• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden 1 gnde adetim bitiyor...

Antidepresanlar arkadaşımda adetin kesilmesine yol açmıştı.Offf bişey yokken pedle gezmek rahatsız edici bir durum olsa gerek.

anaaa:1shok:ben geçen ay antidepresan kullanmaya başladım zatenakannehir:1shok:
arkadaşın naptı bıraktı mı ilacı ya aslında benimde hiç ihtiyacım yok doktor migren teşhisi koydu sinirsel migren dedi verdi antidepresanı bende koyun gibi sorgusuz sualsiz içiyorum ama içmek istemiyorum şuan ki kutumu da bitireyim doktora içmek istemediğimi söylücem her ay 3 gün adet olurdum üstelikte 28 günde bir
ilerde allah korusun bi de hamile kalamama gibi bi problem fln açar başıma :1ninca:

anaaa:1shok:ben geçen ay antidepresan kullanmaya başladım zatenakannehir:1shok:
arkadaşın naptı bıraktı mı ilacı ya aslında benimde hiç ihtiyacım yok doktor migren teşhisi koydu sinirsel migren dedi verdi antidepresanı bende koyun gibi sorgusuz sualsiz içiyorum ama içmek istemiyorum şuan ki kutumu da bitireyim doktora içmek istemediğimi söylücem her ay 3 gün adet olurdum üstelikte 28 günde bir
ilerde allah korusun bi de hamile kalamama gibi bi problem fln açar başıma :1ninca:

Evet bıraktı antidepresanı.Çünkü adeti gün gün gecikti falan.Kızın karnı hamile kadınlar gibi şişti hep ama adet anormalleşti.Bütün tahlillerini yaptılar başka bişeyden mi diye.Tahlillerde bişey çıkmadı.Nedeni ilacı bırakınca anlaşıldı.Adeti düzene girdi.

ya çok imreniyorum 3 gün sürenlere.. benim ki 6 gün sürüyor, gıdım gıdım da olsa geliyor, çok rahatsız edici :gitme:

vallahı 3 gun surse ıyı...2 aydır 1 gun...oldu bıttı...anlamadım ki... :bbo:
6 gunde bayagı oluyormussun..6 gun hıç olmadım... yerimseniben

vallahı 3 gun surse ıyı...2 aydır 1 gun...oldu bıttı...anlamadım ki... :bbo:
6 gunde bayagı oluyormussun..6 gun hıç olmadım... yerimseniben

canım sogan suyu içmeye başlarsan eger yinede önce bi test yap derim boşa içmemiş olursun...soganın bebege yan etkisinin olmadıgını söylüyor ibrahim saraçoglu ama yinede test yap canım sen.

derınsu cum...ben test yapmadım..ama 1 ay once kan tesrtınden baktırdım beta hgb yı..negatıftı...bebek yok yanı...oyle soledı doktor...
suan kayınvaldemler bende
test yapamam dıye dusunuyorum...bende bebek oldugunu dusunmuyorum bırazda...
onerın ıçın tesekkurler...
ben yemeklerımı bol bol soganlı yapıyorum..acaba onun bır faydası olurmu...

derınsu cum...ben test yapmadım..ama 1 ay once kan tesrtınden baktırdım beta hgb yı..negatıftı...bebek yok yanı...oyle soledı doktor...
suan kayınvaldemler bende
test yapamam dıye dusunuyorum...bende bebek oldugunu dusunmuyorum bırazda...
onerın ıçın tesekkurler...
ben yemeklerımı bol bol soganlı yapıyorum..acaba onun bır faydası olurmu...

Bol soğanlı yemek yapmak o anlamda işe yaramaz canım.Soğan suyu içmen lazım.

Bol soğanlı yemek yapmak o anlamda işe yaramaz canım.Soğan suyu içmen lazım.

evet canım...ama su ara kayınvaldemler bende...soğan suyu yapamam yanı su ara...bır doktora gıdıp hormon testı yapmam gerekıyor galıba...menopozsa gorunur herhalde demı hormon testınde... Çok üzgünüm çoook

evet tatlım sogan suyu içmelisin.ibrahim saraçoglunun sitesine girip gerekli kullanım bilgisini alabilirsin.

daha gıremedım derınsucum...
kayınvaldemlerı gonderınce rahatlıkla gırıp tarıfıne ve nekadar ıçıldıgıne bakıcam insallah:hulya:...

