- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mevsimsiz_kar
Ama en çok şaşırdığım kimse olumsuz yorum yapmamış. Şimdi olsa yerden yere çalınmıştı anne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E yani topluca terapist paklar hepsini anca o olaylar zincirindeAma en çok şaşırdığım kimse olumsuz yorum yapmamış. Şimdi olsa yerden yere çalınmıştı anne
Normal karşılandı demekki, şimdi herkesin psikolojisi düzgün. MükemmelAma en çok şaşırdığım kimse olumsuz yorum yapmamış. Şimdi olsa yerden yere çalınmıştı anne
Normal karşılandı demekki, şimdi herkesin psikolojisi düzgün. Mükemmel
Normal değil kesinlikle. Ama sert sert çıkışmak yerine akıl verir gibi konuşmak daha güzelmiş evet. Umarım şimdi çok güzel bi anne kız ilişkileri vardırTerlikle ,dayakla büyüyen bir kuşak olduğumuz için normal gelmiştir.Ayrıca konu sahibinin kendine tepkisi bana aşırı geldi.
Merhabalar bayanlar,
Bu yazımı yazarken çok düşündüm ama birileriyle paylaşmaya ve icimdekileri dökmeye ihtiyacım var. Benim her konuda çok zor bir çocuğum var yemek konusunda ders konusunda aklınıza ne gelirse iste her konuda benimle zitlasan mesela ellerini yıka dediğim de ooff hep elmi yikamaliyim diyen bir kızim var. Bastan bunu söyleyeyim kızımı bu dünyadaki herkesten her şeyden çok seviyorum. Dun annem ve babam bizdeydi beraber yemek yiyecektik. Kizim herzamnki gibi yemeğini yemek istemedi ve tabağını eline alıp herkese göstermeye başladı yeter mi yeter mi diye ben belki kirk defa uyardim yerine otur yemeğini te diye ama yapmadı bide benim uyarilarima rağmen benimle terslesmeye devam etti bende en sonunda sinirlerime yenik düştüm çekiştirerek odasina goturdum o çekiştirdiğim için avaz avaz bağırıyordu o bagirdikca ben daha sinirleniyodum odada sus sus dedik yine susmayinca koluna vurdum ve saçını çektim daha çok bağırınca da ağzını tuttum en sonunda kaldırdım yerinden yatağının üstüne koymak için yatağının kenarında da korumalık var dusmesin diye oraya koyarken o sinirle gözünün kenarı yatağın korumalığını geldi ve gözü morardi o an dünya basıma yıkıldı sanki hemen kostum buz getirdim gözüne tuttum tabi o arada eşim öyle gözünü görünce bana tokat attı tokat atınca kızım daha korktu annem babam bana kizmaya başladılar. Neyse olayın özeti şuan çok pismanim ve kızımın gözünü o şekilde gördükçe ölmek istiyorum. Yaşadığım bu olay benim hayatımın en büyük pişmanlığı en büyük çaresizliği gece boyunca hic uyumadim sabaha kadar kizima sarildim ağladım halada ayni durumdayım şuan kızımın gözü biraz mor ve ben ona baktıkça kahroluyorum simdi belki beni elsetirenleriniz olacak haklisiniz benim şuan o üvey anneden bi farkim kalmadı kızımı biri daha görupte bu kadın bu çocuğu ne hale getirmiş boyle diyecekler diye çok korkuyorum korku değil aslında utanç çünkü ben çocuğuna bunu yapabilecek biri değilim ne kadar isteyerek yapmasamda sinirlerime hakim olmaliydim ve ona o şekilde davranmamaliydim elimde tek bir günü geri çevirmek gibi bir şansım olsa oda dun geceye dönmek isterdim. Ne olursunuz sizlerde çocuklarınıza yaklaşırken daha anlayışlı ve daha sevgi dolu olun yoksa benim gibi vijdan azabından kahrolursunuz
Tamam anne desteksiz,anne yalnız da tüm bunlar o çocuğun suçu değil.Ama en çok şaşırdığım kimse olumsuz yorum yapmamış. Şimdi olsa yerden yere çalınmıştı anne
E olması gereken bu.Ama en çok şaşırdığım kimse olumsuz yorum yapmamış. Şimdi olsa yerden yere çalınmıştı anne
çekiştirerek odasina goturdum o çekiştirdiğim için avaz avaz bağırıyordu o bagirdikca ben daha sinirleniyodum odada sus sus dedik yine susmayinca koluna vurdum ve saçını çektim daha çok bağırınca da ağzını tuttum en sonunda kaldırdım yerinden yatağının üstüne koymak için yatağının kenarında da korumalık var dusmesin diye oraya koyarken o sinirle gözünün kenarı yatağın korumalığını geldi ve gözü morardi
Terlikle ,dayakla büyüyen bir kuşak olduğumuz için normal gelmiştir.Ayrıca konu sahibinin kendine tepkisi bana aşırı geldi.
