neden bana kimse yazmıyooooo

cocukruhlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
86
0
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar merhaba
sürekli sizi takip ediyorum.
bi arada konu açmıştım.
şimdi gene burdayım.
adetden 1 gün sonra ve tam yumurtlama dönemimde çalışmamız oldu.şubar 21 de regli sonrası oldu bide hesaplayıcıya göre yumurtlama dönemimmiş. şubatın 28 de oldu.

son 5 gündür yatakdan kalkmak eziyet gibi geliyor.
yumurtlama dönemimden önce akıntım olurdu ve biterdi bu kez yumurtlamadan bir kaç gün sonra akıntım tekrar başladı.süt beyazı.ve dün ilk kez sarı akıntım olu.bu gün yok.ama bugünde beyaz akıntı var buda su beyazı şaşırdım valla. sol kasığımda iğne batması gibi hisler oluyor.geceleri sıcak basıyor uyanıyorum.ve bazen uyandığımda kolum uyuşmuş oluyor.şuanda karnımın hemen altı ağrıyor.ama göğüsler normal.ama arada göğüslerdede iğne batmasımı desem damar çekilmesimi desem öle bişeyler oluyor.enteresan bişey daha ben önceden çok wc giderdim şimdi bu azaldı.ateşim 36.3 ün altına inmiyor.ve çooooooooook ağlıyorum. nedir bu kızlar.?????????????

canım hamilemisin deilmisin bunu anlamak için biraz erken adetin ilk günü ne zaman acaba

kan testi yaptırdım. bakalım sonuç ne olacak. adetim pazartesi falan gelecek.tabi bu erken kan tahliline ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. nedersin güvenebilirmiyim. 5 veya 6 gibi sonuç çıkacak

canım adet gününün geçmesni neden beklemiyorsun? psikolojik olabilir keşke kanda baktırmak yerine evde bir test yapsaydın ama umarım müjdeni alırsın

umarım hamilesindir belirtilere çok kaptırıp üzülmessin inşalllahhhhhhhhh
8.ayım bende yarın adet günüm ama adet olacağımı hissediyorumm malesef...

nasıl anlatılırki hani yoğun tüğ olan bölgemiz vaya hemen onun yanları sağ ve sol. bilmem anlatabildimmi zor bi soru sordun da :) inş hastalanmazsın

nasıl anlatılırki hani yoğun tüğ olan bölgemiz vaya hemen onun yanları sağ ve sol. bilmem anlatabildimmi zor bi soru sordun da :) inş hastalanmazsın

kolay anlatılır bi yer değil onu anladım sadece :roflol:
sağolcanım ama olacağımı hissediyorum aksi bi belirti yok 8 aydır alıştım artık senin kaçıncı ayın kendini pozitif sonuca hazırlamışsın rabbim yüzünü güldürür inşallah. :Saruboceq:

kan testi yaptırdım. bakalım sonuç ne olacak. adetim pazartesi falan gelecek.tabi bu erken kan tahliline ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. nedersin güvenebilirmiyim. 5 veya 6 gibi sonuç çıkacak

canım sonucu aldınmı bende burdan dua ediyorum inşallah hamişsindir:Saruboceq: bekletme bizi yaz sonucu kan sonucuna güvenebilirsin

SONUÇ 100 YANı NEGATıFMıŞ. AMA REGLıME DAHA 6 7 GÜN VAR.UMUTSUZMU OLSAM SABILA BEKLESEMMı BıLEMEDıM.:sinifsinif:

SONUÇ 100 YANİ NEGATİFMİŞ. AMA REGLİME DAHA 6 7 GÜN VAR.UMUTSUZMU OLSAM SABILA BEKLESEMMİ BİLEMEDİM.:sinifsinif:

sonuç 100 mü ben de bunu anlamıyorum gebelik yoksa sıfır olması gerekmez mi?ya da her yumurtladığımızda bu hormon üretiliyor da gebelik oluşursa mı artıyor?

rakamda biryanlışlık var sonucu negatif dediklerine göre sabret bakalım adet günün bir gelsin inşallah hamilesindir.kendini dinleyip stres yapmamaya çalış canım

evet baska bir arkadasın 80 çıkmış o da hamile test sonucuna tekrar bakarmısın yanındaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…