Neden bekarlar evlileri anlamıyor

acibadem_kurabiyesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
7
1
1
34
Merhaba kızlar dışardan üye olmadan önce kafama takılanlara buradan bakardım şu an soru sorma ihtiyacı hissediyorum yeni üye oldum umarım doğru yere konu açıyorumdur geçen gün bi arkadaşım aradı ikindi vakti ben de kayinvalidemdeyim iş yapıyoruz kayınvalidemle sabahtan haberlestik akşamüstü iş yapacaz diye ben gündüz o yüzden yemeğimi yaptım öyle çıktım işim bitip eve gelince yemek derdim olmasın diye. Neyse arkadaş aradı birazdan 1 saat sonra sana uğrayacam evde misin diye, dedim değilim kaynanamgildeyim iş yapıyoruz 1 saate bitmez dediğin vakit evde olamam canım dedim. Ev yakın ama kadına söz verdim nasıl bırakacam el isteyen iş. Yaa dedi yarın dedi kızlardan biriyle buluşacam onun sende bi eşyası vardı onu alıp yarın ona verecem dedi, eşya acele lazım mıymış dedim yok değil dediben kendim oyle düşündüm dedi. Dedim acelesi yoksa ben ona başka gün götürürüm şu an burdan ayrılıp eve geçemem dedim sonra görüşürüz diye kapattık telefonu. Biz 9da falan eve geldik yemeğim hazırdı zaten hemen yedik üstlerimizi çıkarttık hava sıcak pijama giyecek hal mi var iç çamaşırlarıyla uzandık oturmaya halimiz yok saat 22.30 olmuş uyuyacaz zır zır benim telefon çalıyor yine aynı arkadaş, eşim kim dedi, dedim × arkadaş ee açsana dedi, dedim açsam şu an kapının önünde belki de kimseyi ağırlayacak halim yok gece yarısı yattığımız vakti mi bulmuş gelecek dedim uğrayacam dediğinde ikindi vaktiydi annengilde işimiz vardı 1 saat diyordu dedim ben çıkamam 1 saate deyince başka zamana dedik kapattık dedim zaten hamileyim yorgunum yatmışım bi de gece yarısı misafir mi ağırlayacam dedim. (Ve eşim kendi evdeyken bekar kız istemiyo arkadaslarimdan. Disarda görüs diyo, ben yokken gelsinler diyo oturdugumuz sehirdeki arkadaslar icin ama bu. Farkli sehirden yilda bi kere gelenlere oyle yapmz asla. Gecen yil esimin kendi akrabalarindan 2 kiz geldiydi esim vardi aksam cok kizmisti ne isleri var diye. Evli olsa esi yaninda olsa esim evdeyken gelseler memnun olur ama kiz ortamindan rahatsiz oluyoistemiyo napiyim.) Esim de tmm dedi. Neyse aramami acmayinca mesaj atmis geciyordum senin evin önunden ama evde degilsin sanirim diye.nerden bileyim ben 1 saat dedi ikindi degil de yatsi vaktinden sonra gelecegini. Sabaha mesaj attim artik yorgundum uyumustum yeni gördüm diye ki yatiyorduk zaten. Bi daha da gerı donmedi kızdi galiba. Ben mi hakliyim arkadasimmi akil verin nolurrrrr bisi yapmam gerekiyor mu

Yani gece vakti rahatsız etmemeyi bekar da olsa bilir insan. kendi ayıp etmiş bir de sen peşinde mi koşacaksın boşver takma kafana.
Sagol canim icimi rahatlattin ya. Anneme acmistim mevzuyu ne kadar sacma dedi sen evli bir kadinsin dusta olabilirsin uyuyo olabilirsin uyanik olsan da kocanla sevisiyo falan olabilirsin cok düsüncesizlik arkadasinin ettigi hem o vakitte ne isi varmis gece yarisi kapida dedi

Bu lafı annen mi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…