Adam açıkça söylemiş. İlla yüzünüze mi söylenesi lazım. Gayet açık adamın dediği.Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
Burası aklıma burda açılan birkaç konuyu getirdi, aylarca yıllarca sevgilisinin çevresinden sakladığı kadınlar tarafından açılmış konuları, sevgilim beni ailesi/arkadaşları ile tanıştırmıyor hatta beni sır gibi saklıyor diye şikayetleri vardı.9 ay sürdü bu süreç, sonunda evlenme isteğiyle geri döndü. Ha araya başka hatunlar alsaydı, aradığını bulamadı bana mecbur kaldı der yine dönmezdim, ben seçenek değilim, siz de olmayın.
Daha ne kadar size karşı net olabilir ki? Lütfen istenmediğiniz yerde daha fazla durmayın, sizi seven birisi size asla böyle hissettirmez ve böyle davranmazdı. Lütfen değerinizi önce siz bilin ki kimse size böyle davranamasın. Size bu soruyu sorduran hala olacak mı umudu, oysaki her şey net. Kendinize biraz dışarıdan bakın, siz de farkedeceksiniz.Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
Peki nasıl unutucam çok acı çekiyorum hiç bir şey zevk vermiyor çok özlüyorum o kadar çaresizim ki sadeece arkadaşça bile olsa onunla konuşmak istiyorumDaha ne kadar size karşı net olabilir ki? Lütfen istenmediğiniz yerde daha fazla durmayın, sizi seven birisi size asla böyle hissettirmez ve böyle davranmazdı. Lütfen değerinizi önce siz bilin ki kimse size böyle davranamasın. Size bu soruyu sorduran hala olacak mı umudu, oysaki her şey net. Kendinize biraz dışarıdan bakın, siz de farkedeceksiniz.
Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin
İstemiyor işte zorlamaErkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
Öylesine msj......emin misiniz????Ama buluştuktan sonra düşüneceğim tekrar konuşacağız tamam mı falan dedi Yani ikilemde bıraktı aslında
Ay öyle bir konu hatırlıyorum, adamdan ayrıldıktan sonra arkadaş kalmış, adam buna yeni sevgilisini anlatıp durmuş falan, kıza bilenmiş, sonra tam hatırlamıyorum adam sevgilisi ile iyice ciddiye binince tekmeyi basmış buna, köpürüyodu . Kızla eğleniyor, doyup gelecek sanırken, ne umduk ne bulduk olmuşÖylesine msj......emin misiniz????
Adam uzaktayken ara ara mesajlarınıza geri döndüğünde hep bir umut taşıyacaksınız, benden vazgeçmedi diye o ise kibarliktan yazacak,bir gün sevgilisi olduğunu ogrendiginizde ne olacak???? Beddua mı edeceksiniz, ağlayıp seviyorum diye yalvaracak mısınız yoksa boşa giden zamana mi yanacaksınız?!!??!
Bu hissiyatını anlıyorum ama inan bunun bir formülü yok. Zamanla geçecek sen bile şaşıracaksın nasıl olduğuna.Peki nasıl unutucam çok acı çekiyorum hiç bir şey zevk vermiyor çok özlüyorum o kadar çaresizim ki sadeece arkadaşça bile olsa onunla konuşmak istiyorum
Yazdıklarınızda çok haklısınız. Bizim durum biraz farklıydı. İki buçuk sene güzel giden bir ilişki vardı. Elde olmayan sebeplerden hayat bir anda ters düz olabiliyor. Ben bazen bencil olabiliyorum, adam boğuşurken yok ilgilenmiyorsun, yok suratın asık diye ilişkiyi toksik bir alana çekmeye başlamıştım. Kendimce destek olduğumu sanarak hem de. Bana değer verdiğini biliyordum ama.Burası aklıma burda açılan birkaç konuyu getirdi, aylarca yıllarca sevgilisinin çevresinden sakladığı kadınlar tarafından açılmış konuları, sevgilim beni ailesi/arkadaşları ile tanıştırmıyor hatta beni sır gibi saklıyor diye şikayetleri vardı.
Ben birtakım sıkıntıları var diye terk eden, ara veren adama güvenemezdim, ilişkilerde araya inanmıyorum. Hayat zor, sıkıntılar hep olacak. Bende huzur bulmayan adamın sevgisine inanmam. Evlenince de ara verdiğini düşünemiyorum yav. Çıkıp gidiyomuş evden sıkıldım bunaldım az ara verecem diye, çoluk çocukla kalıyomuşum öyle bi anda, cinnetlik yemin ediyorum. Yolarım onu.
Bu tarz hikayelerin sonu artık o kadar belli ki.....Ay öyle bir konu hatırlıyorum, adamdan ayrıldıktan sonra arkadaş kalmış, adam buna yeni sevgilisini anlatıp durmuş falan, kıza bilenmiş, sonra tam hatırlamıyorum adam sevgilisi ile iyice ciddiye binince tekmeyi basmış buna, köpürüyodu . Kızla eğleniyor, doyup gelecek sanırken, ne umduk ne bulduk olmuş
Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
İşte burası "sözün bittiği yer."bir erkeğe ilişkimiz olmayacak, beklentim yok ama görüşelim demek ben her suistimale açığım demektir.
Yazdıklarınız için teşekkür ederim yapacağım söyledikleriniziBöyle bir şeyi adama kesinlikle teklif etmeyin hatta o teklif etse bile kabul etmeyin. Çünkü seninle ilişki olmaz diyen adam arkadaş olduğunuzda 2 gün sonra başka sevgili ile karşınıza çıkacak, belki hoşlandığı kişileri size anlatacak vs. Olası bir arkadaşlık halinde şimdikinden bin kat fazla üzüleceksiniz. Adama yazmayın bile bundan sonra, arkadaşlık teklifini kabul etmeye karar verdim derse vazgeçtim ben istemiyorum deyin, bir süre sonra cepte bulundurduğunu da kaybettiğini anlayınca tutuşur yazar size merak etmeyin. O zaman da siz cevap bile vermezsiniz. incinen gururunuzu kurtarmanız ve özsaygınız için verdim bu tavsiyeyi ilişkiyi kurtarabilmek için değil. Çünkü bu adam için değmez.
Teşekkür ederim umarım atlatırımBu hissiyatını anlıyorum ama inan bunun bir formülü yok. Zamanla geçecek sen bile şaşıracaksın nasıl olduğuna.
Baska şeylere odaklanmaya çalış, bir hobi ya da işine daha çok zaman ayır.
En çok da kabul etmek işine yarayacak, durumunu kabul et sonra iyileşmen başlayacak.
Sıkıldıkça bana yaz özelden konuşuruz, kafan dağılır :))
Yazmadı zaten ve o mesajı attığıma pişman oldum.Konuyu okuyunca omuzlarınızdan tutup sarsarak seni istemiyor işte diye bağırasım geldi. O kadar net istemiyor yani. Siz de bitmiş gözüyle bakın. Ve lütfen arkadaş kalmaya çalışmayın çünkü ayarını tutturamayacağınız çok beli. Yine üzülen siz olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?