neden ayrıldınız

husel

er:)
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
1.849
18
46
hani deriz ya aşık oldum onun için ölürüm falan...peki aşklar neden bitiyor...niye ayrıldınız kızlar aşık olduğunuz erkeklerden...

bu erkek anneleri neden böyle olur ki anlamıyorum...neyse ki benim kayınvalidemde öyle bir sorun yok..

bu arada hani banada soran olursa diye yazıyorum..ben hiç ayrılmadım..4 yıl çıktık sonrada evlendik..ilk aşkım eşim oldu yani..

Bizim ayrılığımız çok kötü oldu ya çok üzülüyorum düşündükçe.Birbirimizi deli gibi severdik. 3 yıl çıktık ama son 1 yılı anlamsız kıskançlıklar,baskılar, tartışmalarla geçti. Gitgide karşılıklı saygı azaldı. En son olay herkesin ortasında şiddet görmeye kadar varınca o çok büyük sandığım aşkım bitiverdi. Ayrılalı 6 ay oldu hala peşimde,beni ikna etmeye çalışıyor ama ne fayda..

benim ayrılma sebebim ise ben sakin fazla konuşmayan bir kızım fazla konuşmadığım için ona göre değilmişim onun için ayrıldık:1no2:

benim ayrılma sebebim ise ben sakin fazla konuşmayan bir kızım fazla konuşmadığım için ona göre değilmişim onun için ayrıldık:1no2:

o ne biçim bir adammış öyle..deli mi ne..hiç böyle bir sebep duymamıştım doğrusu..benimki de ne çok konuşuyon diye kzıyor.fisfisfisfisfisfis

ben aramız eskisi gibi güzel olmadığı için, karşılıklı ilgi ve sevgi azalması olduğu için (hatta o kadar ilgisiz ki doğumgünümü bile unuttu), çok ayrılıp barıştığımız ve işin cılkı çıktığı için ayrılmayı düşünüyorumm. 2 gündür aramız kötü barışmak için çok uğraşıyor ama ben fazla istemiyorum. ona ayrılıp ayrılmama kararımı söylemek için 1 haftam var napıcağımı bilmiyorum :sm_confused: :uhm: :çok üzgünüm:

canım benim bu oyuncak değil ki bir barışık bir küs dediğin gibi yani..eminim en doğru olanı yapacaksındır..

anladığım kadarıyla çocuğunuz için bu adama katlanıyorsunuz ama insan dünyaya bir kere geliyor..kendinize haksızlık etmeyin..evladınız da sizin mutlu olmanızı isteyecektir..

:Roflol: beni hiç sevmemiş gerizekalı salak ( en azından ben öyle düşünüyorum ) klava: Kötü Kazen :1no2: :1shok:

ömrüm onu sevmekle bitsede razıyım evliliğim annesinin çektirdikleri yüzünden bitti ama hala birlikteyiz

bni haketmediini anladıım için..bnm gibi düşünüp,bni bn gibi kabul etmedii için..YAZIKMIŞ DEĞMEZMİŞ hiçbiişiye..
herşyde wrdır bi hayır!yerimseniben

ömrüm onu sevmekle bitsede razıyım evliliğim annesinin çektirdikleri yüzünden bitti ama hala birlikteyiz

annesinin gücü evliliğini yıkmaya yettiyse hala birlikte olman çok ilginç..
dilerim yine tekrarlanmaz..

pardon cok önemli bi maddeyi atladım:
2 senedir yataklarımızın her anlamda ayrı olması ve bundan rahatsızlık duymaması..

ayrılman en doğru seçim böyle bir ortamda çocuğunuz ne kadar sağlıklı yetişebilir ki?bu ilişki bu şekilde devam ettiği muddetçe sende pisikoloji diye bişey kalmaz en başta.neyse arkadaşım inşallah doğru kararlar verirsin..çocuğunuda daha iyi bir şekilde yetiştirirsin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…