- 22 Mart 2020
- 257
- 45
- 29
Merhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. testlerin görsellerini koyucam. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN