neden böyle? çok mutsuzum

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
Selam kızlar yine bir konu daha öncelikle ramazaniniz mübarek olsun. uzun zamandır takip edemiyorum küçük Bebiş falan ramazanda geldi. bu sefer ki çok farklı kızlar eşimle aram çok iyi şükür Allaha. Çok seviyoruz birbirimizi sorun cinsel hayatta kızlar nerdeyse hergün birlikte oluyoruz 1 seneyi aşkın evliyiz ama ama ben bu kadar zamandır toplasanız 2.3 kez orgazm oldum olmuyor neden orgazm olamıyorum bilmiyorum eşimlede aram iyi onu çokta seviyorum ama her ilişkiye girdiğimizde sadece canım yanıyor her yolla canım yanıyor zevk alamıyorum aynısını yaşayan var mi aranızda? Bu kadar zamandır sorun etmiyordum bebek olduktan sonra kadınlik duyguları gelişir diyorlardi ama yok doktora asla böyle birşey anlatamam yaşayanlar varsa nasıl çözüm buldunuz kızlar. Özür dilerim konuyu +18e açacaktim ama açılmadı bilmiyorum neden. Şimdikten sağolun.

nasil olmuyor, iliskiye mi odaklanamiyorsun? ben orgazm olmadigim zamanlarda kesinlikle odaklanamadigim icin.

hem, neden doktora anlatamiyorsun ki? Doktorlar bunun icin var. belki bir rahatsizligin vardir bilmedigin. belki psikolojik.

cnm orgazm her seferinde olamayabiliyor bence bu normal...

ön sevişmeyi uzun tutun bence senin hazır olman lazım bence oyle daha kolay olur diye düşünüyorum.

ne bileyin farklı fantaziler dene seni etkıleyecek bence bunlar çok etkılı orgazm olmada

pelvik kas egzersizleri yapmanizi tavsiye ederim
nette resimli anlatimlarla yapilis seklini bulabilirsiniz

Sizin durumunuz doktorluk. Sadece orgazm olmuyor olsanız neyse canım yanıyor diyorsunuz. Cinsel isteğiniz az da ıslaklık mı olmuyor acaba?

nasil olmuyor, iliskiye mi odaklanamiyorsun? ben orgazm olmadigim zamanlarda kesinlikle odaklanamadigim icin.

hem, neden doktora anlatamiyorsun ki? Doktorlar bunun icin var. belki bir rahatsizligin vardir bilmedigin. belki psikolojik.
bilmiyorum belkide ama doktora gidemem boyle bir konu icin anlatamam yanii utanirim

evet herseferinde olmaz bu normal ama ben 1 seneyii askin bir suredir belkide 2=3 sefer olmustur diyorum sizce bu normal mi

isin garip yani bu dediklerinizi yaptigimda zevk aliyorum ama ben esimle bu zevki yasamak istiyorum
Söylediklerim, o çocuk doğunca artar dedikleri kadın olma hislerinizi geliştiren eylemlerdir, eğer siz zaten bunları yaparken zevk alıyorsanız, eşiniz birşeyleri doğru yapmıyor demek olur bu. Tam olarak hangi pozisyonlardan, hangi noktalarınızdan ne yaparsa zevk alacağınızı açıkça konuşun eşinizle, anlatın, öğretin.

1 seneyi aşkın evlisin zaten evliliğin çoğu zamanı hamilyemişsin şimdi de bebek derken aslına bakarsan hergün yapabiliyorsanız maşallah demek istiyorum önce çünkü ben hamilelik emzirme falan derken bebeğim bir yaşını geçince daha yeni yeni başladık haftada iki kere falan oluyor
aslında emziriyorsan hormonlar da etkileniyor hamilelikte de aynen hormonlardan kaynaklı kuruluk isteksizlik olabilir ve bu da orgazmı zorlaştırır
onun dışında bunun kolay bir tarifi varsa bende merak ediyorum açıkcası :)

Ona bunu söylemek anlatmak istiyorum ama kırılır diye çekiniyorum sizce konuyu nasıl açıp anlatmalıyim

yorum için teşekkürler emzirirmeninde kuruluk yaptığını bilmiyordum açıkçası öğrenmiş oldum :)

Takildigim tek sey, derdinizi doktora anlatamayisiniz. Garip degil mi?

İki türlü olarak damı zevk alıp orgazm olmuyorsun yoksa vajinal orgazm mı olamıyorsun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…