kışı o. Uzaktan iliski yasamak zorken ucu belli olmayan bi sekilde yasamak daha da zor

Evet aslında olay bu. Kpssye çalışmam lazım asılmam lazım artık bense kafamı veremiyorum derslere falan bu ikinci senem. Gecen sene benim icin atanmak kadar önemli bisey yoktu bu sene odaklanamiyorum bile :KK43: Benim içimi bu konuda rahatlatması lazım. Onun düşünmesi lazım artık bunları. Oyalıyor olduğuna bir ihtimal vermiyorum belki ama sanırım beni rahatlatması gereken kışı o. Uzaktan iliski yasamak zorken ucu belli olmayan bi sekilde yasamak daha da zor

Bu dusuncelerden kurtulmaniz gerekir...
Kurtulmaniz icin adim atmaniz gerekir...
Erkek arkadasinizla programli bir sekilde konusun...
Sonucu ne olursa olsun....
En kotu karar kararsizliktan iyidir...
Belirsizliklerle kendinizi yormayin

bu ilişkide taraflardan birisi oysa biriside sizsiniz sizinde hakkınız var, nereye gidiyor bu ilişki diye sormaya sorgulamaya sadece ona bırakmakla olmaz.birde annenizin istediği tanışmak ne var bunda gayet medenice bir şey, biraz daha gözlemleyin durumu baktınız aynı gidiyor değişen birşey yok sizde yol verin gitsin.

Sevgilinizin hayatında başka biri olmadığından eminmisiniz? Konuyu okuyunca sanki başka biri var gibi geldi. Çünkü maddi manevi evlilik icin önünüzde bir engel yok gibi görünüyor.

bu ilişkide taraflardan birisi oysa biriside sizsiniz sizinde hakkınız var, nereye gidiyor bu ilişki diye sormaya sorgulamaya sadece ona bırakmakla olmaz.birde annenizin istediği tanışmak ne var bunda gayet medenice bir şey, biraz daha gözlemleyin durumu baktınız aynı gidiyor değişen birşey yok sizde yol verin gitsin.
Evet öyle ama inanın sorguladıkça gururum inciniyor. Kendi değerimi düşürdükçe düşürüyorum. Dese ki ben istemiyorum evlenmeyi ayrılıcam. Onu da demiyor, bu sefer bir adım bekliyorum olumlu konuşuyor çünkü ama adım yok. Galiba ben evlilik dedikçe burnu kafdağına yükseldi hepten kendini bisey sandı.

Bence her ihtimali düşün. Bi de ne zamandır bana bırak diyor mesela? Bu evlilik konularını ne zamandan beri açıyorsun?

Bana da erteliyor gibi geldi, bir de şu var çok ciddiye alsa annenin tutumundan bahsettiğinde hiçbir adım atmadığı için annene karşı mahcup hissetmesi gerekiyor. Benim erkek arkadaşım annem konusunda çok hassastı, annem geldi desem tamam derdi kapatalım rahatsız olmasın ya da annem hastalandiginda mesaj atıp geçmiş olsun demek isterdi ben gerek yok şimdi derdim.

Bu adamın kafasında er ya da geç evlilik düşüncesi olsa, anneni hiçe saydığı her gün onu rahatsız ediyor olması gerekirdi çünkü bir gün o kadınla yüz yüze gelme ihtimalini düşünürdü.

Bence her ihtimali düşün. Bi de ne zamandır bana bırak diyor mesela? Bu evlilik konularını ne zamandan beri açıyorsun?

Bana da erteliyor gibi geldi, bir de şu var çok ciddiye alsa annenin tutumundan bahsettiğinde hiçbir adım atmadığı için annene karşı mahcup hissetmesi gerekiyor. Benim erkek arkadaşım annem konusunda çok hassastı, annem geldi desem tamam derdi kapatalım rahatsız olmasın ya da annem hastalandiginda mesaj atıp geçmiş olsun demek isterdi ben gerek yok şimdi derdim.

Bu adamın kafasında er ya da geç evlilik düşüncesi olsa, anneni hiçe saydığı her gün onu rahatsız ediyor olması gerekirdi çünkü bir gün o kadınla yüz yüze gelme ihtimalini düşünürdü.
Normalde sürekli annen ne dedi ne düşündü diye sorar eder. Geçen gün annemin dediklerini söyleyince şey dediğini hatırlıyorum böyle baskı olursa bunu daha da ertelerim. Bu lafı da beni sinir etti.