Umarım bu düşün Enis devam eder.. gerçek şu ki çocuk anne ve babanın eseri .. bir tek akrabaları suçlamakta haksızsınız .. onları ne kadar görüyor ki zaten .. kendinizi üzmeyin ama bir daha tekrarlamayın lütfen .Böyle bunları anlatırken yaptığım sey için bir suçlu ariyormusum gibi geliyor kendimi daha kötü hissediyorum. Ben kendi yerime bi suçlu aramayirum sadece yaşadıklarımı bilin istedim. Dun eşim sadece beni suçlarken kendisinin davranışlarını unutmuş gibiydi kayınvalide şuan benimle konuşmuyor bu kadar simartmasaydi kızım bu denli söz dinlemeyen bi cocuk olmazdı Kayinbabam kızım her simarriklik yaptığında anası babası yetiştirmiş iste diyo ama kendisi sürekli kızımı kızdırıyor şuan kızım onu görür görmez bağırmaya başlıyor benim babam onlara gidiyoruz ben birşey söylüyorum hemen başlıyor yap kızım burada benim sözüm geçer sen istediğini ya kimse sana karışamaz diyor kısacası eşim halaylar amcalar dayılar nineler dedeler hepsi hatalı ama şuan tek işaret edilen benim çünkü kızım benim elimde bu hale geldi. Ya sanki kendileri hic sinirlenip te çocuğu hisimla biyere oturtmadilar benim yapmak istediğim de sadece oydu yatağına oturtmak yüzünü carpacagini bilsem hayatta konuda yapmazdim. Ama bugünden sonra kimse için kizima bagirmiyacam kimsenin yaninda azarlamicam ve asla poposuna bile vurmicam yemek istediği kadar yesin zorlamicam eşim beni sürekli zorluyor niye yedirmiyorsun niye alistirmiyorsun diye sürekli baskı yapıyor onun dediklerinide umirsamicam artik ne yiyosa ne kadar yiyosa sorun değil hicbir cocuk açlıktan ölmemiş hayatta kalacak kadarda zaten yer kimsenin dediğini umursamadan kendi bildiğim gibi davranicam bundan snra cocuguma asla yaşadığım olay o kadar büyük ders oldu ki bana.
Tamam anne desteksiz,anne yalnız da tüm bunlar o çocuğun suçu değil.
Ben çok üzüldüm gerçekten.
Yanlış anlaşılmasın ben kadına hak falan vermedim zaten. Bende yeni konu olsa olumlu bir yorumda bulunmazdım. Ama eski üyeler ve şimdikilerin yorum tarzı dikkatimi çekti sadece.E olması gereken bu.
Ne diyelim haklısın mı diyelim. Bunların yapıldığı çocuk 6 yaşındaymış. Koca kadin 6 yaşındaki kızının saçını ceker mi en basitinden?
Tabi ki yüklensin kendine sanki kadın kadına kavga ediyor manyak
Eşiniz size vurmuş bunu nasıl çözeceksinizTesekkur ederim bayanlar zaten buraya sorununu sıkıntımız yazarak her türlü eleştiri yi kabul ettiğimi bilin. Biraz önce esinle konuşuyorduk ona dedim evet ben kesinlikle kizima karşı hatalı olduğumu davranislarimin yanlış olduğunu kabul ediyorum ama sende çok hatalisin hatalarımızı duzeltmemiz lazim dedim az daha kavga ediyorduk sadece beni suçluyor kızımın bu kadar agresif sinirli olmasının tek sebebi benim olduğumu soyluyor . siz haklisiniz benim tedavi gitmem lazim en azından bir psikologa danismam nasıl davranmam gerektiğini öğrenmem lazim. Peki benim tek başına yapmam yeterli olurmu. Hatasını kabul etmeyen bir insana nasıl kabul ettirebilirim bazı şeyleri özellikle çocuğun gelişiminde olumsuz etkenleri sadece benim olusturmadigimi nasıl anlatabilrim. Yoksa dediği gibi suç sadece bendemi