• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden 1 gnde adetim bitiyor...

ben doktora gıttım..adet gununden 3 gun sonra ve adete bırkaçgun kala hormon testı yapılıyor dedı...24 kasım a gun verdı hormon testı ıçın...test yaptırcam bakalım nolcak...ultrasondan baktı..hersey normal gozukuyor dedı...
hormon testı yapalım dedı..
catwalk eczanelerde satılan testler kolay kolay pozıtıf olmaz..2. çızgı varsa hamılesındır dıyorum ben ama doktorlar ıyısını bılır canım..hayırlısı..bende senın guzel haberlerını beklıyorum...

ben doktora gıttım..adet gununden 3 gun sonra ve adete bırkaçgun kala hormon testı yapılıyor dedı...24 kasım a gun verdı hormon testı ıçın...test yaptırcam bakalım nolcak...ultrasondan baktı..hersey normal gozukuyor dedı...
catwalk eczanelerde satılan testler kolay kolay pozıtıf olmaz..2. çızgı varsa hamılesındır dıyorum ben ama doktorlar ıyısını bılır canım..hayırlısı..bende senın guzel haberlerını beklıyorum...

sağol canım bilmiyorum bugün bir gelişme biraz moralimi bozdu doktorların cevapladığı bir siteye durumumu anlattım gelen cevapta belirtilerin kist, pko veya yumurtalık yetmezliği kaynaklı olabilir, yazdıklarına göre yumurtalıkların normal çalışmıyor gibi görünüyor deniyor.
bu arada çarşamba günü randevu aldım nihayet, gidip baştan aşağı bir muayene olayım ama inşallah sürpriz güzel bir haber alırım bu doktorların söyledikleri problemler yerine. can çıkmadan umut kesilmiyor işte ooofff off...:uhm:

ya canım adetim 1 gün sürüyor diyorsunda kürtaj yaptırmışsın acaba ondan kaybaklanıyor olabilirmi rahimde yapışıklık felan olmasın ? rahim filmi çektirdinmi?

çok haklısın canım yaw...
ınsan umutla yasıyor..ne olursa olsun...
doktora gıt bakalım ne dıyecek...cevabınıda yazmauyı unutma canım...saglık ve bebiş dilerımsenın için...

çok haklısın canım yaw...
ınsan umutla yasıyor..ne olursa olsun...
doktora gıt bakalım ne dıyecek...cevabınıda yazmauyı unutma canım...saglık ve bebiş dilerımsenın için...

bugün doktora gittim canım. gittim ama iyi mi ettim kötü mü ettim hiç bilemiyorum şu an, kafam karıştı biraz.
bu benim jinekoloğa ilk muayenemdi, o yüzden biraz kendimden bahsettim işte dedim sıkıntım da bu adet düzensizliğim şu kadar zamanda oluyor, bu kadar miktarda falan, işte bana sormadan bunları saydım döktüm. sonra beni içeriye aldı ultrasonla bakmak için, baktı da (bu jinekolojik muayene ile ilgili yorum yapmak istemiyorum çok kastım kendimi canım falan yanmadı ama acayip utandım :kedi:) söylediğine göre, miyom varmış normalde bu miyomlar rahmin dışına doğru ilerlermiş ama benimki tersine içine doğru ilerliyormuş o yüzden de eğer bebek düşüncem olursa düşük veya erken doğum gibi sorunlar yaratabilirmiş. o yüzden çocuk düşüncen varsa bunu biran önce aldır dedi. çocuk düşünmüyorsan kalabilir hiçbir sakıncası yok dedi...
ama adet düzensizliğimin bu miyomla alakası yokmuş. ben son 7 regl tarihlerini verdim bana çok anormal bir düzensizlik olmadığını, ilaç verebileceğini ama şu aşamada buna gerek olmadığını söyledi ve başka hiçbir test istemedi benden. benim de kafam burada karıştı testsiz sadece jinekolojik muayene ile herşeyi görmüş müdür ki? bilemiyorum valla bu işlerin acemisi olmak ne zormuş...

