Antidepresanlar arkadaşımda adetin kesilmesine yol açmıştı.Offf bişey yokken pedle gezmek rahatsız edici bir durum olsa gerek.
anaaa:1shok:ben geçen ay antidepresan kullanmaya başladım zatenakannehir:1shok:
arkadaşın naptı bıraktı mı ilacı ya aslında benimde hiç ihtiyacım yok doktor migren teşhisi koydu sinirsel migren dedi verdi antidepresanı bende koyun gibi sorgusuz sualsiz içiyorum ama içmek istemiyorum şuan ki kutumu da bitireyim doktora içmek istemediğimi söylücem her ay 3 gün adet olurdum üstelikte 28 günde bir
ilerde allah korusun bi de hamile kalamama gibi bi problem fln açar başıma :1ninca:
vallahı 3 gun surse ıyı...2 aydır 1 gun...oldu bıttı...anlamadım ki... :bbo:
6 gunde bayagı oluyormussun..6 gun hıç olmadım... yerimseniben
derınsu cum...ben test yapmadım..ama 1 ay once kan tesrtınden baktırdım beta hgb yı..negatıftı...bebek yok yanı...oyle soledı doktor...
suan kayınvaldemler bende
test yapamam dıye dusunuyorum...bende bebek oldugunu dusunmuyorum bırazda...
onerın ıçın tesekkurler...
ben yemeklerımı bol bol soganlı yapıyorum..acaba onun bır faydası olurmu...
vallahı 3 gun surse ıyı...2 aydır 1 gun...oldu bıttı...anlamadım ki... :bbo:
6 gunde bayagı oluyormussun..6 gun hıç olmadım... yerimseniben
Bol soğanlı yemek yapmak o anlamda işe yaramaz canım.Soğan suyu içmen lazım.
evet tatlım sogan suyu içmelisin.ibrahim saraçoglunun sitesine girip gerekli kullanım bilgisini alabilirsin.
of sorma.. hele yaz günü hiç çekilmiyor. ömrümün 3/4'ü regl olarak geçiyor delikafadulden
of yaa...
benımde yıne 3 gun olsa göbek atıp bayram edicemm kaydirigubbakcemile
evet canım...ama su ara kayınvaldemler bende...soğan suyu yapamam yanı su ara...bır doktora gıdıp hormon testı yapmam gerekıyor galıba...menopozsa gorunur herhalde demı hormon testınde... Çok üzgünüm çoook
olur olur merak etme. bu arada ben de matematik özürlüyüm galiba 1/4 yazacaktım 3/4 yazmışım :dance:[/QUOTE
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet canım.Hormon testi yapıyorlar onda çıkıyor.
son 2 aydır benim de adetlerimin süresinde ve miktarında bir anormallik var, normalde 4 gün sürerdi ilk 2 gün yoğun, 3. gün 1 pedi doldurmayacak kadar ve 4. gün birkaç damla. ama geçen ay 2 günde pek de yoğun kanamam olmadan oldu bitti, bu ay iyice sapıttı evvelki gün öğlen başladı dün akşam bitti daha da damla gelmedi, taş çatlasın 36 saat, yani 1,5 gün. neler oluyor mevsim değişikliği mi başka birşey mi anlayamadım :bbo: zaten zamanlaması da birkaç aydır çok düzensiz bir 38 günde geliyor, bir 32, bir bakmışım 26 günde gelmiş falan. ne zaman regl olacağımı bilemiyorum heran herşey olabilir yani. bu ay kanamam gelmeden önce idrar testinde 2. çizgiyi silik de olsa görüp çok heyecanlanmıştım ama kan testi yaptıracağım gün (38. günde) regl oldum işte. normalde yarın doktora görünecektim ama maalesef önümüzdeki haftaya kaldı muayene. bakalım neler diyecek inşallah erken menapoz veya kist demez çok korkuyorum akannehir hiç buna benzer bir durum yaşayan varmı arkadaşlar aranızda?
bugun doktora gıtım kızlar..sıra aldım..
dohtur amelıyatta imiş...
benımde sıram 22...
saat 10 gıbı gıderım tekrar... bu arada evım hastahaneye 2 dakka...evde beklıyorum sıramı...bakalım menopozmu nedır...istemiyorum menopaoooz...menopoza hayırr..
ühüühühü...hormon testını aynı gun verırler inşallah...yoksa pazartesıyı beklerım ... cokacimcoook :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?