- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi gelecekvizyon
-
Yok hayır öyle bisey değil sebebiO da, uzak ilişki artık bazı şeyler için yetmiyor, diyip gözünü gönlünü başka tarafa kaydırmış olabilir mi?
Ona sen bana net bisey söyleyemiyorsun bu yüzden ayrılıcam dersem bana demediğini bırakmaz herhaldeUzaktan uzadıya ilişkiyi tasnif etmiyorum ya ama seviyorsan ne biliyim dinleme kimseyi.
Ama dinlemeyip mutsuz olacaksan da yollarınızı ayırın derim sonrası daha kotu oluyor
Hayır su an sadece ayrı sehirlerdeyiz Türkiye’de oUluslarasi ilişki.hem de bdv ye yansıyor uzun sürmez daha da bence.
Mesafeler aşka engel değil olayını yanlış anlamıssınız o kadar da değil yani
Ona sen bana net bisey söyleyemiyorsun bu yüzden ayrılıcam dersem bana demediğini bırakmaz herhalde
Sordum bana bırak bu konuları sen kafana takma diyor. Bir keresinde sen evlenmeyi düşünmüyorsun benle herhalde dedim o kadar sinirlendi ki kalktı gitti telefonun başından. Bana baskı yapma diyor. Annesi deseniz getir gelecekvizyonu artık tanışalım modunda o neyi bekliyor inanın hiiiiç bilmiyorum. Bana sunu bekliyorum şöyle olacak ondan sonra falanda demiyor amaSordunuz mu hiç peki beklediğin bir şey mi diye? Baba bırak deyip geçiyor mu? Düşündüğü şey ne tam olarak o söylemeden bilemeyiz ki.
Sordum bunları tabi :) Bana bırak bu konuları sen kafana takma dedi hep. Ben aslında sunu sunu bekliyorum ondan sonra olacak demesini bekliyordum. Onu da demiyor.Öyle denmez adama canm sende vur dedik öldürdün :)
Güzel anlaşılır bil dilde geleceğe dair ne olacak halimiz tarzı sorularla halledebilirsin
Ya peki o zaman bunu dile getirmesi gerekmez miİş bulmanı, kpss kazanmanı bekliyordur.
Kırılacağını düşünüyordur.Ya peki o zaman bunu dile getirmesi gerekmez mi
Yani evlilik falan düşünmüyor muAnnen haklı
İnsan sevgilisiyle böyle gizemli gizemli konuşmamalı. Aklında ne varsa açık açık söylemeli. Sinirlenip kalkıp gidiyor ama bir açıklama da yapmıyor. Gerçekleri duymak hoşuna gitmediği için sinirlenmiş olmasın? Bana da oyalıyor gibi geldi.Sordum bana bırak bu konuları sen kafana takma diyor. Bir keresinde sen evlenmeyi düşünmüyorsun benle herhalde dedim o kadar sinirlendi ki kalktı gitti telefonun başından. Bana baskı yapma diyor. Annesi deseniz getir gelecekvizyonu artık tanışalım modunda o neyi bekliyor inanın hiiiiç bilmiyorum. Bana sunu bekliyorum şöyle olacak ondan sonra falanda demiyor ama
Ama ben ona hemen evlenelim demiyorum annemin dediği de sadece bi gelip bizimle tanışsın kimdir nedir görelim tanıyalımKırılacağını düşünüyordur.
Sordum bunları tabi :) Bana bırak bu konuları sen kafana takma dedi hep. Ben aslında sunu sunu bekliyorum ondan sonra olacak demesini bekliyordum. Onu da demiyor.
Peki sizce ne yapmalıyım ben. Ne düşündüğünü bilmiyorum sadece varsayım. Rest ceksem evlilik meraklısı olurum.İnsan sevgilisiyle böyle gizemli gizemli konuşmamalı. Aklında ne varsa açık açık söylemeli. Sinirlenip kalkıp gidiyor ama bir açıklama da yapmıyor. Gerçekleri duymak hoşuna gitmediği için sinirlenmiş olmasın? Bana da oyalıyor gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?