neden bana kimse yazmıyooooo

sonuç aynen şöyle <100 negatifmiş
daha önce yapılan bi tesim vardı ondada şöyleydi <2,00 bilmem nedir buda negatif

teşekkür ederim cnm zaten burda kan testi yanlışlıklarını gördümde rahatladım. çünkü çok belirtim var tabi pisikolojik değilse

ilk korunmasız oduğu için hevesle oldu diye düşünüyon ama bence kendini çok kaptırma canım hepimiz öyle sanıp dumura uğradık sonra ha inşallah seninki tutmuştur ama sabırla bekle adetini cnm

canım ya umarım bi mucize olur ama sonuç dogru 100 yani yanında küçük varsa 1 demek tabi bu benim bildigim belki sana yapan yerde degişiktir ama egerki hamile deilsen bile ne olur moralini bozma ilişkiden 9 gün geçti demişsin daha erken bakarsın adet olmazsın deger yükselir tek çare adet gününü beklemen

kızlar benım adetım subat 6da oldu enson.bugun 10 u oldu ama ben hala test yapmaya korkuyorum.haftaya kan testıne gıdıcem kesın sonuc ıcın.sızce yarın evde test yapsam sonuc alabılırmıyım.yanlız adetlerım duzensız genelde ılerı atıyo tarıhlerı.

arkadaşım bide şubat 28 çekti onuda hesap et.3 gün falan fark eder.ama bi test yap evde belki vardır inş vardır.

haklısın cnm ben subatın 28 cektıgını hesap etmedım.yarın sabah yapım artık testı.sabah daha ıı sonuc verıyomusya.

evt cnm sabah idrarı daha kesin sonuç verir ama erken gebelik testi almalısın. adet geçmeden diğerleri sonuç vermiyo.

kızlar benım adetım subat 6da oldu enson.bugun 10 u oldu ama ben hala test yapmaya korkuyorum.haftaya kan testıne gıdıcem kesın sonuc ıcın.sızce yarın evde test yapsam sonuc alabılırmıyım.yanlız adetlerım duzensız genelde ılerı atıyo tarıhlerı.

canım bi test yap bakalım belki silikte olsa çıkar ama çıkmazsada umutsuzluga kapılma dediginiz gibi şubat 28 çekti belkide daha vardır adetine ama umarım hamişsindir

inş kızlar teşekkürler ilginize.Allahım hepımızın kalbıne gore versın.esımın moralı bu ara ısle ılgılı bıraz bozuk oyuzden hafta sonuna kadar beklememı rıca ettı bende tmm dedım.sonucu sıze yazarım...

X