neden bana kimse yazmıyooooo

uzgunum kızlar ılk ayımda husrana ugradım malesef.sabah test yapıcaktımkı adet oldugumu gordum.halbukı cok umutluydum hamıleyım dıe.hakkımızda hayırlısı napalım bıdahakı aya kaldı artık..:Saruboceq:

moralini bozma şekerim daha ilk ay yeni başlamışsın calışmalara durmak yok yola devam pes etme sakınkaydirigubbakcemile3

kızlarrr ya dunden berı hala adet olmadım.yanı hanı dun yazmıstımya hastalandım dıe.dun lavoboda bı ıkı damla kan geldı ama dunden berı hıc olmadım baktım.sadece lavoboya grdımde ıdrarım bıttımten sonra bı ıkı damla kan gelıo okadar.ne bu sımdı anlamadım.sabah test yapsam bıse cıkarmı.

cnm umutlandırmak için diil sadece basımdan gecenleri yazmak istedim bnm 5. haftaya geldiğimde kanda pozitif cıkmıştı test kötü bişey war sandım doktor telaşlanma dedi böle şeler olabiliyomuş geç döllenme olmuştr dedi ve kanda negatif cıktığı dönem adetimin üstünden bayaa gecmişti ama bnmde 2 damla kanamam oldu adet oldum sandım 2 gün sonra kesildi doktora sordum üstüne görmüşsün dedi yani bebek yerleşirken kanama olmuş....hepiniz için en hayırlısı olsun cnm dualarım sizinle biz şimdi 10 haftalığız darısı isteyen herkesin başına inşaaaalllaaaaah çünkü bu stresin ne demek oldunu biliyoum....fisfisfis

şimdı sabah test yapsammı sence.cıkarmı sonuc.yoksa haftaya doktora gıdıcem genel bı kontrol ıcın ozmnı mı beklesem.

bence şimdi test yapma cnm doktora gittiğinde de herşeyi anlat sendeki değişiklikleri fln bak bnm doktorum o kdr emindi ki hamile olmadığımdan söktürücü bbile werdi ki bi işe yaramadı bebeğimde ii cok şükür ama dikkat et lütfen inşş wardr haftaya gzl haberi alırız senden insan birazda olsa hissedio eğer hamile olduğunu hissediyosan hala adet olmamışsan ama testtede cıkmıosa bekle umudunu yitirme böle şeler oluo çünki bu arada kendine de dikkat et bn zaten hamile diilim die ewi kökten temizledim kanepeleri kaldırdım fln sonra insan vicdan azabı cekiio bişi olucakmı die:emir_bebek:

canım sabah ıdrar testı yaptım negatıf cıktı.bugun oglen kan testı ıcın gıdıcem.aksama haber verırım..

cnm bnm moralini yüksek tut idrarda kandan sonra cıkıo belki kanda cıkmıştr bile...eğer cıkmassada bekle sakın hemen hamile diilim die bırakma kendini adet olmadığın süre içersinde her zaman bi ihtimal wardır!!!

kızlar doktora gıttım bugun kadın muayane ettı once ultrasonla baktı bıse goremedı.alttan muayane ettı temız dedı rahım.hafataya kadar beklememı eger adet olmazsam ozmn verdıgı kan testını yaptırmamı soledı.beklıycem artık kızlar..

kızlar doktora gıttım bugun kadın muayane ettı once ultrasonla baktı bıse goremedı.alttan muayane ettı temız dedı rahım.hafataya kadar beklememı eger adet olmazsam ozmn verdıgı kan testını yaptırmamı soledı.beklıycem artık kızlar..

o zaman beklemekten başka çaren yok cnım zaman geçmez şimdi sana

ayy evt ya ne hasta oluorum nede hamıle oldugum bellı.arada kaldım valla.hayır bıde doktor dedı dıs gebelık olmaz ıns.onu tam olarak bılmıorum dıs gebelık ne oluyo arkadaslar..CADIARZU

ayy evt ya ne hasta oluorum nede hamıle oldugum bellı.arada kaldım valla.hayır bıde doktor dedı dıs gebelık olmaz ıns.onu tam olarak bılmıorum dıs gebelık ne oluyo arkadaslar..CADIARZU

doktorun ihmallleri sölemiştr bana da dedi boş gebelik olablr dış gebelk olabilr die tabi keseyi görmeden önce...
bu arada rahim duvarında kalınlasma fln warmıydı gerci adetten öncede oluo ama bnm cok fazla kalınlasma olduğu için doktr büyük ihtimal hamilesn demişti.....:ecrin_bebek:

X