evet canım...ama su ara kayınvaldemler bende...soğan suyu yapamam yanı su ara...bır doktora gıdıp hormon testı yapmam gerekıyor galıba...menopozsa gorunur herhalde demı hormon testınde... Çok üzgünüm çoook

Evet canım.Hormon testi yapıyorlar onda çıkıyor.

son 2 aydır benim de adetlerimin süresinde ve miktarında bir anormallik var, normalde 4 gün sürerdi ilk 2 gün yoğun, 3. gün 1 pedi doldurmayacak kadar ve 4. gün birkaç damla. ama geçen ay 2 günde pek de yoğun kanamam olmadan oldu bitti, bu ay iyice sapıttı evvelki gün öğlen başladı dün akşam bitti daha da damla gelmedi, taş çatlasın 36 saat, yani 1,5 gün. neler oluyor mevsim değişikliği mi başka birşey mi anlayamadım :bbo: zaten zamanlaması da birkaç aydır çok düzensiz bir 38 günde geliyor, bir 32, bir bakmışım 26 günde gelmiş falan. ne zaman regl olacağımı bilemiyorum heran herşey olabilir yani. bu ay kanamam gelmeden önce idrar testinde 2. çizgiyi silik de olsa görüp çok heyecanlanmıştım ama kan testi yaptıracağım gün (38. günde) regl oldum işte. normalde yarın doktora görünecektim ama maalesef önümüzdeki haftaya kaldı muayene. bakalım neler diyecek inşallah erken menapoz veya kist demez çok korkuyorum akannehir hiç buna benzer bir durum yaşayan varmı arkadaşlar aranızda?

Evet canım.Hormon testi yapıyorlar onda çıkıyor.

bugun doktora gıtım kızlar..sıra aldım..
dohtur amelıyatta imiş...
benımde sıram 22...
saat 10 gıbı gıderım tekrar... bu arada evım hastahaneye 2 dakka...evde beklıyorum sıramı...bakalım menopozmu nedır...istemiyorum menopaoooz...menopoza hayırr..

ühüühühü...hormon testını aynı gun verırler inşallah...yoksa pazartesıyı beklerım ... cokacimcoook :sinifsinif:

son 2 aydır benim de adetlerimin süresinde ve miktarında bir anormallik var, normalde 4 gün sürerdi ilk 2 gün yoğun, 3. gün 1 pedi doldurmayacak kadar ve 4. gün birkaç damla. ama geçen ay 2 günde pek de yoğun kanamam olmadan oldu bitti, bu ay iyice sapıttı evvelki gün öğlen başladı dün akşam bitti daha da damla gelmedi, taş çatlasın 36 saat, yani 1,5 gün. neler oluyor mevsim değişikliği mi başka birşey mi anlayamadım :bbo: zaten zamanlaması da birkaç aydır çok düzensiz bir 38 günde geliyor, bir 32, bir bakmışım 26 günde gelmiş falan. ne zaman regl olacağımı bilemiyorum heran herşey olabilir yani. bu ay kanamam gelmeden önce idrar testinde 2. çizgiyi silik de olsa görüp çok heyecanlanmıştım ama kan testi yaptıracağım gün (38. günde) regl oldum işte. normalde yarın doktora görünecektim ama maalesef önümüzdeki haftaya kaldı muayene. bakalım neler diyecek inşallah erken menapoz veya kist demez çok korkuyorum akannehir hiç buna benzer bir durum yaşayan varmı arkadaşlar aranızda?

ıdrar testınde 2. çızgı çıkınca hamıle olmazmısın..ama adet olmusuun...
doktora gıt...bakalım nedır... a.s.

bugun doktora gıtım kızlar..sıra aldım..
dohtur amelıyatta imiş...
benımde sıram 22...
saat 10 gıbı gıderım tekrar... bu arada evım hastahaneye 2 dakka...evde beklıyorum sıramı...bakalım menopozmu nedır...istemiyorum menopaoooz...menopoza hayırr..

ühüühühü...hormon testını aynı gun verırler inşallah...yoksa pazartesıyı beklerım ... cokacimcoook :sinifsinif:

merak ettim sonuçların çıktımı canım? inşallah kötü bir sonuç çıkmaz dualarım seninle :Saruboceq:

bu arada evet o 2. çizgi çok ümitlendirmişti beni ama üstüne kanamam olunca da allak bullak oldum. bakalım doktor ne diyecek bana hafta başı gelmez artık :bbo:

Back