Neden ?? Eşiyle, o hazzı almak istiyor napsın erotik hikayeyiErotik hikaye okuyun, mastürbasyon yapın.
bilmiyorum belkide ama doktora gidemem boyle bir konu icin anlatamam yanii utanirimnasil olmuyor, iliskiye mi odaklanamiyorsun? ben orgazm olmadigim zamanlarda kesinlikle odaklanamadigim icin.
hem, neden doktora anlatamiyorsun ki? Doktorlar bunun icin var. belki bir rahatsizligin vardir bilmedigin. belki psikolojik.
evet herseferinde olmaz bu normal ama ben 1 seneyii askin bir suredir belkide 2=3 sefer olmustur diyorum sizce bu normal micnm orgazm her seferinde olamayabiliyor bence bu normal...
ön sevişmeyi uzun tutun bence senin hazır olman lazım bence oyle daha kolay olur diye düşünüyorum.
ne bileyin farklı fantaziler dene seni etkıleyecek bence bunlar çok etkılı orgazm olmada
bakicamm tesekkr ederimpelvik kas egzersizleri yapmanizi tavsiye ederim
nette resimli anlatimlarla yapilis seklini bulabilirsiniz
isin garip yani bu dediklerinizi yaptigimda zevk aliyorum ama ben esimle bu zevki yasamak istiyorumErotik hikaye okuyun, mastürbasyon yapın.
Söylediklerim, o çocuk doğunca artar dedikleri kadın olma hislerinizi geliştiren eylemlerdir, eğer siz zaten bunları yaparken zevk alıyorsanız, eşiniz birşeyleri doğru yapmıyor demek olur bu. Tam olarak hangi pozisyonlardan, hangi noktalarınızdan ne yaparsa zevk alacağınızı açıkça konuşun eşinizle, anlatın, öğretin.isin garip yani bu dediklerinizi yaptigimda zevk aliyorum ama ben esimle bu zevki yasamak istiyorum
Ağrın varsa enfeksiyonun da olabilir... Bende de öyle olmuştu bir ara...bilmiyorum belkide ama doktora gidemem boyle bir konu icin anlatamam yanii utanirim
Ona bunu söylemek anlatmak istiyorum ama kırılır diye çekiniyorum sizce konuyu nasıl açıp anlatmalıyimSöylediklerim, o çocuk doğunca artar dedikleri kadın olma hislerinizi geliştiren eylemlerdir, eğer siz zaten bunları yaparken zevk alıyorsanız, eşiniz birşeyleri doğru yapmıyor demek olur bu. Tam olarak hangi pozisyonlardan, hangi noktalarınızdan ne yaparsa zevk alacağınızı açıkça konuşun eşinizle, anlatın, öğretin.
Söylediklerim, o çocuk doğunca artar dedikleri kadın olma hislerinizi geliştiren eylemlerdir, eğer siz zaten bunları yaparken zevk alıyorsanız, eşiniz birşeyleri doğru yapmıyor demek olur bu. Tam olarak hangi pozisyonlardan, hangi noktalarınızdan ne yaparsa zevk alacağınızı açıkça konuşun eşinizle, anlatın, öğretin.
yorum için teşekkürler emzirirmeninde kuruluk yaptığını bilmiyordum açıkçası öğrenmiş oldum :)1 seneyi aşkın evlisin zaten evliliğin çoğu zamanı hamilyemişsin şimdi de bebek derken aslına bakarsan hergün yapabiliyorsanız maşallah demek istiyorum önce çünkü ben hamilelik emzirme falan derken bebeğim bir yaşını geçince daha yeni yeni başladık haftada iki kere falan oluyor
aslında emziriyorsan hormonlar da etkileniyor hamilelikte de aynen hormonlardan kaynaklı kuruluk isteksizlik olabilir ve bu da orgazmı zorlaştırır
onun dışında bunun kolay bir tarifi varsa bende merak ediyorum açıkcası :)
Evet ağrım oluyorAğrın varsa enfeksiyonun da olabilir... Bende de öyle olmuştu bir ara...