Evet öyle ama inanın sorguladıkça gururum inciniyor. Kendi değerimi düşürdükçe düşürüyorum. Dese ki ben istemiyorum evlenmeyi ayrılıcam. Onu da demiyor, bu sefer bir adım bekliyorum olumlu konuşuyor çünkü ama adım yok. Galiba ben evlilik dedikçe burnu kafdağına yükseldi hepten kendini bisey sandı.
Sorunuzun yanıtını kendiniz vermişsiniz. Kayıtsız şartsız bağlılık çoğu insanın burnunu kaldırıyor. Kadın ya da erkek fark etmez. Ama erkekler bu düşünceden daha çok daralıyor çünkü büyük ölçüde ev ortamına bağlılık düzeyleri kadından daha az. Özellikle şunu gördüm ki annesi üstüne titreyen erkekler evlenmek konusunda hiç acele etmiyor. Bence kendinizi tamamen çekmelisiniz. Ciddiye alınmadığınız bir ilişkide sabretmek sonucu değiştirmiyor. Bu tarz konuların çözümü sabitti. Ona onsuz da olacağınızı belli edin. Cool olmaya çalışın. Gözünün önündeki insanın sosyalleşip, rahat bi insana dönüştüğünü görünce ya bunun aklını birisi çelerse korkusuyla “kendisinin” olana sahio çıkma dürtüsü olacak. Ama bunu aranız düzeldikten yanda evlilik yoluna girdikten sonra da sürdürmek lazım. Hatta evlendikten sonra da. “Ben bir bireyim, istediğim zaman çeker giderim” bu korkuyu vermeyi başaran hiç kimsenin başına ayrışık, aldatılma vs gelmemiştir. Emin olun ki bağlılık bağımlılığa dönüştüğü için çıkıyor bu sorunlar. Sizi şekil verilecek bir hamur gibi görüyor. Değişin, kuaföre gidin, kendinize bakın, arkadaşlarınızla olun, içe kapalı ondan bağımsız duygular yaşayın. O kutunun kapağı ara sıra kapalı kalmalı yoksa içinde ne olduğunu hiç merak etmeyecek. Elinde sandığı kutunun içinde ne olduğunu unutturun ona. Ama bu tavır hep sürmeli. Eşiniz bile olsa önce ben bir insanım, sonra bir kadınım, sonra bir evladım, en son senin eşinim mesajını verin. O zaman sadakatsizlik de ortadan kalkacak, ilgisizlik de, kaygılar da.

25 yasinda anneden izin alan bir kadin :kızgın:
iliskiye sadece evlilik amaciyla bakmak
oyy oyy ne zaman bitecek yurdum kadininin cilesi

25 yasinda anneden izin alan bir kadin :kızgın:
iliskiye sadece evlilik amaciyla bakmak
oyy oyy ne zaman bitecek yurdum kadininin cilesi
Valla çok şükür çilem falan yok. Anneme de ben senin dediklerini saymıyorum istediğimi yaparım demem tabiki ona soracağım bundan normal ne var. Gerekirse ondan akıl da danışacağım o benim annem. Birey olmak başka anneyi saymak ona hürmet etmek anne gitmek istiyorum ne dersin demek başka. İliskiye sadece evlilik amacıyla da bakmıyorum. İliskiye evlilik amacıyla bakmak demek ilk bulduğuna 2. buluşmada evlenelim evlenmiyorsak ben ayrılıyorum falan demektir. Bu platformda benden daha tecrübeli yaşanmışlıkları olan yaşça büyük tecrübelerine yorumlarına hürmet göstereceğim kişiler var ve ben de sormak istedim sadece :) çilem falan yok yani sakin olunuz.

Valla çok şükür çilem falan yok. Anneme de ben senin dediklerini saymıyorum istediğimi yaparım demem tabiki ona soracağım bundan normal ne var. Gerekirse ondan akıl da danışacağım o benim annem. Birey olmak başka anneyi saymak ona hürmet etmek anne gitmek istiyorum ne dersin demek başka. İliskiye sadece evlilik amacıyla da bakmıyorum. İliskiye evlilik amacıyla bakmak demek ilk bulduğuna 2. buluşmada evlenelim evlenmiyorsak ben ayrılıyorum falan demektir. Bu platformda benden daha tecrübeli yaşanmışlıkları olan yaşça büyük tecrübelerine yorumlarına hürmet göstereceğim kişiler var ve ben de sormak istedim sadece :) çilem falan yok yani sakin olunuz.
ben gayet sakinim , yasca da sizden cok buyugum nerdeyse iki katinizim
cileden kastim sadece sizinki degildi turk kadinin genel durumunaydi cunku konu kisminda yazdiklariniz cok farkli ve benim anladigim bu , ayrica yanlis hatirlamiyorsam 7 aydi gorusuyoruz demissiniz ve sık sık da gorusmuyorsunuz , bu kadar az modla evlilik beklentisi bana gore sadece evlenme amaciyla iliskide olur zira adam da o yuzden bekliyor bence cunku cok az gorusmussunuz

ben gayet sakinim , yasca da sizden cok buyugum nerdeyse iki katinizim
cileden kastim sadece sizinki degildi turk kadinin genel durumunaydi cunku konu kisminda yazdiklariniz cok farkli ve benim anladigim bu , ayrica yanlis hatirlamiyorsam 7 aydi gorusuyoruz demissiniz ve sık sık da gorusmuyorsunuz , bu kadar az modla evlilik beklentisi bana gore sadece evlenme amaciyla iliskide olur zira adam da o yuzden bekliyor bence cunku cok az gorusmussunuz
Konu kısmında anlaşılmak icin detay vermeye çalışıyorum. 9 aydır görüşsekte ayni şehirde olsaydik belki bu kadar fazla bulusamazdik. Sadece fikir almak istedim yani ama bu konularda direk evlilik amacı yorumları bana çok acımasız geliyor. Konu sahiplerinin yaşadıkları hissettikleri var.

Back