kızlar bendeocak ayında kürtaj olmuştu o günden sonra adetlerm gününde oluyor ama 1.5 gün sürüyor bebekte istiyoruz dr gittim bir şey olsa söylermiydi acaba ama ben adetimin az olduğunu söylemedim normal diye düşünmüştüm.sizlerin yazılarını okuyunca kafam karıştı.

bugün doktora gittim canım. gittim ama iyi mi ettim kötü mü ettim hiç bilemiyorum şu an, kafam karıştı biraz.
bu benim jinekoloğa ilk muayenemdi, o yüzden biraz kendimden bahsettim işte dedim sıkıntım da bu adet düzensizliğim şu kadar zamanda oluyor, bu kadar miktarda falan, işte bana sormadan bunları saydım döktüm. sonra beni içeriye aldı ultrasonla bakmak için, baktı da (bu jinekolojik muayene ile ilgili yorum yapmak istemiyorum çok kastım kendimi canım falan yanmadı ama acayip utandım :kedi:) söylediğine göre, miyom varmış normalde bu miyomlar rahmin dışına doğru ilerlermiş ama benimki tersine içine doğru ilerliyormuş o yüzden de eğer bebek düşüncem olursa düşük veya erken doğum gibi sorunlar yaratabilirmiş. o yüzden çocuk düşüncen varsa bunu biran önce aldır dedi. çocuk düşünmüyorsan kalabilir hiçbir sakıncası yok dedi...
ama adet düzensizliğimin bu miyomla alakası yokmuş. ben son 7 regl tarihlerini verdim bana çok anormal bir düzensizlik olmadığını, ilaç verebileceğini ama şu aşamada buna gerek olmadığını söyledi ve başka hiçbir test istemedi benden. benim de kafam burada karıştı testsiz sadece jinekolojik muayene ile herşeyi görmüş müdür ki? bilemiyorum valla bu işlerin acemisi olmak ne zormuş...
canım bendede var myom ama dr.miyomların gebeliğine zarar verecek boyutta olmadığını söylemişti senin miyomlarının boyutları ne kadar acaba inş büyük değildirde sağlığına kavuşursun canım

canım bendede var myom ama dr.miyomların gebeliğine zarar verecek boyutta olmadığını söylemişti senin miyomlarının boyutları ne kadar acaba inş büyük değildirde sağlığına kavuşursun canım

sağol canım inşallah bana boyutu hakkında birşey demedi doktorum ama normalde miyomlar rahmin dışına doğru büyürlermiş çoğu miyom da böyle olurmuş ama benimki içe doğru büyüyormuş bu da olası bir hamilelikte sorun yaratabilir o yüzden çocuk düşünüyorsan hamile kalmadan kürtaj gibi bir operasyonla aldır bunu dedi. ama bu operasyonun da riski eğer düzgün yapılmazsa işinde uzman bir doktor yapmazsa yumurtalıklarda yapışıklık falan gibi sorunlara yolaçabiliyormuş o yüzden doktor seçimini iyi araştırıp yapmak lazım bu yüzden ben daha hiçbirşey yapamadım miyomdan kurtulayım derken sağlam olan yerlerimi de zedelettirmek istemiyorum, yaşadığım şehirde bu ameliyatı yapabilecek kadar uzman bir doktor olduğunu zannetmiyorum çünkü muayene olduğum doktor şehrin en iyilerinden olsa ben yapayım derdi :bbo:
bu arada kanamalarımın kısalığıyla ilgili şu an sorun yok dedi, bende hem period aralıklarım düzensiz hem de son birkaç ayda miktar ve süresinde kısalma var ama bunların şu aşamada bir problem gibi görünmediğini söyledi doktor canım, sanırım o konuda ben biraz evham yapmışım, birşey olsa söylerdi o yüzden sanırım sen de gönlünü ferah tutabilirsin...yerimseniben

Son düzenleme:
Back