Haklısınız öyle yapacağımAdam size yurtdışına taşınacağım, artık burada olmayacağım irtibatı keselim yoksa üzülürsün demiş dürüstçe ama siz ısrarla peşini bırakmayınca oda tümden ayıp olmasın diye ara ara cevap veriyor işte. Bence kabullenip, helalleşip kesin muhabbeti siz konuşmak istedikçe o darlanıyor belli ki.
Bu arkadaş aşırı haklıAdam size yurtdışına taşınacağım, artık burada olmayacağım irtibatı keselim yoksa üzülürsün demiş dürüstçe ama siz ısrarla peşini bırakmayınca oda tümden ayıp olmasın diye ara ara cevap veriyor işte. Bence kabullenip, helalleşip kesin muhabbeti siz konuşmak istedikçe o darlanıyor belli ki.
Adam daha ne kadar açık olabilir? Sizi kırmamak, üzmemek için ılımlı davranmış ancak söyledikleri çok net. İlla hayır seni hiç bir şekilde hayatımda istemiyorum mu demesi gerekiyor anlamanız için?Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
O gayet acık aslında ama siz anlamak istemeyip üsteliyorsunuz hepten uzaklasıyor.Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
Adam daha ne kadar açık olabilir? Sizi kırmamak, üzmemek için ılımlı davranmış ancak söyledikleri çok net. İlla hayır seni hiç bir şekilde hayatımda istemiyorum mu demesi gerekiyor anlamanız için?
Bizler aynı jenerasyonuz nett..Anlaman için tam olarak ne söylemesi lazım?
Ben buradan bile hissettim adamın istemediğini. Konu sahibi ısrarla kabul etmiyorBizler aynı jenerasyonuz nett..
Gercek acıtsa da gercektir..
Sevgilim bu bahane ile benden ayrılacak ben de tamam olmasin ama seni kaybetmek istemiyorum diyeceğim? Hıh.Ben buradan bile hissettim adamın istemediğini. Konu sahibi ısrarla kabul etmiyor
KesnlikleeeSevgilim bu bahane ile benden ayrılacak ben de tamam olmasin ama seni kaybetmek istemiyorum diyeceğim? Hıh.
Zaten bunu dediginde kaybettin -100 desin.Erkek bu pesinden koşturanı eziyet ettireni azap çektireni sever yahu.
Neden yalvarıyorsunuz? Azıcık gurur yaErkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?